Halibut steaky 2 kg balené vacuum Halibut je dravá mořská ryba, která je zástupcem ryb z čeledi floutkovitých. Maso této ryby je bílé a velmi jemné. Díky své charakteristické chuti má mnoho příznivců jako základ rybích pokrmů. - bílé jemné maso - vysoký obsah bílkovin - vysoký obsah omega-3 kyselin - malé množství kostí Nepopiratelnou výhodou je kromě chuti také vysoký obsah cenných bílkovin a také malé množství kostí. Jeho maso je bohaté na bílkoviny, omega-3 kyseliny, bílkoviny, niacin,... Celý popis

Koupit za 704 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Halibut steaky 2 kg balené vacuum
Halibut je dravá mořská ryba, která je zástupcem ryb z čeledi floutkovitých. Maso této ryby je bílé a velmi jemné. Díky své charakteristické chuti má mnoho příznivců jako základ rybích pokrmů.

- bílé jemné maso
- vysoký obsah bílkovin
- vysoký obsah omega-3 kyselin
- malé množství kostí

Nepopiratelnou výhodou je kromě chuti také vysoký obsah cenných bílkovin a také malé množství kostí. Jeho maso je bohaté na bílkoviny, omega-3 kyseliny, bílkoviny, niacin, fosfor, hořčík a vitamíny skupiny B.

Návrh přípravy:

- Steaky z halibuta pokapejte vymačkanou citronovou šťávou a trochou oleje, koření solí a pepřem, obložte koprem a vložte na 10-12 hodin do ledničky.
- Poté spaříme rajčata, oloupeme je ze slupky, rozkrojíme na čtvrtky a odstraníme semínka. Dužinu nakrájejte na kostičky, smíchejte s nakrájenou bazalkou a rozmačkaným česnekem, přidejte 2-3 lžíce oleje, koření podle chuti solí a pepřem.
- Mrkev a červená řepa uvaříme (samostatně) v osolené vodě do měkka. Steaky z halibuta upečte při teplotě 180 °C (asi 15-17 minut).
- 2-3 minuty před koncem pečení rozprostřete na ryby omáčka z rajčat a bazalky.
- Koření podle chuti smíchejte s nakrájenou pažitkou.
- Rybu podávejte se zeleninou . Chutného!
O-fish

Máme vlastní dopravu, pomocí které provádíme distribuci. Neustále se rozvíjíme a neustále obohacujeme nabídku o nové produkty.
Zobrazit více