Čekankový nápoj instatní s pampeliškou Spojení tradiční pražené směsi s dotekem pampelišky vytváří jemně zemitý nápoj s vyváženým aroma. Přirozená chuť a snadná příprava z něj dělají oblíbený každodenní rituál. Skvěle chutná samotný i s mlékem a jeho plná pěna připomene klasickou kávu – bez kofeinu a zbytečností navíc. - Hlavní ingredience: pražené obiloviny - ječmen a žito, které vytvářejí hutný a zároveň jemný profil nápoje. Díky způsobu pražení získávají bohatou vůni a tmavší barvu, která... Celý popis
Koupit za 127 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Melta Čekafe pampeliška 160 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
127 Kč
Koupit za 127 Kč

Melta Čekafé pampeliška (160 g)
Doprava:
49 Kč
Skladem
149 Kč
Koupit za 149 Kč

Melta Čekafé pampeliška (160 g)
Doprava:
69 Kč
Skladem
149 Kč
Koupit za 149 Kč

Kávoviny Melta Čekafe obilná směs s pampeliškou - dóza 160 g
Doprava:
69 Kč
144 Kč
Koupit za 144 Kč

Kávoviny Čekafe pampeliška 160g
Doprava:
49 Kč
Skladem
125 Kč
Koupit za 125 Kč
Popis
Čekankový nápoj instatní s pampeliškou
Spojení tradiční pražené směsi s dotekem pampelišky vytváří jemně zemitý nápoj s vyváženým aroma. Přirozená chuť a snadná příprava z něj dělají oblíbený každodenní rituál. Skvěle chutná samotný i s mlékem a jeho plná pěna připomene klasickou kávu – bez kofeinu a zbytečností navíc.
- Hlavní ingredience: pražené obiloviny - ječmen a žito, které vytvářejí hutný a zároveň jemný profil nápoje. Díky způsobu pražení získávají bohatou vůni a tmavší barvu, která potěší milovníky klasického šálku. Obiloviny dodávají nápoji tělo i přirozenou sladkost.
- Pražený kořen pampelišky lékařské: obohacuje směs o jemně nahořklou, zemitou chuť a přirozený charakter.
- Pražený čekankový kořen: přidává nápoji lehce karamelový nádech a zvýrazňuje jeho aromatický profil.
Zajímavosti: pampeliška lékařská má v evropské tradici bohatou historii využití, a její kořen je ceněn především v pražené formě. Spolu s obilovinami a čekankou vytváří harmonický nápoj s jemnou pěnou. Výroba směsi probíhá tradičním způsobem – pražením jednotlivých složek a jejich následným mletím bez chemických úprav.
Použití: 1 až 2 čajové lžičky zalijte 250 ml vroucí vody, dochutit dle chuti například rostlinným mlékem a sladidlem.
Složení: pražené obiloviny – ječmen a žito (68 %), pražený čekankový kořen, pražený kořen pampelišky lékařské (10 %).
Skladování: skladujte v suchu.
Země původu: ČR.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: ječmen, žito (lepek).
Spojení tradiční pražené směsi s dotekem pampelišky vytváří jemně zemitý nápoj s vyváženým aroma. Přirozená chuť a snadná příprava z něj dělají oblíbený každodenní rituál. Skvěle chutná samotný i s mlékem a jeho plná pěna připomene klasickou kávu – bez kofeinu a zbytečností navíc.
- Hlavní ingredience: pražené obiloviny - ječmen a žito, které vytvářejí hutný a zároveň jemný profil nápoje. Díky způsobu pražení získávají bohatou vůni a tmavší barvu, která potěší milovníky klasického šálku. Obiloviny dodávají nápoji tělo i přirozenou sladkost.
- Pražený kořen pampelišky lékařské: obohacuje směs o jemně nahořklou, zemitou chuť a přirozený charakter.
- Pražený čekankový kořen: přidává nápoji lehce karamelový nádech a zvýrazňuje jeho aromatický profil.
Zajímavosti: pampeliška lékařská má v evropské tradici bohatou historii využití, a její kořen je ceněn především v pražené formě. Spolu s obilovinami a čekankou vytváří harmonický nápoj s jemnou pěnou. Výroba směsi probíhá tradičním způsobem – pražením jednotlivých složek a jejich následným mletím bez chemických úprav.
Použití: 1 až 2 čajové lžičky zalijte 250 ml vroucí vody, dochutit dle chuti například rostlinným mlékem a sladidlem.
Složení: pražené obiloviny – ječmen a žito (68 %), pražený čekankový kořen, pražený kořen pampelišky lékařské (10 %).
Skladování: skladujte v suchu.
Země původu: ČR.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: ječmen, žito (lepek).
Parametry
Výrobce | Melta |
Značka | Kávoviny |