Chuť čerstvého zeleného Kampotského pepře je úžasná. Je však velmi obtížné ho uchovat v čerstvém stavu a téměř nemožné ho skladovat.V Kampotu se nedávno podařilo tradičními japonskými lakto-fermentačními procesy tento pepř zakonzervovat. Po měsíci fermentace se zrnka pepře obalí v Kampot Fleur de Sel (mořský solný květ) . Fermentace díky tomu zachovává výraznou texturu a aroma čerstvého pepře a sůl zvýrazní chuť a sladkost.Fermentovaný zelený pepř je trochu jako kaviár. Praskne, když se do něj zakousnete.... Celý popis
Koupit za 360 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Chuť čerstvého zeleného Kampotského pepře je úžasná. Je však velmi obtížné ho uchovat v čerstvém stavu a téměř nemožné ho skladovat.V Kampotu se nedávno podařilo tradičními japonskými lakto-fermentačními procesy tento pepř zakonzervovat. Po měsíci fermentace se zrnka pepře obalí v Kampot Fleur de Sel (mořský solný květ) . Fermentace díky tomu zachovává výraznou texturu a aroma čerstvého pepře a sůl zvýrazní chuť a sladkost.Fermentovaný zelený pepř je trochu jako kaviár. Praskne, když se do něj zakousnete. Kuličky pepře jsou šťavnaté s jemnou pálivostí a nádherně sladko-slanou rovnováhou. Tato chuť se nepodobá žádnému pepři, který jste dříve ochutnali.Tyto vysoce návykové kuličky pepře se dobře kombinují s různými jídly a vylepšují téměř každý pokrm v kuchyni. Přidávají se do omáček, džusů, sypou se na jednohubky, těstoviny ,saláty nebo se přidávají do masitých pokrmů a omáček. Jejich chuť nádherně vynikne v sýrech a uzeninách. Jsou také příjemné jako svačina samostatně ve spojení s pivem. Země původu: KambodžaHmotnost: 100 gStupeň pálivosti: 5/10
Parametry
Výrobce | Nature line |