100g, Koriandr mletý Koření se silnou ořechovou vůní a nasládlou pikantní chuí. V mleté formě působí i jako lehké zahušťovadlo do omáček. Kuličky v celku se můžou opražit a tvoří hlavní složku kari. Chcete-li zachovat svěžest a chuť, skladujte toto koření ve vzduchotěsné nádobě, na chladném a suchém místě. Složení: jednodruhové koření Koriandr mletý. Země původu Indie. Vyrobeno v Anglii.Skladujte v suchu a chladu. Koření se silnou ořechovou vůní a nasládlou pikantní chuí. V mleté formě působí i... Celý popis
Koupit za 49 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Koriandr mletý Heera, 100g (Coriander powder)
Doprava:
49 Kč
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč
HEERA Koriandr mletý 100 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
39 Kč
Koupit za 39 Kč
Popis
100g, Koriandr mletý
Koření se silnou ořechovou vůní a nasládlou pikantní chuí. V mleté formě působí i jako lehké zahušťovadlo do omáček. Kuličky v celku se můžou opražit a tvoří hlavní složku kari. Chcete-li zachovat svěžest a chuť, skladujte toto koření ve vzduchotěsné nádobě, na chladném a suchém místě.
Složení: jednodruhové koření Koriandr mletý. Země původu Indie. Vyrobeno v Anglii.Skladujte v suchu a chladu.
Koření se silnou ořechovou vůní a nasládlou pikantní chuí. V mleté formě působí i jako lehké zahušťovadlo do omáček. Kuličky v celku se můžou opražit a tvoří hlavní složku kari. Chcete-li zachovat svěžest a chuť, skladujte toto koření ve vzduchotěsné nádobě, na chladném a suchém místě.
Aloo Jeera: Opečené brambory s římským kmínem
Potřebujete: 4 střední brambory, 1/2 šálku cizrny, máslo ghí nebo olej (já dávám ghí), 1 a 1/4 lžičky celého římského kmínu, lžíci čerstvého strouhaného zázvoru, 1-2 chilli sušené papričky, špetku koření asafoetida,1 a 1/4 lžč mletého koriandru, lžíci koření pískavice, sůl dle chuti.
Postup:
1) Brambory uvařte ve slupce a cizrnu uvařte také doměkka (můžete použít už vařenou cizrnu z plechovky).
2) Na větším množství mírně rozpáleného tuku orestujte římský kmín a chilli papričky. Jakmile se kmín rozvoní, přimíchejte strouhaný zázvor a asafoetidu. Krátce opečte a přidejte mletý koriandr a listy pískavici. Dle chuti osolte a restujte půl minutky.
3) Přidejte cca 3 lžíce vody a promíchejte, dokud aromatická kořeněná pasta lehce nezahoustne. Pak přidejte na menší kostky pokrajené brambory a vařenou cizrnu. Vše opatrně promíchejte, aby se brambory dobře obalily v kořeněné pastě. Společně povařte 5 minut.
4) Vydatně zakapejte citrónem a posypte čerstvým koriandrem. Jako přílohu podávám placky čapátí. Pokud je pokrm příliš ostrý, přidám ještě kopeček zakysanky nebo bílého jogurtu.
Koření se silnou ořechovou vůní a nasládlou pikantní chuí. V mleté formě působí i jako lehké zahušťovadlo do omáček. Kuličky v celku se můžou opražit a tvoří hlavní složku kari. Chcete-li zachovat svěžest a chuť, skladujte toto koření ve vzduchotěsné nádobě, na chladném a suchém místě.
Složení: jednodruhové koření Koriandr mletý. Země původu Indie. Vyrobeno v Anglii.Skladujte v suchu a chladu.
Koření se silnou ořechovou vůní a nasládlou pikantní chuí. V mleté formě působí i jako lehké zahušťovadlo do omáček. Kuličky v celku se můžou opražit a tvoří hlavní složku kari. Chcete-li zachovat svěžest a chuť, skladujte toto koření ve vzduchotěsné nádobě, na chladném a suchém místě.
Aloo Jeera: Opečené brambory s římským kmínem
Potřebujete: 4 střední brambory, 1/2 šálku cizrny, máslo ghí nebo olej (já dávám ghí), 1 a 1/4 lžičky celého římského kmínu, lžíci čerstvého strouhaného zázvoru, 1-2 chilli sušené papričky, špetku koření asafoetida,1 a 1/4 lžč mletého koriandru, lžíci koření pískavice, sůl dle chuti.
Postup:
1) Brambory uvařte ve slupce a cizrnu uvařte také doměkka (můžete použít už vařenou cizrnu z plechovky).
2) Na větším množství mírně rozpáleného tuku orestujte římský kmín a chilli papričky. Jakmile se kmín rozvoní, přimíchejte strouhaný zázvor a asafoetidu. Krátce opečte a přidejte mletý koriandr a listy pískavici. Dle chuti osolte a restujte půl minutky.
3) Přidejte cca 3 lžíce vody a promíchejte, dokud aromatická kořeněná pasta lehce nezahoustne. Pak přidejte na menší kostky pokrajené brambory a vařenou cizrnu. Vše opatrně promíchejte, aby se brambory dobře obalily v kořeněné pastě. Společně povařte 5 minut.
4) Vydatně zakapejte citrónem a posypte čerstvým koriandrem. Jako přílohu podávám placky čapátí. Pokud je pokrm příliš ostrý, přidám ještě kopeček zakysanky nebo bílého jogurtu.
Parametry
Výrobce | Heera |
Druh koření | koriandr |
Hmotnost | 100 g |