Pohanka lámanka je skvělou volbou pro rychlou a zdravou přípravu jídel. Díky jejímu narušenému povrchu se velmi dobře vstřebává voda a není potřeba ji vařit, což umožňuje zachovat více nutričních hodnot, včetně cenného rutinu, který je citlivý na teplotu. Tento postup nejenže šetří čas, ale také zajišťuje, že pokrm zůstane plný vitamínů a minerálů. Postup přípravy je jednoduchý: - Zalijte lámanku převařenou, ne vroucí vodou (ideálně do 80°C) v poměru 1:1,5 až 1:2. - Nechte nasáknout 20 minut pod... Celý popis
Koupit za 43 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
ŠMAJSTRLA Pohanková lámanka 400 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
43 Kč
Koupit za 43 Kč
Šmajstrla Pohanka lámanka Šmajstrla 400 g
Doprava:
70 Kč
Skladem
47 Kč
Koupit za 47 Kč
Šmajstrla Pohanka lámanka 400g
Doprava:
69 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Pohanka lámanka Šmajstrla 400g ŠMAJSTRLA
Doprava:
58 Kč
Skladem
50 Kč
Koupit za 50 Kč
Pohanka lámanka 400 g Šmajstrla
Doprava:
79 Kč
Skladem
66 Kč
Koupit za 66 Kč
Popis
Pohanka lámanka je skvělou volbou pro rychlou a zdravou přípravu jídel. Díky jejímu narušenému povrchu se velmi dobře vstřebává voda a není potřeba ji vařit, což umožňuje zachovat více nutričních hodnot, včetně cenného rutinu, který je citlivý na teplotu. Tento postup nejenže šetří čas, ale také zajišťuje, že pokrm zůstane plný vitamínů a minerálů.
Postup přípravy je jednoduchý:
- Zalijte lámanku převařenou, ne vroucí vodou (ideálně do 80°C) v poměru 1:1,5 až 1:2.
- Nechte nasáknout 20 minut pod pokličkou či přikrývkou.
- Pokud chcete pohanku použít jako přílohu, osmahněte cibuli nebo česnek do sklovata a přidejte k hotové pohance. Dochutíte solí podle chuti.
Lámanka je také ideální do polévek, kaší nebo salátů, kde si můžete užít její jemnou chuť a konzistenci bez složité přípravy.
Skladování: Skladujte při relativní vlhkosti vzduchu do 70%.
Země původu: Česká republika.
Složení: pohanka lámanka
Balení: 400 g
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Výživové údaje ve 100 g výrobku
Energetická hodnota355 kcal
Tuky2,80 g
z toho nasycené0,62 g
Sacharidy63,70 g
z toho cukry0,80 g
Vláknina2,70 g
Bílkoviny12,30 g
Sůl0,05 g
Postup přípravy je jednoduchý:
- Zalijte lámanku převařenou, ne vroucí vodou (ideálně do 80°C) v poměru 1:1,5 až 1:2.
- Nechte nasáknout 20 minut pod pokličkou či přikrývkou.
- Pokud chcete pohanku použít jako přílohu, osmahněte cibuli nebo česnek do sklovata a přidejte k hotové pohance. Dochutíte solí podle chuti.
Lámanka je také ideální do polévek, kaší nebo salátů, kde si můžete užít její jemnou chuť a konzistenci bez složité přípravy.
Skladování: Skladujte při relativní vlhkosti vzduchu do 70%.
Země původu: Česká republika.
Složení: pohanka lámanka
Balení: 400 g
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Výživové údaje ve 100 g výrobku
Energetická hodnota355 kcal
Tuky2,80 g
z toho nasycené0,62 g
Sacharidy63,70 g
z toho cukry0,80 g
Vláknina2,70 g
Bílkoviny12,30 g
Sůl0,05 g
Parametry
Výrobce | Šmajstrla |
Hmotnost | 400 g |
Druh | lámanka |
Bio | ne |