Klíčové vlastnosti: - Český výrobek - Bez lepku - Snížený obsah transmastných kyselin - Extra bílá barva Zdravotní aspekty: - Minimalizovaný obsah transmastných kyselin - Vhodná pro osoby s celiakií díky absenci lepku Praktické výhody: - Dodávána ve formě malých peciček pro snadné dávkování - Rozpouští se ve vodní lázni - Ideální pro polévání cukrářských výrobků Použití a skladování: - Vhodná pro širokou škálu cukrářských aplikací - Skladovat dobře uzavřené, v temnu, při teplotě 15-25°C... Celý popis

Koupit za 82 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Klíčové vlastnosti:

- Český výrobek

- Bez lepku

- Snížený obsah transmastných kyselin

- Extra bílá barva

Zdravotní aspekty:

- Minimalizovaný obsah transmastných kyselin

- Vhodná pro osoby s celiakií díky absenci lepku

Praktické výhody:

- Dodávána ve formě malých peciček pro snadné dávkování

- Rozpouští se ve vodní lázni

- Ideální pro polévání cukrářských výrobků

Použití a skladování:

- Vhodná pro širokou škálu cukrářských aplikací

- Skladovat dobře uzavřené, v temnu, při teplotě 15-25°C

Kvalita a bezpečnost:

- Splňuje požadavky na jakost a zdravotní nezávadnost dle české legislativy

Cukrářská poleva extra bílá je vysoce kvalitním produktem pro profesionální i domácí cukráře, kteří hledají dokonale bílou polevu. Díky své čisté barvě, snadnému použití a zdravějšímu složení představuje ideální volbu pro vytváření atraktivních bílých polev na dortech, zákuscích a jiných cukrářských výrobcích. S touto polevou můžete dosáhnout profesionálního vzhledu a zároveň si být jisti kvalitou a bezpečností českého výrobku.

Složení:

cukr, rostlinný tuk RSPO-MB (palmojádrový, palmový a shea), sušené MLÉKO odstředěné 8%, sušená SYROVÁTKA, emulgátor (SÓJOVÝ lecitin), vanilkový extrakt Bourbon Madagascar.

Temperace

Extra bílá poleva je určena k polévání cukrářských výrobků. Rozpouští se ve vodní lázni při teplotě 42-45°C. Je nutné nepřekračovat teplotu, aby nedošlo ke spálení polevy (jakmile se poleva srazí, je spálená a již nejde znovu rozehřát). Stárnutím polevy dochází k její viskozitě (poleva je více tuhá), proto doporučujeme přidat k polevě také rostlinný tuk. Na 100g polevy použijeme max. 20g tuku. Poleva tak získá tekutější konzistenci.

Náš tip: pokud nechcete, aby se poleva při krájení lámala, rozmíchejte v rozehřáté polevě několik lžic bílého jogurtu nebo zakysané smetany. Při přidání těchto surovin je nutné ještě nějakou chvíli polevu zahřívat a míchat, protože poleva nejdříve hodně zhoustne a vypadá, jakoby se srazila. Postupným zahříváním ale opět povolí a zůstane tekutější. Chuťově pak bude jemně kyselá a bude se krájet stejně hladce, jako dortový krém.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Carla
Barva bílé
Hmotnost 0.5 kg