Mouky
Celozrnná špaldová mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub a klíčků. Vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených příloh. Neobsahuje žádné uměle přidané látky....
Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Vyrábí se z loupaných (blanšírovaných) sladkých mandlí. Mandle jsou bohaté na bílkoviny a nenasycené...
Mouka Caputo Pizzeria je ideální volbou pro milovníky autentické italské pizzy. Tato vysoce kvalitní mouka, mletá v Neapoli podle tradičních metod, je speciálně navržena pro...
Špaldová hladká mouka Pernerka Špaldová hladká mouka je vhodná jako alternativa k pšeničné mouce. Pokrmům dává jemnou oříškovou chuť a vůni. Špaldovou hladká mouka je mleta...
Složení: kukuřičný škrob, kukuřičná mouka, zahušťovadlo: Karubin. Může obsahovat stopy sóji a vlčího bobu. BEZ LAKTÓZY. Uchovejte v suchu a chraňte před teplem. Balení:...
Neochucená jemná a lehká instantní rýžová kaše je neocenitelným pomocníkem v každé kuchyni. Je lehce stravitelná, během okamžiku připravená a každý si jí může dochutit podle...
Pernerka Mouka pšeničná hladká extra silná 1kg Je oblíbenou surovinou při přípravě croissantů, baget, pizzy, ciabatty, ale i pšeničných chlebů typu "open crumb". Extra silnou...
Využití: pečivo - chleba nebo cukroví, nahraďte ve svém klasickém receptu běžnou mouku celozrnnou špaldovou a obohaťte tak svůj jídelníček o nový rozměr zahušťování - protože...
Žito je rozšířené zejména ve východní, střední a severní Evropě, kam se dostalo spolu s příchodem Slovanů po konci doby bronzové. Na jeho pěstování jsou nejvhodnější oblasti s...
Celozrnná mouka se vyrábí umletím celého zrna, zatímco bílá mouka vzniká umletím pouze vnitřní moučné části. Když jídlo připravíte z celozrnné mouky, může mít tmavší zabarvení,...
Skvěle se hodí i na třená těsta, různé řezy a dorty, a nezapomeňte na její použití při přípravě banánového chlebíčku nebo oblíbeného strouhaného koláče. Složení: 100% PŠENICE...
Pohanková mouka celozrnná je přirozeně bezlepková, lehce stravitelná a velmi prospěšná potravina pro lidský organismus. Je výborným zdrojem vitaminů skupiny B, fosforu,...
Máte alergii na lepek, ale nechcete se nechat připravit o radosti z moučníků a sladkých sušenek? Jste vegani a sháníte moučný základ pro sladké dezerty? Vyzkoušejte bezlepkovou...
Pohanková mouka v biokvalitě od českého výrobce. Vhodná pro bezlepkovou dietu. Má široké využití v kuchyni stejně jako běžná mouka. Jako příměs bílé mouky zvýrazňuje chuť...
Všestranná hladká špaldová mouka. Díky biokvalitě neobsahuje zbytky pesticidů. Hodí se na pečení, zahušťování, smažení nebo vaření. Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé...
- Chuť a aroma: Kukuřičná mouka má mírně sladkou chuť s nádechem po kukuřici. Aroma je příjemné a má specifickou vůni kukuřičných klasů. Tato chuť a aroma se přenáší do...
Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení. Vyrábí se z loupaných (blanšírovaných) sladkých mandlí. Mandle jsou bohaté na bílkoviny a nenasycené...
Mouka je bezlepková, vhodná na přípravu slaného pečiva, placek i nejrůznějších sladkých moučníků či sušenek. Mouku lze použít na vaření a pečení v bezlepkové kuchyni, hodí se...
Charakteristika Wolfberry kokosová mouka se vyrábí z kokosové kopry, která se po vysušení a vylisování oleje rozemele na jemný prášek. Kokosová mouka je výjimečná tím, že...
Rýžová mouka je všestranná surovina, která je velmi oblíbená v bezlepkovém pečení a vaření. Zde jsou některé z jejích použití: Pečení: Rýžová mouka je skvělá pro pečení...
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
