Rýžové otruby jsou produktem vznikajícím při zpracování rýže. Jako vedlejší produkt bývají proto lidmi často podceňované. Navozují ale pocit rychlého zasycení. Obsahují především části slupek, mohou v nich však být i klíčky nebo vnitřní pletivo. Rýže je často oblíbená u celiaků, protože jim její konzumace většinou nečiní potíže jako jiné obiloviny. Složení mleté rýžové otruby s klíčky bez chemických a konzervačních látek Alergeny nejsou známé Tipy a recepty na použití rýžových otrub... Celý popis
Koupit za 37 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
94 %
Rýžové otruby s klíčky bez lepku 250g NATURAL
Doprava:
49 Kč
Skladem
37 Kč
Koupit za 37 Kč
78 %
Otruby rýžové s klíčky - Natural 250g
Doprava:
89 Kč
26 Kč
Koupit za 26 Kč
Popis
Rýžové otruby jsou produktem vznikajícím při zpracování rýže. Jako vedlejší produkt bývají proto lidmi často podceňované. Navozují ale pocit rychlého zasycení. Obsahují především části slupek, mohou v nich však být i klíčky nebo vnitřní pletivo. Rýže je často oblíbená u celiaků, protože jim její konzumace většinou nečiní potíže jako jiné obiloviny.
Složení
mleté rýžové otruby s klíčky bez chemických a konzervačních látek
Alergeny
nejsou známé
Tipy a recepty na použití rýžových otrub
pečivo - otruby můžete přidat do domácího chleba nebo housek a obohatit je tak o vlákninu
zahušťování - husté polévky jako je zelňačka lze ke konci zahustit i rýžovými otrubami, stačí po přidání už jen 5 minut povařit
müsli - otruby můžete vsypat do vašeho oblíbeného müsli, výborné jsou například s jogurtem, chutnat vám budou i v domácích müsli tyčinkách
placky - rýžové otruby jsou i chutnou součástí sladkých i slaných pečených placek
sladké pečivo - zapracujte otruby do muffinů nebo sušenek a přidejte jim tak nový rozměr
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 1611 kJ / 388,5 kcal
Tuky 20,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 3,7 g
Sacharidy 22 g
z toho cukry 8,1 g
Bílkoviny 14,5 g
Sůl 0,008 g
Vyrobeno
Česká republika
Složení
mleté rýžové otruby s klíčky bez chemických a konzervačních látek
Alergeny
nejsou známé
Tipy a recepty na použití rýžových otrub
pečivo - otruby můžete přidat do domácího chleba nebo housek a obohatit je tak o vlákninu
zahušťování - husté polévky jako je zelňačka lze ke konci zahustit i rýžovými otrubami, stačí po přidání už jen 5 minut povařit
müsli - otruby můžete vsypat do vašeho oblíbeného müsli, výborné jsou například s jogurtem, chutnat vám budou i v domácích müsli tyčinkách
placky - rýžové otruby jsou i chutnou součástí sladkých i slaných pečených placek
sladké pečivo - zapracujte otruby do muffinů nebo sušenek a přidejte jim tak nový rozměr
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 1611 kJ / 388,5 kcal
Tuky 20,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 3,7 g
Sacharidy 22 g
z toho cukry 8,1 g
Bílkoviny 14,5 g
Sůl 0,008 g
Vyrobeno
Česká republika
Parametry
| Výrobce | Natural Jihlava |
| Druh | otruby |