Univerzální použití pro každou příležitost Lanýžová majonéza je ideální jako dip k hranolkům, sladkým bramborám nebo grilované zelenině. Skvěle doplní čerstvé ryby, grilované maso či sendviče. Vyzkoušejte ji jako tajnou přísadu do salátových dresinků, k pečeným bramborám nebo jako sofistikovaný dip k čerstvé zelenině. Ať už plánujete slavnostní oběd nebo rychlé občerstvení, tato majonéza dodá každému jídlu elegantní šmrnc. Kvalita ruční výroby Naše lanýžová majonéza je vyráběna ručně v německém... Celý popis
Koupit za 539 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Univerzální použití pro každou příležitost
Lanýžová majonéza je ideální jako dip k hranolkům, sladkým bramborám nebo grilované zelenině. Skvěle doplní čerstvé ryby, grilované maso či sendviče. Vyzkoušejte ji jako tajnou přísadu do salátových dresinků, k pečeným bramborám nebo jako sofistikovaný dip k čerstvé zelenině. Ať už plánujete slavnostní oběd nebo rychlé občerstvení, tato majonéza dodá každému jídlu elegantní šmrnc.
Kvalita ruční výroby
Naše lanýžová majonéza je vyráběna ručně v německém městečku Offingen u Dunaje. Při výrobě dbáme na výběr nejkvalitnějších ingrediencí a šetrné zpracování bez použití konzervačních látek. Vysoký obsah lanýže v každé lžičce je důkazem našeho závazku přinést vám jen to nejlepší. Kdykoli je to možné, využíváme regionální suroviny, které zaručují čerstvost a jedinečnou chuť.
Složení
Řepkový olej, pitná voda, lanýž (10 %), lihový ocet, cukr, sůl, modifikovaný škrob, koncentrát citronové šťávy, aroma (obsahuje hořčici), antioxidant E385, paprikový extrakt.
Recept na Coleslaw s lanýžovou majonézou
Ingredience:
- 1 malá hlávka bílého zelí
- 200 g mrkve
- 1 cibule
- 120 g jogurtu
- 2-3 lžíce lanýžové majonézy
- 1 lžička středně pálivé hořčice
- 2 lžíce balsamica
- 2 lžičky cukru
- 1 citron
- Sůl, pepř
- Petržel na ozdobu
Postup:
- Hlávku zelí rozpulte, odstraňte vnější listy a košťál. Následně zelí nakrájejte na čtvrtiny a poté na tenké proužky. Vložte je do velké mísy, osolte a nechte minimálně hodinu odležet.
- Mezitím očistěte a oloupejte mrkev a nakrájejte ji na jemné proužky. Cibuli oloupejte a nakrájejte na jemné kostičky.
- Na dresink smíchejte v samostatné misce jogurt, lanýžovou majonézu, hořčici, olej, ocet, citronovou kůru, citronovou šťávu, sůl a dobře promíchejte.
- Vymačkejte ze zelí přebytečnou vodu a tekutinu vylijte. Přidejte mrkev, cibuli a připravený dresink k zelí a vše důkladně promíchejte rukama.
- Na závěr jemně nasekejte trochu petržele a posypte salát. Hotovo!
Upozornění
Po otevření spotřebujte co nejdříve. Obsahuje alergen: hořčice.
Hmotnost produktu: 0,25 kg
Obsah: 180 g
Energie
2746 kJ / 563 kcal
Tuky
61 g
z toho nasycené mastné kyseliny
4 g
Sacharidy
3 g
z toho cukry
2 g
Bílkoviny
0 g
Sůl
3,7 g
Výrobce: Die Trüffelmanufaktur, Inh. S. Backes-Keck e.K., Leonhardstr. 8a, D-89362 Offingen
Lanýžová majonéza je ideální jako dip k hranolkům, sladkým bramborám nebo grilované zelenině. Skvěle doplní čerstvé ryby, grilované maso či sendviče. Vyzkoušejte ji jako tajnou přísadu do salátových dresinků, k pečeným bramborám nebo jako sofistikovaný dip k čerstvé zelenině. Ať už plánujete slavnostní oběd nebo rychlé občerstvení, tato majonéza dodá každému jídlu elegantní šmrnc.
Kvalita ruční výroby
Naše lanýžová majonéza je vyráběna ručně v německém městečku Offingen u Dunaje. Při výrobě dbáme na výběr nejkvalitnějších ingrediencí a šetrné zpracování bez použití konzervačních látek. Vysoký obsah lanýže v každé lžičce je důkazem našeho závazku přinést vám jen to nejlepší. Kdykoli je to možné, využíváme regionální suroviny, které zaručují čerstvost a jedinečnou chuť.
Složení
Řepkový olej, pitná voda, lanýž (10 %), lihový ocet, cukr, sůl, modifikovaný škrob, koncentrát citronové šťávy, aroma (obsahuje hořčici), antioxidant E385, paprikový extrakt.
Recept na Coleslaw s lanýžovou majonézou
Ingredience:
- 1 malá hlávka bílého zelí
- 200 g mrkve
- 1 cibule
- 120 g jogurtu
- 2-3 lžíce lanýžové majonézy
- 1 lžička středně pálivé hořčice
- 2 lžíce balsamica
- 2 lžičky cukru
- 1 citron
- Sůl, pepř
- Petržel na ozdobu
Postup:
- Hlávku zelí rozpulte, odstraňte vnější listy a košťál. Následně zelí nakrájejte na čtvrtiny a poté na tenké proužky. Vložte je do velké mísy, osolte a nechte minimálně hodinu odležet.
- Mezitím očistěte a oloupejte mrkev a nakrájejte ji na jemné proužky. Cibuli oloupejte a nakrájejte na jemné kostičky.
- Na dresink smíchejte v samostatné misce jogurt, lanýžovou majonézu, hořčici, olej, ocet, citronovou kůru, citronovou šťávu, sůl a dobře promíchejte.
- Vymačkejte ze zelí přebytečnou vodu a tekutinu vylijte. Přidejte mrkev, cibuli a připravený dresink k zelí a vše důkladně promíchejte rukama.
- Na závěr jemně nasekejte trochu petržele a posypte salát. Hotovo!
Upozornění
Po otevření spotřebujte co nejdříve. Obsahuje alergen: hořčice.
Hmotnost produktu: 0,25 kg
Obsah: 180 g
Energie
2746 kJ / 563 kcal
Tuky
61 g
z toho nasycené mastné kyseliny
4 g
Sacharidy
3 g
z toho cukry
2 g
Bílkoviny
0 g
Sůl
3,7 g
Výrobce: Die Trüffelmanufaktur, Inh. S. Backes-Keck e.K., Leonhardstr. 8a, D-89362 Offingen