Fondán bílý 5 kg Balení obsahuje 5 kg bílé cukrové polevy, která je vhodná pro polévání zákusků (větrníků, věnečků, punčových řezů), ale také je vhodná pro výrobu trvanlivých krémů. Výhodou fondánu je, že zůstává vláčný, dobře drží, nestéká a prodlužuje zákuskům trvanlivost. Složení: cukr, glukózový sirup, voda Hmotnost: 5 kg Pracovní postup: požadované množství rozehřejeme při teplotě cca 40°C, naředíme trochu vodou a rozmícháme do tekuté konzistence (na 1kg fondánu použijeme asi 40ml vody,... Celý popis
Koupit za 486 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Fondán bílý 5 kg
Balení obsahuje 5 kg bílé cukrové polevy, která je vhodná pro polévání zákusků (větrníků, věnečků, punčových řezů), ale také je vhodná pro výrobu trvanlivých krémů. Výhodou fondánu je, že zůstává vláčný, dobře drží, nestéká a prodlužuje zákuskům trvanlivost.
Složení: cukr, glukózový sirup, voda
Hmotnost: 5 kg
Pracovní postup:
požadované množství rozehřejeme při teplotě cca 40°C, naředíme trochu vodou a rozmícháme do tekuté konzistence (na 1kg fondánu použijeme asi 40ml vody, nebo cukerného roztoku). Poté přelijeme zákusky a necháme zatuhnout. Pokud, při zahřívání, překročí teplota 50°C, fondán se pak nebude lesknout a bude praskat.
Pro použití na karamelové větrníky přidáme do fondány zkaramelizované kondenzované mléko, které fondán obarví a ochutí.
Průměrné výživové hodnoty ve 100g výrobku:
Energetická hodnota: 1515 kJ/357 kcal
Tuky: 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny): 0 g
Sacharidy: 89 g (z toho cukry): 81 g
Bílkoviny: 0 g
Vláknina: 0 g
Sůl: 0 g
Balení obsahuje 5 kg bílé cukrové polevy, která je vhodná pro polévání zákusků (větrníků, věnečků, punčových řezů), ale také je vhodná pro výrobu trvanlivých krémů. Výhodou fondánu je, že zůstává vláčný, dobře drží, nestéká a prodlužuje zákuskům trvanlivost.
Složení: cukr, glukózový sirup, voda
Hmotnost: 5 kg
Pracovní postup:
požadované množství rozehřejeme při teplotě cca 40°C, naředíme trochu vodou a rozmícháme do tekuté konzistence (na 1kg fondánu použijeme asi 40ml vody, nebo cukerného roztoku). Poté přelijeme zákusky a necháme zatuhnout. Pokud, při zahřívání, překročí teplota 50°C, fondán se pak nebude lesknout a bude praskat.
Pro použití na karamelové větrníky přidáme do fondány zkaramelizované kondenzované mléko, které fondán obarví a ochutí.
Průměrné výživové hodnoty ve 100g výrobku:
Energetická hodnota: 1515 kJ/357 kcal
Tuky: 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny): 0 g
Sacharidy: 89 g (z toho cukry): 81 g
Bílkoviny: 0 g
Vláknina: 0 g
Sůl: 0 g
Parametry
Výrobce | Franken |
Barva | bílé |
Hmotnost | 1 kg |