Chuť čerstvého zeleného Kampotského pepře je úžasná. Je však velmi obtížné ho uchovat v čerstvém stavu a téměř nemožné ho skladovat.V Kampotu se nedávno podařilo tradičními japonskými lakto-fermentačními procesy tento pepř zakonzervovat. Po měsíci fermentace se zrnka pepře obalí v Kampot Fleur de Sel (mořský solný květ) . Fermentace díky tomu zachovává výraznou texturu a aroma čerstvého pepře a sůl zvýrazní chuť a sladkost.Fermentovaný zelený pepř je trochu jako kaviár. Praskne, když se do něj zakousnete.... Celý popis

Koupit za 360 Kč

Popis

Chuť čerstvého zeleného Kampotského pepře je úžasná. Je však velmi obtížné ho uchovat v čerstvém stavu a téměř nemožné ho skladovat.V Kampotu se nedávno podařilo tradičními japonskými lakto-fermentačními procesy tento pepř zakonzervovat. Po měsíci fermentace se zrnka pepře obalí v Kampot Fleur de Sel (mořský solný květ) . Fermentace díky tomu zachovává výraznou texturu a aroma čerstvého pepře a sůl zvýrazní chuť a sladkost.Fermentovaný zelený pepř je trochu jako kaviár. Praskne, když se do něj zakousnete. Kuličky pepře jsou šťavnaté s jemnou pálivostí a nádherně sladko-slanou rovnováhou. Tato chuť se nepodobá žádnému pepři, který jste dříve ochutnali.Tyto vysoce návykové kuličky pepře se dobře kombinují s různými jídly a vylepšují téměř každý pokrm v kuchyni. Přidávají se do omáček, džusů, sypou se na jednohubky, těstoviny ,saláty nebo se přidávají do masitých pokrmů a omáček. Jejich chuť nádherně vynikne v sýrech a uzeninách. Jsou také příjemné jako svačina samostatně ve spojení s pivem. Země původu: KambodžaHmotnost: 100 gStupeň pálivosti: 5/10
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Nature line