Jemně perlivý alkoholický nápoj vyrobený fermentací letního nektarového medu a hroznových šťáv. K výrobě je použito více odrůd, jejichž základem je Chardonnay z Blatničky. Kvašené na slupkách modré odrůdy Dunaj. Jemně perlivý alkoholický nápoj vyrobený fermentací letního nektarového medu a hroznových šťáv. K výrobě je použito více odrůd, jejichž základem je Chardonnay z Blatničky. Kvašené na slupkách modré odrůdy Dunaj. Medovina Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku... Celý popis
Koupit za 259 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Frizzantino - Včelco (0,75 l)
Doprava:
115 Kč
Skladem
259 Kč
Koupit za 259 Kč
Popis
Jemně perlivý alkoholický nápoj vyrobený fermentací letního nektarového medu a hroznových šťáv. K výrobě je použito více odrůd, jejichž základem je Chardonnay z Blatničky. Kvašené na slupkách modré odrůdy Dunaj.
Jemně perlivý alkoholický nápoj vyrobený fermentací letního nektarového medu a hroznových šťáv. K výrobě je použito více odrůd, jejichž základem je Chardonnay z Blatničky. Kvašené na slupkách modré odrůdy Dunaj.
Medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou. Medovina je nejstarší alkohol vyráběný člověkem a počátky výroby kvašených nápojů s medem sahají až desítky tisíc let zpět.
Perlivá medovina (frizzante)
perlivá medovina (frizzante)
Proces výroby
Tato medovina není vařená, nicméně při její výrobě došlo k časově omezenému ohřátí medu nad teploty 50°C. Mohlo dojít k ohřevu až k teplotám 80°C, kdy již může docházet ke znehodnocení některých složek medu.
Ocenění v soutěžích
Dosycené CO2.
Novinka 2023.
Jemně perlivý alkoholický nápoj vyrobený fermentací letního nektarového medu a hroznových šťáv. K výrobě je použito více odrůd, jejichž základem je Chardonnay z Blatničky. Kvašené na slupkách modré odrůdy Dunaj.
Medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou. Medovina je nejstarší alkohol vyráběný člověkem a počátky výroby kvašených nápojů s medem sahají až desítky tisíc let zpět.
Perlivá medovina (frizzante)
perlivá medovina (frizzante)
Proces výroby
Tato medovina není vařená, nicméně při její výrobě došlo k časově omezenému ohřátí medu nad teploty 50°C. Mohlo dojít k ohřevu až k teplotám 80°C, kdy již může docházet ke znehodnocení některých složek medu.
Ocenění v soutěžích
Dosycené CO2.
Novinka 2023.
Parametry
Výrobce | Včelco |