Lehké kyselinky připomínající révová vína spolu ostrou chutí černého rybízu znamenitě vyvažují medový nápoj. Lehké kyselinky připomínající révová vína spolu ostrou chutí černého rybízu znamenitě vyvažují medový nápoj. Více než 1 milion květů musely včely navštívit, aby vznikla tato lahev čistého přírodního medového vína s výjimečnou nasládle kyselkavou chutí a ovocno-medovou vůni. Je vyrobena speciální technologií řízeného kvašení za studena z nejlepších druhů českých medů. Již první ochutnání... Celý popis

Koupit za 169 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Lehké kyselinky připomínající révová vína spolu ostrou chutí černého rybízu znamenitě vyvažují medový nápoj.

Lehké kyselinky připomínající révová vína spolu ostrou chutí černého rybízu znamenitě vyvažují medový nápoj.

Více než 1 milion květů musely včely navštívit, aby vznikla tato lahev čistého přírodního medového vína s výjimečnou nasládle kyselkavou chutí a ovocno-medovou vůni.

Je vyrobena speciální technologií řízeného kvašení za studena z nejlepších druhů českých medů.

Již první ochutnání překvapí, neboť se ukáže, že ostrá chuť černého rybízu je velmi pěkně zakulacená medem. Tento druh Medovinky může být považován za opravdový elixír pro svůj vysoký obsah vitamínů, (zejména vit. C), antioxidantů, přírodních barviv a dalších biologicky aktivních látek. Je velmi vhodným nápojem pro každého, kdo má vřelý vztah ke konzumaci révových vín, neboť tento druh medovinky oplývá lehkou kyselinkou.
Medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou. Medovina je nejstarší alkohol vyráběný člověkem a počátky výroby kvašených nápojů s medem sahají až desítky tisíc let zpět.
Melomela
Melomela je ovocná medovina, při jejíž výrobě se místo vody (nebo části objemu vody) použije ovocná šťáva. V našich končinách je nejčastější použití višňové nebo černorybízové šťávy. Při kombinaci s jablečným moštem se pak nápoj nazývá jako cyser.
Proces výroby

Tato medovina byla vyrobena za studena. To znamená, že při její výrobě nedošlo k ohřátí medu nad teplotu 40-45°C, což je běžná teplota v přírodě, vůči které je med odolný. Při vyšších teplotách může dojít k poškození a znehodnocení některých drahocenných složek medu. Medoviny vyráběné studenou cestou jsou tou nejlepší volbou.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Jankar
Příchuť ovocné - rybízové