Zažijte dokonalé osvěžení s bio vodním kefírem Bezinka. Tento přirozeně fermentovaný nápoj vzniká činností živých kefírových kultur a je zcela bez přidaného cukru. Skvělá, lehce perlivá alternativa ke klasickým limonádám. Nepasterizováno. Celý proces výroby je pečlivě kontrolován. Po smíchání bio ingrediencí probíhá macerace a fermentace po dobu 2 až 3 dnů v dynamizované vodě. Během této doby je nápoj pravidelně promícháván, aby se chutě dokonale propojily. Následně se filtruje pouze přes jemné... Celý popis
Koupit za 52 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Zažijte dokonalé osvěžení s bio vodním kefírem Bezinka. Tento přirozeně fermentovaný nápoj vzniká činností živých kefírových kultur a je zcela bez přidaného cukru. Skvělá, lehce perlivá alternativa ke klasickým limonádám. Nepasterizováno.
Celý proces výroby je pečlivě kontrolován. Po smíchání bio ingrediencí probíhá macerace a fermentace po dobu 2 až 3 dnů v dynamizované vodě. Během této doby je nápoj pravidelně promícháván, aby se chutě dokonale propojily. Následně se filtruje pouze přes jemné plátno, bez sterilní filtrace či pasterizace. Lahvování probíhá ještě před ukončením fermentace, díky čemuž nápoj přirozeně dozrává a získává jemnou perlivost přímo v lahvi.
Hlavní výhody vodního kefíru Bezinka:
Zcela bez cukru: Veškerý bio řepný cukr, přidaný na začátku jako potrava pro kefírové kultury, je během fermentace kompletně spotřebován. Výsledný nápoj tak neobsahuje žádný cukr.
Živý a nepasterizovaný: Kefír není pasterizován ani sterilně filtrován. Díky tomu si zachovává všechny vlastnosti, které mu dodává proces fermentace, včetně živých kultur.
Přirozená fermentace: Nápoj vzniká činností živých kefírových zrn z vlastní kultury výrobce, což je tradiční a osvědčená metoda.
100% certifikovaná BIO kvalita: Všechny použité suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství a produkt je certifikován (BE-BIO-03).
Poctivá řemeslná výroba z Belgie: Každá lahev je výsledkem pečlivé ruční práce a tradičních postupů v malé výrobně v Ittre.
Dokonalé veganské osvěžení: Skvělá volba pro vegany, vegetariány a všechny, kdo hledají čistě rostlinnou alternativu ke slazeným nápojům.
Jak si kefír nejlépe vychutnat?
Podávejte ho dobře vychlazený. Jeho chuť vynikne nejlépe samotná, bez přidání ledu, který by nápoj zbytečně naředil.
Skvěle se hodí k lehkým dezertům, jako jsou ovocné koláče, bobulové saláty nebo čerstvé sýry. Ideální pro rafinovaný aperitiv nebo gurmánskou přestávku.
Složení
Dynamická voda (filtrovaná voda), Citron* (Španělsko), Kefírová zrna* (Vlastní kultura), Řepný cukr* (Německo-zcela spotřebován během fermentace), Fíky* (Španělsko), Datle* (Turecko/Tunisko), Bez* (Francie)
Neobsahuje žádné hlavní alergeny z následujícího seznamu: Obiloviny obsahující lepek, korýši, vejce, ryby, měkkýši, arašídy, sója, mléko a laktóza, ořechy a skořápky, celer, hořčice, sezam, siřičitany, lupina.
Výživové údaje na 100 ml
Energetická hodnota: 15 kJ / 4 kcal
Tuky: 0,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 0 g
z toho cukry: 0 g
Bílkoviny: 0 g
Sůl: 0,01 g
Původ a výrobce
Země původu: Belgie
Výrobce: Kefir Eau Vertueuse, 51 Rue de Fauquez, 1460 Ittre, Belgie
Certifikace: BIO certifikováno QUALITY PARTNER (BE-BIO-03)
Celý proces výroby je pečlivě kontrolován. Po smíchání bio ingrediencí probíhá macerace a fermentace po dobu 2 až 3 dnů v dynamizované vodě. Během této doby je nápoj pravidelně promícháván, aby se chutě dokonale propojily. Následně se filtruje pouze přes jemné plátno, bez sterilní filtrace či pasterizace. Lahvování probíhá ještě před ukončením fermentace, díky čemuž nápoj přirozeně dozrává a získává jemnou perlivost přímo v lahvi.
Hlavní výhody vodního kefíru Bezinka:
Zcela bez cukru: Veškerý bio řepný cukr, přidaný na začátku jako potrava pro kefírové kultury, je během fermentace kompletně spotřebován. Výsledný nápoj tak neobsahuje žádný cukr.
Živý a nepasterizovaný: Kefír není pasterizován ani sterilně filtrován. Díky tomu si zachovává všechny vlastnosti, které mu dodává proces fermentace, včetně živých kultur.
Přirozená fermentace: Nápoj vzniká činností živých kefírových zrn z vlastní kultury výrobce, což je tradiční a osvědčená metoda.
100% certifikovaná BIO kvalita: Všechny použité suroviny pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství a produkt je certifikován (BE-BIO-03).
Poctivá řemeslná výroba z Belgie: Každá lahev je výsledkem pečlivé ruční práce a tradičních postupů v malé výrobně v Ittre.
Dokonalé veganské osvěžení: Skvělá volba pro vegany, vegetariány a všechny, kdo hledají čistě rostlinnou alternativu ke slazeným nápojům.
Jak si kefír nejlépe vychutnat?
Podávejte ho dobře vychlazený. Jeho chuť vynikne nejlépe samotná, bez přidání ledu, který by nápoj zbytečně naředil.
Skvěle se hodí k lehkým dezertům, jako jsou ovocné koláče, bobulové saláty nebo čerstvé sýry. Ideální pro rafinovaný aperitiv nebo gurmánskou přestávku.
Složení
Dynamická voda (filtrovaná voda), Citron* (Španělsko), Kefírová zrna* (Vlastní kultura), Řepný cukr* (Německo-zcela spotřebován během fermentace), Fíky* (Španělsko), Datle* (Turecko/Tunisko), Bez* (Francie)
Neobsahuje žádné hlavní alergeny z následujícího seznamu: Obiloviny obsahující lepek, korýši, vejce, ryby, měkkýši, arašídy, sója, mléko a laktóza, ořechy a skořápky, celer, hořčice, sezam, siřičitany, lupina.
Výživové údaje na 100 ml
Energetická hodnota: 15 kJ / 4 kcal
Tuky: 0,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 0 g
z toho cukry: 0 g
Bílkoviny: 0 g
Sůl: 0,01 g
Původ a výrobce
Země původu: Belgie
Výrobce: Kefir Eau Vertueuse, 51 Rue de Fauquez, 1460 Ittre, Belgie
Certifikace: BIO certifikováno QUALITY PARTNER (BE-BIO-03)
Parametry
Výrobce | Kult Kefir |