Chléb žitno-pšeničný je bez zahušťovadel, barviv a jistě uspokojí vaše chuťové pohárky. Díky obsahu 46 % žitné mouky jej navíc můžete bez obav zařadit do vašeho zdravého jídelníčku. Balení: 500 g Náš tip: V naší nabídce naleznete další směsi na přípravu pečiva. Jak používat: V míse smícháme oba sáčky a přidáme 350 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem nebo vařečkou vypracujeme těsto, vložíme ho do vymazané a moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 50–60 minut... Celý popis
Koupit za 46 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
LABETA A.S. Chléb žitno-pšeničný 450 g
Doprava:
89 Kč
Skladem
46 Kč
Koupit za 46 Kč
Labeta Chléb žitno-pšeničný 1 x 450 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
39 Kč
Koupit za 39 Kč
Popis
Chléb žitno-pšeničný je bez zahušťovadel, barviv a jistě uspokojí vaše chuťové pohárky. Díky obsahu 46 % žitné mouky jej navíc můžete bez obav zařadit do vašeho zdravého jídelníčku.
Balení:
500 g
Náš tip:
V naší nabídce naleznete další směsi na přípravu pečiva.
Jak používat:
V míse smícháme oba sáčky a přidáme 350 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem nebo vařečkou vypracujeme těsto, vložíme ho do vymazané a moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 50–60 minut kynout. Pečeme při teplotě 190 °C asi 45 minut. Použití pro domácí pekárny: do pekárny nalijeme 350 ml vlažné vody, přidáme směs na chléb a sušené droždí. Pro přípravu zvolte program s dobou trvání cca 2 hod., např. program „Základní“, „Rychlý“ nebo „Sprint“. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí i upečení těsta bez Vaší práce.
Výživové hodnoty:
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1502 kJ/ 355 kcal
Tuky 1,7 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 70 g
- z toho cukry 2,9 g
Bílkoviny 11 g
Sůl 2,2 g.
Balení:
500 g
Náš tip:
V naší nabídce naleznete další směsi na přípravu pečiva.
Jak používat:
V míse smícháme oba sáčky a přidáme 350 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem nebo vařečkou vypracujeme těsto, vložíme ho do vymazané a moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 50–60 minut kynout. Pečeme při teplotě 190 °C asi 45 minut. Použití pro domácí pekárny: do pekárny nalijeme 350 ml vlažné vody, přidáme směs na chléb a sušené droždí. Pro přípravu zvolte program s dobou trvání cca 2 hod., např. program „Základní“, „Rychlý“ nebo „Sprint“. Pekárna zajistí zamíchání, vykynutí i upečení těsta bez Vaší práce.
Výživové hodnoty:
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 1502 kJ/ 355 kcal
Tuky 1,7 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Sacharidy 70 g
- z toho cukry 2,9 g
Bílkoviny 11 g
Sůl 2,2 g.
Parametry
Výrobce | Labeta |