Halibut steaky 2 kg balené vacuum Halibut je dravá mořská ryba, která je zástupcem ryb z čeledi floutkovitých. Maso této ryby je bílé a velmi jemné. Díky své charakteristické chuti má mnoho příznivců jako základ rybích pokrmů. - bílé jemné maso - vysoký obsah bílkovin - vysoký obsah omega-3 kyselin - malé množství kostí Nepopiratelnou výhodou je kromě chuti také vysoký obsah cenných bílkovin a také malé množství kostí. Jeho maso je bohaté na bílkoviny, omega-3 kyseliny, bílkoviny, niacin,... Celý popis
Koupit za 704 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
94 %
Halibut steaky bez glazury 2 kg o-fish.pl
Doprava:
59 Kč
Skladem
704 Kč
Koupit za 704 Kč
Popis
Halibut steaky 2 kg balené vacuum
Halibut je dravá mořská ryba, která je zástupcem ryb z čeledi floutkovitých. Maso této ryby je bílé a velmi jemné. Díky své charakteristické chuti má mnoho příznivců jako základ rybích pokrmů.
- bílé jemné maso
- vysoký obsah bílkovin
- vysoký obsah omega-3 kyselin
- malé množství kostí
Nepopiratelnou výhodou je kromě chuti také vysoký obsah cenných bílkovin a také malé množství kostí. Jeho maso je bohaté na bílkoviny, omega-3 kyseliny, bílkoviny, niacin, fosfor, hořčík a vitamíny skupiny B.
Návrh přípravy:
- Steaky z halibuta pokapejte vymačkanou citronovou šťávou a trochou oleje, koření solí a pepřem, obložte koprem a vložte na 10-12 hodin do ledničky.
- Poté spaříme rajčata, oloupeme je ze slupky, rozkrojíme na čtvrtky a odstraníme semínka. Dužinu nakrájejte na kostičky, smíchejte s nakrájenou bazalkou a rozmačkaným česnekem, přidejte 2-3 lžíce oleje, koření podle chuti solí a pepřem.
- Mrkev a červená řepa uvaříme (samostatně) v osolené vodě do měkka. Steaky z halibuta upečte při teplotě 180 °C (asi 15-17 minut).
- 2-3 minuty před koncem pečení rozprostřete na ryby omáčka z rajčat a bazalky.
- Koření podle chuti smíchejte s nakrájenou pažitkou.
- Rybu podávejte se zeleninou . Chutného!
O-fish
Máme vlastní dopravu, pomocí které provádíme distribuci. Neustále se rozvíjíme a neustále obohacujeme nabídku o nové produkty.
Halibut je dravá mořská ryba, která je zástupcem ryb z čeledi floutkovitých. Maso této ryby je bílé a velmi jemné. Díky své charakteristické chuti má mnoho příznivců jako základ rybích pokrmů.
- bílé jemné maso
- vysoký obsah bílkovin
- vysoký obsah omega-3 kyselin
- malé množství kostí
Nepopiratelnou výhodou je kromě chuti také vysoký obsah cenných bílkovin a také malé množství kostí. Jeho maso je bohaté na bílkoviny, omega-3 kyseliny, bílkoviny, niacin, fosfor, hořčík a vitamíny skupiny B.
Návrh přípravy:
- Steaky z halibuta pokapejte vymačkanou citronovou šťávou a trochou oleje, koření solí a pepřem, obložte koprem a vložte na 10-12 hodin do ledničky.
- Poté spaříme rajčata, oloupeme je ze slupky, rozkrojíme na čtvrtky a odstraníme semínka. Dužinu nakrájejte na kostičky, smíchejte s nakrájenou bazalkou a rozmačkaným česnekem, přidejte 2-3 lžíce oleje, koření podle chuti solí a pepřem.
- Mrkev a červená řepa uvaříme (samostatně) v osolené vodě do měkka. Steaky z halibuta upečte při teplotě 180 °C (asi 15-17 minut).
- 2-3 minuty před koncem pečení rozprostřete na ryby omáčka z rajčat a bazalky.
- Koření podle chuti smíchejte s nakrájenou pažitkou.
- Rybu podávejte se zeleninou . Chutného!
O-fish
Máme vlastní dopravu, pomocí které provádíme distribuci. Neustále se rozvíjíme a neustále obohacujeme nabídku o nové produkty.