60% + 70% ALC. KOUPÍ TOHOTO PRODUKTU ZÍSKÁVÁTE AUTOMATICKY DOPRAVU ZDARMA. Absinthe Verdoyante. Nahořklá, nazelenalá lihovina s chutí po anýzu a fenyklu s výluhem pelyňku, koriandru a destilátu bylin a koření. První ze tří druhů námi vyráběných absinthů zastupuje Verdoyante tradici a ověřenou kvalitu. Po zředění studenou vodou dojte k mléčnému zakalení, které se nazývá louche efekt a je charakteristické pro Absinthe s vyšším podílem anýzové silice. De Moravie, již název tohoto absintu vypovídá... Celý popis
Koupit za 560 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
60% + 70% ALC. KOUPÍ TOHOTO PRODUKTU ZÍSKÁVÁTE AUTOMATICKY DOPRAVU ZDARMA.
Absinthe Verdoyante. Nahořklá, nazelenalá lihovina s chutí po anýzu a fenyklu s výluhem pelyňku, koriandru a destilátu bylin a koření. První ze tří druhů námi vyráběných absinthů zastupuje Verdoyante tradici a ověřenou kvalitu. Po zředění studenou vodou dojte k mléčnému zakalení, které se nazývá louche efekt a je charakteristické pro Absinthe s vyšším podílem anýzové silice.
De Moravie, již název tohoto absintu vypovídá o záměru autora vytvořit produkt, tak trochu odlišný od klasických českých absintů. Byliny charakteristické pro Jižní Moravu dávají tomuto produktu velmi výrazné příjemné aroma a chuť při zachování základní zlaté trojice bylin: pelyňku, anýzu a fenyklu v destilované i macerované části produktu. Dekorační plody anýzu a fenyklu na dně láhve jsou před vložením do finálního výrobku několik měsíců macerovány, aby již neměnily chuťový charakter Absinthe De Moravie.
Absinthe Verdoyante. Nahořklá, nazelenalá lihovina s chutí po anýzu a fenyklu s výluhem pelyňku, koriandru a destilátu bylin a koření. První ze tří druhů námi vyráběných absinthů zastupuje Verdoyante tradici a ověřenou kvalitu. Po zředění studenou vodou dojte k mléčnému zakalení, které se nazývá louche efekt a je charakteristické pro Absinthe s vyšším podílem anýzové silice.
De Moravie, již název tohoto absintu vypovídá o záměru autora vytvořit produkt, tak trochu odlišný od klasických českých absintů. Byliny charakteristické pro Jižní Moravu dávají tomuto produktu velmi výrazné příjemné aroma a chuť při zachování základní zlaté trojice bylin: pelyňku, anýzu a fenyklu v destilované i macerované části produktu. Dekorační plody anýzu a fenyklu na dně láhve jsou před vložením do finálního výrobku několik měsíců macerovány, aby již neměnily chuťový charakter Absinthe De Moravie.