SÓjová omáčka KIKKOMAN - 1L Pro umocnění chuti z každého kousku Každý kousek sushi namočený do sójové omáčky Kikkoman vytvoří ve vašich ústech fenomenální chuť. Sushi a sójová omáčka k sobě patří jako oceán a ryby. Stejně tak záleží především na její vysoké kvalitě, protože jedině tak Vám bude zprostředkována naprosto dokonalá chuť. Sójová omáčka Kikkoman je jednou z těch nejkvalitnějších. Čistě přírodní fermentace rozdrcených sójových bobů, pražené pšenice probíhá pomalu a trvá několik měsíců,... Celý popis
Koupit za 259 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
SÓjová omáčka KIKKOMAN - 1L
Pro umocnění chuti z každého kousku
Každý kousek sushi namočený do sójové omáčky Kikkoman vytvoří ve vašich ústech fenomenální chuť. Sushi a sójová omáčka k sobě patří jako oceán a ryby. Stejně tak záleží především na její vysoké kvalitě, protože jedině tak Vám bude zprostředkována naprosto dokonalá chuť. Sójová omáčka Kikkoman je jednou z těch nejkvalitnějších. Čistě přírodní fermentace rozdrcených sójových bobů, pražené pšenice probíhá pomalu a trvá několik měsíců, což je po mnohých stránkách zárukou té nejvyšší jakkosti.
Má světlehnědou barvu a přijemnou silně aromatickou vůni.
Použití
- Jako omáčka k sushi
- Dochucovadlo do polévek, omáček, na těstoviny, rýži
- Na marinování masa a k přípravě minutek
Skladování
Objem: 1000ml
Složení: voda, sójové boby, pšenice, sůl, alkohol
Skladujte v suchu a temnu.
Vyrobeno: Holandsko
TIP NA SKVĚLÝ RECEPT
Voňavá kachna na pomerančích
1 mladá kachna, (asi dvoukilová),
100 ml slunečnicového oleje,
3 pomeranče, (chemicky neošetřené),
1 cibule, 1 lžíce nerafinovaného cukru,
4 lžíce pomerančové marmelády,
300 ml bílého vína, 500 ml drůbežího vývaru,
4 lžíce sójové omáčky Kikkoman,
sůl, mletý bílý pepř
Kachnu opláchněte a osušte. Nasekejte na porce, osolte a opepřete. Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno, pomeranče oloupejte a rozdělte na dílky, odstraňte i bílou kůru a překrájejte. Kůru z jednoho pomeranče oškrábejte škrabkou a také nakrájejte nadrobno.
V pekáči rozehřejte olej, na který přidejte cibulku, nechte zesklovatět a přidejte cukr, kůru, vývar, víno, sójovou omáčku. Provařte a kachnu vložte kůží dolů. Přiklopte a dejte do trouby, pečte při 160 stupních asi 40 minut. Pak kachnu obraťte a přiklopenou pečte ještě dalších 40 minut. Průběžně kontrolujte, přelévejte výpekem a podlévejte vývarem. Nakonec štávu slijte.
Kachnu přendejte na plech a dopečte při 180 stupních dozlatova. Do šťávy přidejte pomeranče, marmeládu a provařte. Dochuťte solí, pepřem, případně chilli. Můžete přecedit nebo ponechat s kousky pomerančů.
Pokrm podávejte s rýží nebo malými brambůrky.
Pro umocnění chuti z každého kousku
Každý kousek sushi namočený do sójové omáčky Kikkoman vytvoří ve vašich ústech fenomenální chuť. Sushi a sójová omáčka k sobě patří jako oceán a ryby. Stejně tak záleží především na její vysoké kvalitě, protože jedině tak Vám bude zprostředkována naprosto dokonalá chuť. Sójová omáčka Kikkoman je jednou z těch nejkvalitnějších. Čistě přírodní fermentace rozdrcených sójových bobů, pražené pšenice probíhá pomalu a trvá několik měsíců, což je po mnohých stránkách zárukou té nejvyšší jakkosti.
Má světlehnědou barvu a přijemnou silně aromatickou vůni.
Použití
- Jako omáčka k sushi
- Dochucovadlo do polévek, omáček, na těstoviny, rýži
- Na marinování masa a k přípravě minutek
Skladování
Objem: 1000ml
Složení: voda, sójové boby, pšenice, sůl, alkohol
Skladujte v suchu a temnu.
Vyrobeno: Holandsko
TIP NA SKVĚLÝ RECEPT
Voňavá kachna na pomerančích
1 mladá kachna, (asi dvoukilová),
100 ml slunečnicového oleje,
3 pomeranče, (chemicky neošetřené),
1 cibule, 1 lžíce nerafinovaného cukru,
4 lžíce pomerančové marmelády,
300 ml bílého vína, 500 ml drůbežího vývaru,
4 lžíce sójové omáčky Kikkoman,
sůl, mletý bílý pepř
Kachnu opláchněte a osušte. Nasekejte na porce, osolte a opepřete. Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno, pomeranče oloupejte a rozdělte na dílky, odstraňte i bílou kůru a překrájejte. Kůru z jednoho pomeranče oškrábejte škrabkou a také nakrájejte nadrobno.
V pekáči rozehřejte olej, na který přidejte cibulku, nechte zesklovatět a přidejte cukr, kůru, vývar, víno, sójovou omáčku. Provařte a kachnu vložte kůží dolů. Přiklopte a dejte do trouby, pečte při 160 stupních asi 40 minut. Pak kachnu obraťte a přiklopenou pečte ještě dalších 40 minut. Průběžně kontrolujte, přelévejte výpekem a podlévejte vývarem. Nakonec štávu slijte.
Kachnu přendejte na plech a dopečte při 180 stupních dozlatova. Do šťávy přidejte pomeranče, marmeládu a provařte. Dochuťte solí, pepřem, případně chilli. Můžete přecedit nebo ponechat s kousky pomerančů.
Pokrm podávejte s rýží nebo malými brambůrky.
Parametry
Výrobce | Kikkoman |
Objem | 1000 ml |