Příprava: 1. způsob: Čokoládu zalijeme horkou vodou v doporučeném poměru a pečlivě ji rozmícháme metličkou. 2. způsob: Čokoládu je možné nahřát ve vodní lázni, teplota čokolády nesmí přesáhnout 48°C. Jakmile je čokoláda rozpuštěná, přidáme teplou vodu a pečlivě promícháme metličkou. Připravená teplá čokoláda je určena k okamžité spotřebě, případně se dá uložit do lednice na dobu max. 48 hodin. Doporučené dávkování: 100g čokolády a 50-75 ml vody (dle požadované hustoty). 100g čokolády = cca 2 porce... Celý popis

Koupit za 344 Kč

Popis

Příprava:
1. způsob: Čokoládu zalijeme horkou vodou v doporučeném poměru a pečlivě ji rozmícháme metličkou.
2. způsob: Čokoládu je možné nahřát ve vodní lázni, teplota čokolády nesmí přesáhnout 48°C. Jakmile je čokoláda rozpuštěná, přidáme teplou vodu a pečlivě promícháme metličkou. Připravená teplá čokoláda je určena k okamžité spotřebě, případně se dá uložit do lednice na dobu max. 48 hodin.

Doporučené dávkování:
100g čokolády a 50-75 ml vody (dle požadované hustoty).
100g čokolády = cca 2 porce

Složení: Kakaové boby, kakaové máslo, třtinová šťáva Panela Bio, sušené mléko.
Obsah kakaové sušiny nejméně 50%.

Výživové údaje na 100g: 
Energetická hodnota 2410kJ (579kcal)
Tuky 41,46g ; z toho nasycené mastné kyseliny 24,97g
Sacharidy 37,7g ; z toho cukry 21,28g
Vláknina 6,68g
Bílkoviny 10,41g
Sůl 0,212g
Sůl je v produktu obsažena v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.

Skladování: Skladujte v suchu a temnu do teploty do 30°C. 

Země původu kakaových produktů: Ekvádor
Vyrobeno v České republice.

Výrobce: Františk Bačík, Troubelice 10, 783 83 Troubelice, Česká republika. 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Čokoládovna Troubelice
Hmotnost 100 g
Druh čokoláda