Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Dva kusy kachních čtvrtek tepelně opracované moderní metodou sous vide, zabalené ve vakuu spolu s výpekem, který obsahuje šťávu a tuk z masa. Způsob tepelné úpravy metodou SOUS-VIDE zaručuje zachování přirozené chuti, šťávy a textury masa. Barva kachní čtvrtky po tepelné úpravě dle návodu na obalu je hnědá se světlým výpekem, na povrchu jsou viditelné známky drceného kmínu. Výrobek je zabalen do speciální termo-fólie a poté do vakuového balení. Výrobek... Celý popis

Koupit za 185 Kč

Popis

Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Dva kusy kachních čtvrtek tepelně opracované moderní metodou sous vide, zabalené ve vakuu spolu s výpekem, který obsahuje šťávu a tuk z masa.
Způsob tepelné úpravy metodou SOUS-VIDE zaručuje zachování přirozené chuti, šťávy a textury masa. Barva kachní čtvrtky po tepelné úpravě dle návodu na obalu je hnědá se světlým výpekem, na povrchu jsou viditelné známky drceného kmínu. Výrobek je zabalen do speciální termo-fólie a poté do vakuového balení.
Výrobek neobsahuje lepek.
Návod k použití
Před přípravou vyjměte kachní čtvrtky z obalu a spolu s výpekem vložte na pekáč.
O dodavateli
Vždy čerstvé, vždy chutné. Původ značky Vodňanská drůbež se datuje do roku 1965. Od té doby tato značka garantuje český původ svých výrobků, stejně jako jejich prvotřídní kvalitu a čerstvost. Výrobní proces je pečlivě kontrolován. Zpracovaná drůbež prochází důkladnou veterinární kontrolou a k jejímu výkrmu se používají vlastní krmné směsi.
Zobrazit více