BEZLEPKOVÁ RÝŽOVÁ MOUKA HLADKÁ Hladká bezlepková rýžová mouka od značky Zdraví z přírody je skvělý pomocník při každém pečení. Ze všech bezlepkových druhů mouk má asi nejširší použití, protože ji můžete snadno "propašovat" úplně do všeho. Tato čistá, přírodní, bezlepková surovina se skvěle hodí opravdu do jakéhokoli těsta. Vždy je však lepší ji smíchat s jinou moukou - třeba kukuřičnou či pohankovou, sama totiž těsto ve správné konzistenci neudrží, nicméně v kombinaci s druhou moukou zvyšuje... Celý popis
Koupit za 59 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
BEZLEPKOVÁ RÝŽOVÁ MOUKA HLADKÁ
Hladká bezlepková rýžová mouka od značky Zdraví z přírody je skvělý pomocník při každém pečení. Ze všech bezlepkových druhů mouk má asi nejširší použití, protože ji můžete snadno "propašovat" úplně do všeho.
Tato čistá, přírodní, bezlepková surovina se skvěle hodí opravdu do jakéhokoli těsta. Vždy je však lepší ji smíchat s jinou moukou - třeba kukuřičnou či pohankovou, sama totiž těsto ve správné konzistenci neudrží, nicméně v kombinaci s druhou moukou zvyšuje pojivost a objem těsta.
Konzistencí se podobá pšeničné mouce, je stejně pevná, jen méně pružná a o něco více se proto trhá, což je třeba mít na paměti. Nicméně skvěle zvýší kvalitu pokrmu!
Rýže patří mezi nejstarší rostliny světa a je druhou nejrozšířenější obilovinou na světě, která se v Asii pěstovala již před více než 4 tisíci lety. Dnes již existuje na 1 200 druhů rýže, která je základní surovinou pro téměř polovinu lidstva.
Hlavní živinou v rýžovém zrnu jsou sacharidy (kolem 80 %). Téměř všechny jsou v rýži a ve formě komplexních polysacharidů. Rýže je tak vynikajícím a dobře stravitelným zdrojem energie. A to nejen pro naši fyzickou aktivitu, ale také pro náš mozek.
Obsahuje však i velmi kvalitní bílkoviny, především vysoký obsah argininu, aminokyseliny důležité pro svalový růst (používané i v proteinových přípravcích), vitamíny (zejména řady B) a minerální látky, prospěšné pro organismus.
Z našich bezlepkových rýžových mouk pak kromě hladké můžete vyzkoušet také hladkou celozrnnou či polohrubou rýžovou mouku.
SLOŽENÍ:
Rýže bílá
BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)
Z PŘIROZENĚ BEZLEPKOVÝCH SUROVIN
SKLADOVÁNÍ:
Skladujte na tmavém a chladném místě.
Výrobce:
ZDRAVÍ Z PŘÍRODY s.r.o., Chmelnická 194, 760 01 Zlín, Česká republika
Hladká bezlepková rýžová mouka od značky Zdraví z přírody je skvělý pomocník při každém pečení. Ze všech bezlepkových druhů mouk má asi nejširší použití, protože ji můžete snadno "propašovat" úplně do všeho.
Tato čistá, přírodní, bezlepková surovina se skvěle hodí opravdu do jakéhokoli těsta. Vždy je však lepší ji smíchat s jinou moukou - třeba kukuřičnou či pohankovou, sama totiž těsto ve správné konzistenci neudrží, nicméně v kombinaci s druhou moukou zvyšuje pojivost a objem těsta.
Konzistencí se podobá pšeničné mouce, je stejně pevná, jen méně pružná a o něco více se proto trhá, což je třeba mít na paměti. Nicméně skvěle zvýší kvalitu pokrmu!
Rýže patří mezi nejstarší rostliny světa a je druhou nejrozšířenější obilovinou na světě, která se v Asii pěstovala již před více než 4 tisíci lety. Dnes již existuje na 1 200 druhů rýže, která je základní surovinou pro téměř polovinu lidstva.
Hlavní živinou v rýžovém zrnu jsou sacharidy (kolem 80 %). Téměř všechny jsou v rýži a ve formě komplexních polysacharidů. Rýže je tak vynikajícím a dobře stravitelným zdrojem energie. A to nejen pro naši fyzickou aktivitu, ale také pro náš mozek.
Obsahuje však i velmi kvalitní bílkoviny, především vysoký obsah argininu, aminokyseliny důležité pro svalový růst (používané i v proteinových přípravcích), vitamíny (zejména řady B) a minerální látky, prospěšné pro organismus.
Z našich bezlepkových rýžových mouk pak kromě hladké můžete vyzkoušet také hladkou celozrnnou či polohrubou rýžovou mouku.
SLOŽENÍ:
Rýže bílá
BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)
Z PŘIROZENĚ BEZLEPKOVÝCH SUROVIN
SKLADOVÁNÍ:
Skladujte na tmavém a chladném místě.
Výrobce:
ZDRAVÍ Z PŘÍRODY s.r.o., Chmelnická 194, 760 01 Zlín, Česká republika
Parametry
Výrobce | Zdraví z přírody |
Množství | 1000 g |
Druh | rýžové |
Hrubost mletí | hladké |