T-Bone steak Wolowina – král mezi steaky Prémiový T-Bone steak z oceňované selekce Wolowina je ztělesněním dokonalé rovnováhy mezi šťavnatostí, strukturou a intenzivní chutí. Tento steak pochází z horní části hřbetu a kombinuje dva ušlechtilé řezy: nízký roštěnec a svíčkovou, oddělené charakteristickou kostí ve tvaru „T“, která během přípravy uvolňuje plnou masovou chuť. Původem z býka Hereford–Simmental, krmeného obilným krmivem (grain-fed) a vybraného podle přísných standardů programu Wolowina.... Celý popis
Koupit za 1 050 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Boxxi T-bone steak - Wolowina 800g
Doprava:
zdarma
Skladem
1 050 Kč
Koupit za 1 050 Kč
Popis
T-Bone steak Wolowina – král mezi steaky
Prémiový T-Bone steak z oceňované selekce Wolowina je ztělesněním dokonalé rovnováhy mezi šťavnatostí, strukturou a intenzivní chutí. Tento steak pochází z horní části hřbetu a kombinuje dva ušlechtilé řezy: nízký roštěnec a svíčkovou, oddělené charakteristickou kostí ve tvaru „T“, která během přípravy uvolňuje plnou masovou chuť.
Původem z býka Hereford–Simmental, krmeného obilným krmivem (grain-fed) a vybraného podle přísných standardů programu Wolowina. Díky suchému zrání minimálně 30 dní získává maso jedinečně máslovou texturu a hluboké aroma.
Tento na dva prsty silný řez je skutečnou výzvou pro steakové nadšence – ideální na gril nebo do rozpálené pánve. Doporučujeme připravit rare až medium rare, pouze se solí a čerstvě mletým pepřem. Chuť masa vše ostatní zastíní.
Původ masa: Polsko, Wolowina selekce Plemeno: Hereford – Simmental Krmení: Grain-fed Zrání: Suché zrání min. 30 dní Charakter: Masitý steak s kostí, ideální pro poctivý steakový zážitek
Dodavatel: Emi Food
Prémiový T-Bone steak z oceňované selekce Wolowina je ztělesněním dokonalé rovnováhy mezi šťavnatostí, strukturou a intenzivní chutí. Tento steak pochází z horní části hřbetu a kombinuje dva ušlechtilé řezy: nízký roštěnec a svíčkovou, oddělené charakteristickou kostí ve tvaru „T“, která během přípravy uvolňuje plnou masovou chuť.
Původem z býka Hereford–Simmental, krmeného obilným krmivem (grain-fed) a vybraného podle přísných standardů programu Wolowina. Díky suchému zrání minimálně 30 dní získává maso jedinečně máslovou texturu a hluboké aroma.
Tento na dva prsty silný řez je skutečnou výzvou pro steakové nadšence – ideální na gril nebo do rozpálené pánve. Doporučujeme připravit rare až medium rare, pouze se solí a čerstvě mletým pepřem. Chuť masa vše ostatní zastíní.
Původ masa: Polsko, Wolowina selekce Plemeno: Hereford – Simmental Krmení: Grain-fed Zrání: Suché zrání min. 30 dní Charakter: Masitý steak s kostí, ideální pro poctivý steakový zážitek
Dodavatel: Emi Food