Celozrnná mouka se vyrábí umletím celého zrna, zatímco bílá mouka vzniká umletím pouze vnitřní moučné části. Když jídlo připravíte z celozrnné mouky, může mít tmavší zabarvení, než jste zvyklí. Tmavší barva ale neubírá pokrmu na chuti, právě naopak. Celozrnná mouka krásně voní i dobře chutná. Využití: - pečivo - chleba nebo cukroví, nahraďte ve svém klasickém receptu běžnou mouku celozrnnou a obohaťte tak svůj jídelníček o nový rozměr - zahušťování - protože je mouka jemně namletá, můžete s ní... Celý popis
Koupit za 45 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

PERNERKA Mouka pšeničná celozrnná hladká 1 kg BIO
Doprava:
59 Kč
56 Kč
Koupit za 56 Kč

Mouka pšeničná celozrnná hladká 1 kg BIO PERNERKA
Doprava:
84 Kč
Skladem
46 Kč
Koupit za 46 Kč

Mouka pšeničná celozrnná hladká 1 kg BIO PERNERKA
Doprava:
39 Kč
46 Kč
Koupit za 46 Kč

Mouka pšeničná celozrnná hladká 1 kg BIO PERNERKA
Doprava:
79 Kč
45 Kč
Koupit za 45 Kč

PERNERKA BIO PŠENIČNÁ CELOZRNNÁ HLADKÁ MOUKA 1 kg
Doprava:
zdarma
Skladem
40 Kč
Koupit za 40 Kč
Popis
Celozrnná mouka se vyrábí umletím celého zrna, zatímco bílá mouka vzniká umletím pouze vnitřní moučné části. Když jídlo připravíte z celozrnné mouky, může mít tmavší zabarvení, než jste zvyklí. Tmavší barva ale neubírá pokrmu na chuti, právě naopak. Celozrnná mouka krásně voní i dobře chutná.
Využití:
- pečivo - chleba nebo cukroví, nahraďte ve svém klasickém receptu běžnou mouku celozrnnou a obohaťte tak svůj jídelníček o nový rozměr
- zahušťování - protože je mouka jemně namletá, můžete s ní pokrmy opatrně zahušťovat
- smažení - lívance, bramboráky i třeba palačinky dobře chutnají připravené z celozrnné mouky
- knedlíky, těstoviny, halušky - mouku dobře využijete i při přípravě vařených příloh
Mouka neobsahuje žádné přidané látky zamezující hrudkovitost, regulující kyselost nebo zlepšující kvalitu mouky.
Planeta Země každý rok vydá 600 milionů tun pšenice, které poskytnou potravu miliardám lidí. Tato obilnina zůstává základem výživy člověka a poskytuje potravu většímu počtu obyvatel planety než kterákoliv jiná plodina.
Celozrnná mouka je bohužel velmi oblíbená u molů. Skladujte ji proto v ledničce, mrazáku nebo ve spižírně v uzavřené nádobě.
Složení
Mleté zrno PŠENICE
Alergeny
Lepek
Skladování
Uchovávejte v suchu a chraňte před teplem.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1 470 kJ / 346 kcal
Tuky:
2,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0,27 g
Sacharidy:
64,2 g
z toho cukry:
1,4 g
Bílkoviny:
13,5 g
Sůl:
0,0 g
Využití:
- pečivo - chleba nebo cukroví, nahraďte ve svém klasickém receptu běžnou mouku celozrnnou a obohaťte tak svůj jídelníček o nový rozměr
- zahušťování - protože je mouka jemně namletá, můžete s ní pokrmy opatrně zahušťovat
- smažení - lívance, bramboráky i třeba palačinky dobře chutnají připravené z celozrnné mouky
- knedlíky, těstoviny, halušky - mouku dobře využijete i při přípravě vařených příloh
Mouka neobsahuje žádné přidané látky zamezující hrudkovitost, regulující kyselost nebo zlepšující kvalitu mouky.
Planeta Země každý rok vydá 600 milionů tun pšenice, které poskytnou potravu miliardám lidí. Tato obilnina zůstává základem výživy člověka a poskytuje potravu většímu počtu obyvatel planety než kterákoliv jiná plodina.
Celozrnná mouka je bohužel velmi oblíbená u molů. Skladujte ji proto v ledničce, mrazáku nebo ve spižírně v uzavřené nádobě.
Složení
Mleté zrno PŠENICE
Alergeny
Lepek
Skladování
Uchovávejte v suchu a chraňte před teplem.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1 470 kJ / 346 kcal
Tuky:
2,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0,27 g
Sacharidy:
64,2 g
z toho cukry:
1,4 g
Bílkoviny:
13,5 g
Sůl:
0,0 g
Parametry
Výrobce | Perner |
Množství | 1000 g |
Druh | pšeničné |
Hrubost mletí | hladké |
Celozrnné | ano |
Bio | ano |