Používá se jako puding za studena. Nemusíte vařit a čekat než vychladne. Jednoduše smícháte s vodou a vešleháte do utřeného másla. Hmotnost: 500g ( rozvažováno do zipového sáčku ) Použití: Můžeme použít jako náplň do pečených zákusků nebo přidáním másla vyšleháme máslový krém. Pokud přidáme hned kakao, vznikne výborný kakaový pudink. Po přidání rumu či rumového aroma lze použít na náplň věnečků z odpalovaného těsta. Perfecta obsahuje vysoký podíl mléka. Návod k přípravě: - Perfecta... Celý popis
Koupit za 106 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Perfecta - Cukrářský pudinkový krém 500 g
Doprava:
zdarma
Skladem
106 Kč
Koupit za 106 Kč
Popis
Používá se jako puding za studena.
Nemusíte vařit a čekat než vychladne.
Jednoduše smícháte s vodou a vešleháte do utřeného másla.
Hmotnost: 500g ( rozvažováno do zipového sáčku )
Použití:
Můžeme použít jako náplň do pečených zákusků nebo přidáním másla vyšleháme máslový krém.
Pokud přidáme hned kakao, vznikne výborný kakaový pudink.
Po přidání rumu či rumového aroma lze použít na náplň věnečků z odpalovaného těsta.
Perfecta obsahuje vysoký podíl mléka.
Návod k přípravě:
- Perfecta 400-450 g
- voda 1000 g
Dávkování přípravku Perfecta může být sníženo až na 350 g za účelem přípravy jemnějšího krému.
Pokud chceme připravit krém intenzivní mléčné chuti, nahradíme vodu mlékem o teplotě 15-25 °C.
Dávkování s mlékem:
- Perfecta 350-400 g
- mléko 1000 g
Postup přípravy:
Přípravek Perfecta rozmícháme ve vodě (nebo v mléce), intenzivně šleháme a ponecháme odpočinout
po dobu 3 minut. Poté znovu mícháme, dokud nedosáhneme homogenní směsi krémovité konzistence.
Takto připravenou směs postupně vešleháme ( po částech) do předem vyšlehaného másla.
Šleháme dohladka.
Takto získáme snadno skvělý pudinkový krém.
Složení:
cukr, modifikovaný skrob, sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, laktoźa, zahušťovadlo, alignát vápenatý, přip. aroma , sůl, potr. barviva: Betakaroten, kurkuma E171.
Alergeny:
mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), stopové prvky sóji.
Nutriční hodnoty ve 100 g:
- energie 1655 kJ/390 kcal,
- tuky 1,8 g (z toho nasycené 1,1 g),
- sacharidy 88,2 g (z toho cukry 69,4 g),
- vláknina 0,4 g,
- bílkoviny 4,7 g,
- sůl 0,63 g
Nemusíte vařit a čekat než vychladne.
Jednoduše smícháte s vodou a vešleháte do utřeného másla.
Hmotnost: 500g ( rozvažováno do zipového sáčku )
Použití:
Můžeme použít jako náplň do pečených zákusků nebo přidáním másla vyšleháme máslový krém.
Pokud přidáme hned kakao, vznikne výborný kakaový pudink.
Po přidání rumu či rumového aroma lze použít na náplň věnečků z odpalovaného těsta.
Perfecta obsahuje vysoký podíl mléka.
Návod k přípravě:
- Perfecta 400-450 g
- voda 1000 g
Dávkování přípravku Perfecta může být sníženo až na 350 g za účelem přípravy jemnějšího krému.
Pokud chceme připravit krém intenzivní mléčné chuti, nahradíme vodu mlékem o teplotě 15-25 °C.
Dávkování s mlékem:
- Perfecta 350-400 g
- mléko 1000 g
Postup přípravy:
Přípravek Perfecta rozmícháme ve vodě (nebo v mléce), intenzivně šleháme a ponecháme odpočinout
po dobu 3 minut. Poté znovu mícháme, dokud nedosáhneme homogenní směsi krémovité konzistence.
Takto připravenou směs postupně vešleháme ( po částech) do předem vyšlehaného másla.
Šleháme dohladka.
Takto získáme snadno skvělý pudinkový krém.
Složení:
cukr, modifikovaný skrob, sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, laktoźa, zahušťovadlo, alignát vápenatý, přip. aroma , sůl, potr. barviva: Betakaroten, kurkuma E171.
Alergeny:
mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), stopové prvky sóji.
Nutriční hodnoty ve 100 g:
- energie 1655 kJ/390 kcal,
- tuky 1,8 g (z toho nasycené 1,1 g),
- sacharidy 88,2 g (z toho cukry 69,4 g),
- vláknina 0,4 g,
- bílkoviny 4,7 g,
- sůl 0,63 g