Příprava bulguru je velmi snadná a podobná jako u kuskusu. Většinou spotřebuje až trojnásobek vody a můžete ho buď vařit 15 minut v kuse nebo stačí jen 5 minut a nechat ho dojít pod pokličkou. Je možné ho i nabobtnat zalitím studené vody. Nabobtání trvá přibližně hodinu. Bulgur je tradičním pokrmem na Blízkém východě. Používá se hlavně na výrobu pilafů, kibbehy nebo salátů. U nás je méně známý, i když se nejedná o exotickou surovinu. Využíváme ho především jako přílohu nebo ho dáváme do nádivek,... Celý popis
Koupit za 35 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Bulgur pšeničný - Natural 400g
Doprava:
89 Kč
35 Kč
Koupit za 35 Kč

Natural Jihlava Natural bulgur pšeničný 400g
Doprava:
69 Kč
Skladem
31 Kč
Koupit za 31 Kč

Bulgur pšeničný - Natural 400g
Doprava:
49 Kč
Skladem
30 Kč
Koupit za 30 Kč
Popis
Příprava bulguru je velmi snadná a podobná jako u kuskusu. Většinou spotřebuje až trojnásobek vody a můžete ho buď vařit 15 minut v kuse nebo stačí jen 5 minut a nechat ho dojít pod pokličkou. Je možné ho i nabobtnat zalitím studené vody. Nabobtání trvá přibližně hodinu.
Bulgur je tradičním pokrmem na Blízkém východě. Používá se hlavně na výrobu pilafů, kibbehy nebo salátů. U nás je méně známý, i když se nejedná o exotickou surovinu. Využíváme ho především jako přílohu nebo ho dáváme do nádivek, karbanátků a sekané.
Složení
PŠENIČNÝ bulgur
Alergeny
LEPEK
Návod k přípravě
Bulgur vařte 5 minut v mírně osolené vodě, na 1 díl bulguru 2 díly vody. Poté nechte 15–20 minut dojít pod pokličkou.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 1448 kJ / 342 kcal
Tuky 1,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
Sacharidy 66,8 g
z toho cukry 2 g
Bílkoviny 10,6 g
Sůl 0,06 g
Země původu
Turecko
Bulgur je tradičním pokrmem na Blízkém východě. Používá se hlavně na výrobu pilafů, kibbehy nebo salátů. U nás je méně známý, i když se nejedná o exotickou surovinu. Využíváme ho především jako přílohu nebo ho dáváme do nádivek, karbanátků a sekané.
Složení
PŠENIČNÝ bulgur
Alergeny
LEPEK
Návod k přípravě
Bulgur vařte 5 minut v mírně osolené vodě, na 1 díl bulguru 2 díly vody. Poté nechte 15–20 minut dojít pod pokličkou.
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 1448 kJ / 342 kcal
Tuky 1,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
Sacharidy 66,8 g
z toho cukry 2 g
Bílkoviny 10,6 g
Sůl 0,06 g
Země původu
Turecko
Parametry
Výrobce | Natural Jihlava |
Hmotnost | 400 g |