Univerzální použití pro každou příležitost Lanýžová majonéza je ideální jako dip k hranolkům, sladkým bramborám nebo grilované zelenině. Skvěle doplní čerstvé ryby, grilované maso či sendviče. Vyzkoušejte ji jako tajnou přísadu do salátových dresinků, k pečeným bramborám nebo jako sofistikovaný dip k čerstvé zelenině. Ať už plánujete slavnostní oběd nebo rychlé občerstvení, tato majonéza dodá každému jídlu elegantní šmrnc. Kvalita ruční výroby Naše lanýžová majonéza je vyráběna ručně v německém... Celý popis

Koupit za 539 Kč

Popis

Univerzální použití pro každou příležitost

Lanýžová majonéza je ideální jako dip k hranolkům, sladkým bramborám nebo grilované zelenině. Skvěle doplní čerstvé ryby, grilované maso či sendviče. Vyzkoušejte ji jako tajnou přísadu do salátových dresinků, k pečeným bramborám nebo jako sofistikovaný dip k čerstvé zelenině. Ať už plánujete slavnostní oběd nebo rychlé občerstvení, tato majonéza dodá každému jídlu elegantní šmrnc.

Kvalita ruční výroby

Naše lanýžová majonéza je vyráběna ručně v německém městečku Offingen u Dunaje. Při výrobě dbáme na výběr nejkvalitnějších ingrediencí a šetrné zpracování bez použití konzervačních látek. Vysoký obsah lanýže v každé lžičce je důkazem našeho závazku přinést vám jen to nejlepší. Kdykoli je to možné, využíváme regionální suroviny, které zaručují čerstvost a jedinečnou chuť.

Složení

Řepkový olej, pitná voda, lanýž (10 %), lihový ocet, cukr, sůl, modifikovaný škrob, koncentrát citronové šťávy, aroma (obsahuje hořčici), antioxidant E385, paprikový extrakt.

Recept na Coleslaw s lanýžovou majonézou

Ingredience:

- 1 malá hlávka bílého zelí

- 200 g mrkve

- 1 cibule

- 120 g jogurtu

- 2-3 lžíce lanýžové majonézy

- 1 lžička středně pálivé hořčice

- 2 lžíce balsamica

- 2 lžičky cukru

- 1 citron

- Sůl, pepř

- Petržel na ozdobu

Postup:

- Hlávku zelí rozpulte, odstraňte vnější listy a košťál. Následně zelí nakrájejte na čtvrtiny a poté na tenké proužky. Vložte je do velké mísy, osolte a nechte minimálně hodinu odležet.

- Mezitím očistěte a oloupejte mrkev a nakrájejte ji na jemné proužky. Cibuli oloupejte a nakrájejte na jemné kostičky.

- Na dresink smíchejte v samostatné misce jogurt, lanýžovou majonézu, hořčici, olej, ocet, citronovou kůru, citronovou šťávu, sůl a dobře promíchejte.

- Vymačkejte ze zelí přebytečnou vodu a tekutinu vylijte. Přidejte mrkev, cibuli a připravený dresink k zelí a vše důkladně promíchejte rukama.

- Na závěr jemně nasekejte trochu petržele a posypte salát. Hotovo!

Upozornění

Po otevření spotřebujte co nejdříve. Obsahuje alergen: hořčice.

Hmotnost produktu: 0,25 kg
Obsah: 180 g

Energie
2746 kJ / 563 kcal

Tuky
61 g

z toho nasycené mastné kyseliny
4 g

Sacharidy
3 g

z toho cukry
2 g

Bílkoviny
0 g

Sůl
3,7 g

Výrobce: Die Trüffelmanufaktur, Inh. S. Backes-Keck e.K., Leonhardstr. 8a, D-89362 Offingen
Zobrazit více