Jack Link´s je maso plné libové energie. Při výrobě se používá nejkvalitnější roštěnec, krájený na tenké plátky, které jsou ochuceny podle starého rodinného receptu, krátce povařené a poté pomalu sušené vzduchem. Výsledkem jsou kousky toho nejkvalitnějšího sušeného masa s vysokou nutriční hodnotou a minimem tuku. Na výrobu 100g Jack Link’s Beef Jerky je potřeba přesně 180g toho nejlepšího hovezího masa. Sušené plátky hovězího masa Jack Link´s jsou bohaté na bílkoviny a s minimálním obsahem tuku.... Celý popis

Koupit za 75 Kč

Popis

Jack Link´s je maso plné libové energie. Při výrobě se používá nejkvalitnější roštěnec, krájený na tenké plátky, které jsou ochuceny podle starého rodinného receptu, krátce povařené a poté pomalu sušené vzduchem. Výsledkem jsou kousky toho nejkvalitnějšího sušeného masa s vysokou nutriční hodnotou a minimem tuku. Na výrobu 100g Jack Link’s Beef Jerky je potřeba přesně 180g toho nejlepšího hovezího masa.

Sušené plátky hovězího masa Jack Link´s jsou bohaté na bílkoviny a s minimálním obsahem tuku.

Jack Link’s Beef Jerky je perfektní pochoutkou buď na cestách, jako rychlý zdroj energie, nebo jako rychlá svačina.

Něco málo z historie sušeného masa (beef jerky)

Domorodí indiáni objevili chuť sušeného buvolího nebo bizoního masa už velmi dávno. Nazývali ho „pemmican“. Tenké proužky tmavého libového masa jim poskytovaly výživné, vysokoenergetické jídlo vhodné pro lov a život v divočině.

Pomocí sušení na horkém letním slunci, nebo uzením na otevřeném ohni se maso stalo velmi trvanlivým. Místní byliny a koření domorodých kmenů zvýrazňovalo přirozenou, lahodnou masovou chuť.

Mezitím Evropané také začali sušit maso a získali tak zásoby na dlouhé cesty, zvláště na těžké časy. První španělští přistěhovalci nechávali své zásoby masa uschnout na palubách svých plachetnic, kterými do Ameriky přivezli i slovo „ch‘arqui“. Toto označení, vyslovované s akcentem domorodých Američanů, se nakonec vyvinulo v dnešní název „jerky“.

Rodina Linků kombinovala staré indiánské metody přípravy s tradičními rodinnými recepty pro vytvoření pikantních a kořeněných masových plátků v řadě různých chutí – z nichž všechny jsou nadále distribuovány po celém světě.

Složení Jack Link´s Beef Jerky Sweet and Hot 70g hovězí maso, cukr, mořská sůl, extrakt z droždí, česnekový prášek, koření (obsahuje celer), konzervační sůl (sůl, konzervační látka: dusitan sodný), příchutě, cibulový prášek, antioxidant (extrakt z rozmarýnu), regulátor kyselosti (kyselina citronová), ananasový prášek.

Alergeny:

Může obsahovat stopy prvků obilovin obsahující lepek a produkty z nich, sójové boby a produkty z nich.

Složení: Hovězí maso, cukr, mořská sůl, sušená sójová omáčka (pšenice, sójové boby, jedlá sůl), maltodextrin, hydrolyzovaný kukuřičný protein, extrakt z droždí, konzervační sůl (sůl, konzervační látka: dusitan sodný), česnekový prášek, cibulový prášek,  antioxidant: extrakt z rozmarýnu, regulátor kyselosti: kyselina citronová, příchutě, ananasový prášek. 100 g beef jerky je vyrobeno z 182 g prémiového hovězího masa.

Vyrobeno v Brazílii

 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Jack Link's
Množství 25 g
Druh masa hovězí