Martínez Somalo - Jamón Serrano Gran Reserva Duroc - celá kýta s kostí Váha: cca 8 kg Gran Reserva, doba zrání 18 měsíců Výborná chuť a textura masa vzniká díky delšímu zrání, u šunky typu Gran Reserva je to přes 15 měsíců. Velmi zjednodušeně Jamón vzniká očistěním, naložením do soli a následným sušením na chladném a suchém místě, kde zraje ve volném proudění vzduchu po dobu několika měsíců. Tato delikátní kýta pochází z prasete plemena Duroc. Tito jedinci mají velmi kvalitní maso s dobrým obsahem... Celý popis
Koupit za 4 285 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Martínez Somalo - Jamón Serrano Gran Reserva Duroc - celá kýta s kostí
Váha: cca 8 kg
Gran Reserva, doba zrání 18 měsíců
Výborná chuť a textura masa vzniká díky delšímu zrání, u šunky typu Gran Reserva je to přes 15 měsíců. Velmi zjednodušeně Jamón vzniká očistěním, naložením do soli a následným sušením na chladném a suchém místě, kde zraje ve volném proudění vzduchu po dobu několika měsíců. Tato delikátní kýta pochází z prasete plemena Duroc. Tito jedinci mají velmi kvalitní maso s dobrým obsahem intramuskulárního tuku a jemnými svalovými vlákny. Celá zadní kýta s kostí připravená na usazení do stojanu k ručnímu krájení.
Tento Jamón nese chráněné označení původu IGP. Má jedinečnou delikátní chuť a splňuje ty nejvyšší požadavky na kvalitu.
Doporučení: Jamón se krájí na sousta, ne plátky. Pouze při pokojové teplotě dokonale vynikne chuť a aroma této šunky. Můžete servírovat na nahřátém talíři.
Skladování: Šunka ve vakuovém obalu musí být skladována v chladu do 8 °C. Po vybalení může zůstat v pokojové teplotě, ideálně pak v dobře větrané spižírně, přikrytá utěrkou. Odhalené maso na řezu po skončení krájení vždy zakryjte tukem odkrojeným z vrchní části kýty.
Návod na krájení jamónu najdete zde.
/min. trvanlivost do 29.10. 2025/
Váha: cca 8 kg
Gran Reserva, doba zrání 18 měsíců
Výborná chuť a textura masa vzniká díky delšímu zrání, u šunky typu Gran Reserva je to přes 15 měsíců. Velmi zjednodušeně Jamón vzniká očistěním, naložením do soli a následným sušením na chladném a suchém místě, kde zraje ve volném proudění vzduchu po dobu několika měsíců. Tato delikátní kýta pochází z prasete plemena Duroc. Tito jedinci mají velmi kvalitní maso s dobrým obsahem intramuskulárního tuku a jemnými svalovými vlákny. Celá zadní kýta s kostí připravená na usazení do stojanu k ručnímu krájení.
Tento Jamón nese chráněné označení původu IGP. Má jedinečnou delikátní chuť a splňuje ty nejvyšší požadavky na kvalitu.
Doporučení: Jamón se krájí na sousta, ne plátky. Pouze při pokojové teplotě dokonale vynikne chuť a aroma této šunky. Můžete servírovat na nahřátém talíři.
Skladování: Šunka ve vakuovém obalu musí být skladována v chladu do 8 °C. Po vybalení může zůstat v pokojové teplotě, ideálně pak v dobře větrané spižírně, přikrytá utěrkou. Odhalené maso na řezu po skončení krájení vždy zakryjte tukem odkrojeným z vrchní části kýty.
Návod na krájení jamónu najdete zde.
/min. trvanlivost do 29.10. 2025/
Parametry
Výrobce | Martínez Somalo |