Jak připravovat pokrmy z tapiokové mouky Tapiokovou mouku můžete použít jako univerzální kuchyňskou přísadu. Jako zahušťovadlo do polévek, omáček a dušených jídel, k přípravě krémů, při pečení moučníků a dezertů nebo k výrobě výborného pudinku. Ideální je také jako náhrada želatiny či rýže. Charakteristika Stejně jako v našich zemích používáme při vaření bramborový nebo kukuřičný škrob, tak sahají Jihoameričané a Asiaté po tapioce. Na rozdíl od zdejších škrobů vyniká tapioka svým univerzálním využitím.... Celý popis
Koupit za 117 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Wolfberry Tapioková mouka BIO 1000 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
117 Kč
Koupit za 117 Kč
Wolfberry Tapioková mouka BIO 1000 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
109 Kč
Koupit za 109 Kč
Wolfberry Tapioková mouka BIO 1000 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
109 Kč
Koupit za 109 Kč
Tapioková mouka 1000 g Wolfberry Wolfberry
Doprava:
59 Kč
Skladem
105 Kč
Koupit za 105 Kč
Wolfberry Tapioková mouka BIO 1000 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
102 Kč
Koupit za 102 Kč
Popis
Jak připravovat pokrmy z tapiokové mouky
Tapiokovou mouku můžete použít jako univerzální kuchyňskou přísadu. Jako zahušťovadlo do polévek, omáček a dušených jídel, k přípravě krémů, při pečení moučníků a dezertů nebo k výrobě výborného pudinku. Ideální je také jako náhrada želatiny či rýže.
Charakteristika
Stejně jako v našich zemích používáme při vaření bramborový nebo kukuřičný škrob, tak sahají Jihoameričané a Asiaté po tapioce. Na rozdíl od zdejších škrobů vyniká tapioka svým univerzálním využitím. Nepatří k luštěninám ani obilovinám a neobsahuje tedy lepek či jiné alergeny. Je vyhledávaná při bezlepkové, bezlaktózové, paleo nebo nízkocholesterolové dietě. Je však nevhodná při nízkosacharidové dietě - obsahuje totiž tolik komplexních sacharidů jako brambory. Pokud se zajímáte o zdravou výživu, pak by tapioka rozhodně neměla uniknout vaší pozornosti.
Složení
Škrob z hlíz Manioku jedlého BIO 100%.
Nutriční hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota: 1498 kJ / 358 kcal; Tuky: 0,02 g - z toho nasycené mastné kyseliny: 0,01 g; Sacharidy: 89 g; z toho cukry: 3,4 g; Vláknina: 0,9 g; Bílkoviny: 0,2 g; Sůl: 0,003 g.
Skladování
Skladujte v suchu
Země původu
Thajsko
Zemědělská produkce mimo EU
Obsah
1000 g
Tapiokovou mouku můžete použít jako univerzální kuchyňskou přísadu. Jako zahušťovadlo do polévek, omáček a dušených jídel, k přípravě krémů, při pečení moučníků a dezertů nebo k výrobě výborného pudinku. Ideální je také jako náhrada želatiny či rýže.
Charakteristika
Stejně jako v našich zemích používáme při vaření bramborový nebo kukuřičný škrob, tak sahají Jihoameričané a Asiaté po tapioce. Na rozdíl od zdejších škrobů vyniká tapioka svým univerzálním využitím. Nepatří k luštěninám ani obilovinám a neobsahuje tedy lepek či jiné alergeny. Je vyhledávaná při bezlepkové, bezlaktózové, paleo nebo nízkocholesterolové dietě. Je však nevhodná při nízkosacharidové dietě - obsahuje totiž tolik komplexních sacharidů jako brambory. Pokud se zajímáte o zdravou výživu, pak by tapioka rozhodně neměla uniknout vaší pozornosti.
Složení
Škrob z hlíz Manioku jedlého BIO 100%.
Nutriční hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota: 1498 kJ / 358 kcal; Tuky: 0,02 g - z toho nasycené mastné kyseliny: 0,01 g; Sacharidy: 89 g; z toho cukry: 3,4 g; Vláknina: 0,9 g; Bílkoviny: 0,2 g; Sůl: 0,003 g.
Skladování
Skladujte v suchu
Země původu
Thajsko
Zemědělská produkce mimo EU
Obsah
1000 g
Parametry
Výrobce | Wolfberry |
Množství | 1000 g |
Druh | tapiokové |
Bio | ano |