Krém je lehce stravitelný, neobsahuje přidaný cukr ani palmový olej, takže si jej můžete dosladit podle vlastní chuti. Jeho jemná konzistence z něj dělá skvělý doplněk nejen k dukátovým buchtičkám, ale i k piškotům, dortíkům, závinům nebo muffinům. Stačí jej smíchat s mlékem a krátce povařit, a lahodná poleva je hotová. Složení kukuřičný škrob, aroma, barvivo (riboflavin, karoteny). Může obsahovat stopy lepku, vajec a mléka. Skladování v suchu a temnu. #showmore# Pracovní postup - Odměření... Celý popis
Koupit za 8 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Amylon Krém na dukátové buchtičky Hmotnost: 30 g
Doprava:
71 Kč
Skladem
8 Kč
Koupit za 8 Kč

Amylon Krém na dukátové buchtičky 30g 30g
Doprava:
59 Kč
Skladem
7 Kč
Koupit za 7 Kč
Popis
Krém je lehce stravitelný, neobsahuje přidaný cukr ani palmový olej, takže si jej můžete dosladit podle vlastní chuti. Jeho jemná konzistence z něj dělá skvělý doplněk nejen k dukátovým buchtičkám, ale i k piškotům, dortíkům, závinům nebo muffinům. Stačí jej smíchat s mlékem a krátce povařit, a lahodná poleva je hotová.
Složení
kukuřičný škrob, aroma, barvivo (riboflavin, karoteny). Může obsahovat stopy lepku, vajec a mléka.
Skladování
v suchu a temnu.
#showmore#
Pracovní postup
- Odměření mléka: z půl litru mléka odlijte 350 ml do varné nádoby.
- Příprava základu: přidejte 2 lžíce cukru (cca 40 g) a přiveďte k varu.
- Příprava směsi: do zbývajícího mléka vsypte obsah sáčku.
- Spojení směsí: dobře rozmíchejte a pomalu vlijte dukátovou směs do vroucího mléka za stálého míchání.
- Vaření: za stálého míchání vařte přibližně 2 minuty, dokud směs nezhoustne.
- Servírování: hotovým krémem zalijeme teplé buchtičky a ihned podáváme. Krémem můžeme polévat i piškoty, záviny, dortíky nebo muffiny.
Pro ještě širší možnosti při přípravě domácích dezertů navštivte naši nabídku cukrářských posypů na puding i dorty.
Složení
kukuřičný škrob, aroma, barvivo (riboflavin, karoteny). Může obsahovat stopy lepku, vajec a mléka.
Skladování
v suchu a temnu.
#showmore#
Pracovní postup
- Odměření mléka: z půl litru mléka odlijte 350 ml do varné nádoby.
- Příprava základu: přidejte 2 lžíce cukru (cca 40 g) a přiveďte k varu.
- Příprava směsi: do zbývajícího mléka vsypte obsah sáčku.
- Spojení směsí: dobře rozmíchejte a pomalu vlijte dukátovou směs do vroucího mléka za stálého míchání.
- Vaření: za stálého míchání vařte přibližně 2 minuty, dokud směs nezhoustne.
- Servírování: hotovým krémem zalijeme teplé buchtičky a ihned podáváme. Krémem můžeme polévat i piškoty, záviny, dortíky nebo muffiny.
Pro ještě širší možnosti při přípravě domácích dezertů navštivte naši nabídku cukrářských posypů na puding i dorty.
Parametry
Výrobce | Amylon |
Přichuť | vanilka |
Hmotnost | 30 g |