Jerky sušené maso - Jerky, kousky sušeného masa, je už po desetiletí nejpopulárnější masový snack na americkém trhu, který obsahuje velice nízké procento tuku, kalorií a je bohatý na bílkoviny. V USA je vyhledávám lidmi, kteří žijí aktivní život, sportovci, lovci, cestovatelé, členové záchranářských týmů, členové bojových jednotek a další. Vysoušení je prastará technologie uchování masa, ovoce a dalších potravin, v dlouhodobě trvanlivém stavu. Nejvíce tuto metodu využívali indiáni, kteří sušili... Celý popis
Koupit za 64 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Indiana Jerky Hovězí originál 25 g
Doprava:
zdarma
Skladem
64 Kč
Koupit za 64 Kč

Indiana Jerky Příchuť: Hovězí Original, Hmotnost: 25g
Doprava:
49 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč

Indiana Jerky Hovězí 25g Příchuť: Original
Doprava:
62 Kč
Skladem
65 Kč
Koupit za 65 Kč

INDIANA JERKY hovězí Original 25g
Doprava:
79 Kč
106 Kč
Koupit za 106 Kč

Indiana Jerky Original Sušené maso hovězí natural 25 g
Doprava:
64 Kč
Skladem
83 Kč
Koupit za 83 Kč
Popis
Jerky sušené maso - Jerky, kousky sušeného masa, je už po desetiletí nejpopulárnější masový snack na americkém trhu, který obsahuje velice nízké procento tuku, kalorií a je bohatý na bílkoviny. V USA je vyhledávám lidmi, kteří žijí aktivní život, sportovci, lovci, cestovatelé, členové záchranářských týmů, členové bojových jednotek a další. Vysoušení je prastará technologie uchování masa, ovoce a dalších potravin, v dlouhodobě trvanlivém stavu. Nejvíce tuto metodu využívali indiáni, kteří sušili maso na kamenech, na slunci bez jakékoliv další úpravy. Je vědecky dokázáno, že způsobem vysoušení při dodržení konstantní teploty a správného technologického postupu vyloučíme ze suroviny všechny nežádoucí bakterie, a zárodky, spolu se šťávami a tukem. Zbude nám zhruba 1 takto upraveného výrobku, který je ochucen přírodním kořením. Tyto jerky jsou vyrobeny z pouze přísně kontrolovaného masa pod vedením odborníků z vysoké školy chemicko technologické, katedra konzervace a zpracování masa. V současné době spadá do kategorie pochutin, jako jsou bramborové lupínky a pod., s tím rozdílem, že jsou zdravé a chutné. Použití 60 g Jerky nahradí požití hovězího steaku o hmotnosti 240 g se všemi prospěšnými nutričními hodnotami. Jrky se vyrábí v masokombinátu Planá, který jako jeden z prvních u nás splňoval podmínky pro zpracování masných výrobků pro vstup do EU. Je tedy vyráběn za nejvyšších hygienických opatření. Doporučujeme jej jako náhradní příjem proteinů v tělu přijatelné formě.
Postup výroby:
Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
Poté je ručně kladeno na rošty.
Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.
Doporučené dávkování:
Kdykoliv během dne jako zdravou pochoutku.
Upozornění: Potravina.Skladujte při teplotě +5°C - +30°C.Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti.Po otevření spotřebujte do 48 hodin.Baleno v ochranné atmosféře N2, CO2.Absorbér kyslíku uvnitř není určen k požití.
Postup výroby:
Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
Poté je ručně kladeno na rošty.
Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.
Doporučené dávkování:
Kdykoliv během dne jako zdravou pochoutku.
Upozornění: Potravina.Skladujte při teplotě +5°C - +30°C.Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti.Po otevření spotřebujte do 48 hodin.Baleno v ochranné atmosféře N2, CO2.Absorbér kyslíku uvnitř není určen k požití.
Parametry
Výrobce | Indiana |
Množství | 25 g |
Druh masa | hovězí |
Příchuť | natural |