Mouky
Neochucená jemná a lehká instantní rýžová kaše je neocenitelným pomocníkem v každé kuchyni. Je lehce stravitelná, během okamžiku připravená a každý si jí může dochutit podle...
Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Vyrábí se z loupaných (blanšírovaných) sladkých mandlí. Mandle jsou bohaté na bílkoviny a nenasycené...
Špaldová hladká mouka Pernerka Špaldová hladká mouka je vhodná jako alternativa k pšeničné mouce. Pokrmům dává jemnou oříškovou chuť a vůni. Špaldovou hladká mouka je mleta...
Žito je rozšířené zejména ve východní, střední a severní Evropě, kam se dostalo spolu s příchodem Slovanů po konci doby bronzové. Na jeho pěstování jsou nejvhodnější oblasti s...
Pohanková mouka celozrnná je přirozeně bezlepková, lehce stravitelná a velmi prospěšná potravina pro lidský organismus. Je výborným zdrojem vitaminů skupiny B, fosforu,...
- Chuť a aroma: Kukuřičná mouka má mírně sladkou chuť s nádechem po kukuřici. Aroma je příjemné a má specifickou vůni kukuřičných klasů. Tato chuť a aroma se přenáší do...
Mandlová mouka extra fine - extra jemná Mandlová mouka Extra jemná je mistrovským dílem zpracování mandlí, které dodá vašemu pečení i vaření jedinečný nádech luxusu. Pečlivě...
Vilgain Mouka z loupaných mandlí extra jemná je skvělou bezlepkovou alternativou klasické mouky. Obsahuje nenasycené mastné kyseliny a také slušnou porci bílkovin.
Špaldová mouka Nominal Špalda je prastará odrůda pšenice, ceněná pro svou lehkou stravitelnost. Nabízíme ji z produkce na Českomoravské vrchovině ve vysoké potravinářské...
POPIS Wolfberry kokosová mouka se vyrábí z kokosové kopry, která se po vysušení a vylisování oleje rozemele na jemný prášek. Kokosová mouka je výjimečná tím, že obsahuje 39 %...
Hrubá pšeničná krupice. na 100 g Energetická hodnota 1482 kJ / 350 kcal Bílkoviny 11,5 g Sacharidy 71 g z toho cukry 3 g Tuky 1,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,5...
Všichni milovníci kokosu, pozor! Výborná přirozeně bezlepková alternativa běžné mouky, s lehkou kokosovou vůní a sladkou chutí, to je Vilgain Kokosová mouka BIO.
Čtveřice ADVENI bezlepkových univerzálních směsí na pečení - ŽLUTÁ, FIALOVÁ, MODRÁ a ZELENÁ - představuje ucelenou řadu směsí pro přípravu všech druhů těst, kynutého, třeného i...
Pšeničná bílkovina, známá také jako pšeničný lepek, je získávána z pšenice a je ceněna zejména pro své vlastnosti při pečení a v potravinářském průmyslu. Hlavními složkami...
Využití: Pečivo - žitnou mouku můžete míchat s pšeničnou a upéct si chutný chléb nebo pizzu. Sladké pečení - nebojte se z žitné mouky připravit hutnější dezerty jako jsou třeba...
Popis Video O značce Složení FAQs Podobné produkty PROČ KOUPIT Žitná chlebová mouka PROBIO je symbolem spojení tradičního zemědělství, kvality a ekologické...
CountryLife - Mouka pohanková BIO Esenciální surovina pro výrobu pravých francouzských makronek nebo pro všechny zastánce paleo stravovacího stylu. Upečte si parádní dort a...
Mouka pro snadnější pečení vašeho domácího chleba. Hodí se pro pečení chleba v domácích pekárnách, v peci či troubě. PRO-BIO, obchodní společnost s r. o. je první český...
Celozrnná špaldová mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub. Má široké využití v kuchyni. Hodí se na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených příloh. Když jídlo...
Bezlepková ovesná mouka je ideální alternativou klasické pšeničné mouky pro všechny lidi, kteří se z jakéhokoliv důvodu vyhýbají lepku. Je zdrojem bílkovin a vyniká svým vysokým...