Pšeničné otruby - to je taková hodně nahrubo namletá krupice. Jejich konzumací a přidáním do ranních kaší, pečiva a jiných pokrmů obohatíte svůj pokrm o kvalitní vlákninu. Jak pšeničné otruby používat? Jak je výše napsáno - přidávejte do různých pokrmů k jejich obohacení vlákninou, připravte si z nich ranní kaši, výborné jsou jako základ placiček, karbenátků, na zahušťování polévek, přidejte je do těsta na pečivo a dezerty a pod. Složení: 100 % pšeničné otruby BIO Balení: 400 g CZ-BIO-002... Celý popis
Koupit za 30 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Otruby pšeničné BIO 400 g PROBIO
Doprava:
59 Kč
Skladem
30 Kč
Koupit za 30 Kč

ProBio BIO OTRUBY PŠENIČNÉ 400 g
Doprava:
99 Kč
Skladem
25 Kč
Koupit za 25 Kč

ProBio BIO OTRUBY PŠENIČNÉ 400 g
Doprava:
69 Kč
29 Kč
Koupit za 29 Kč

PROBIO Otruby pšeničné BIO 400 g
Doprava:
19 Kč
Skladem
25 Kč
Koupit za 25 Kč
Popis
Pšeničné otruby - to je taková hodně nahrubo namletá krupice. Jejich konzumací a přidáním do ranních kaší, pečiva a jiných pokrmů obohatíte svůj pokrm o kvalitní vlákninu. Jak pšeničné otruby používat? Jak je výše napsáno - přidávejte do různých pokrmů k jejich obohacení vlákninou, připravte si z nich ranní kaši, výborné jsou jako základ placiček, karbenátků, na zahušťování polévek, přidejte je do těsta na pečivo a dezerty a pod.
Složení: 100 % pšeničné otruby BIO
Balení: 400 g
CZ-BIO-002
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Výživové údaje ve 100 g výrobku
Energetická hodnota278 kcal
Tuky5,70 g
z toho nasycené0,69 g
Sacharidy19,70 g
z toho cukry4,80 g
Vláknina40,40 g
Bílkoviny16,80 g
Sůl0,00 g
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Složení: 100 % pšeničné otruby BIO
Balení: 400 g
CZ-BIO-002
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Výživové údaje ve 100 g výrobku
Energetická hodnota278 kcal
Tuky5,70 g
z toho nasycené0,69 g
Sacharidy19,70 g
z toho cukry4,80 g
Vláknina40,40 g
Bílkoviny16,80 g
Sůl0,00 g
Nutriční hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Parametry
Výrobce | Pro-Bio |
Hmotnost | 400 g |
Druh | otruby |
Bio | ano |