Kapacita udírny Do Kaiserovo 125' nafutrujete 70 klobás, 30 pstruhů, nebo 20 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!   Design udírny Kaiserova Prosklená 125' je novinkou letošní sezóny. je to Ideální domácí udírna pro celoroční provoz, u které jsme kromě prosklení vylepšili i několik detailů pro komfortnější používání.   Použití udírny Díky izolované konstrukci můžete udírnu používat po celý rok. Je... Celý popis

Koupit za 23 200 Kč

Popis

Kapacita udírny
Do Kaiserovo 125' nafutrujete 70 klobás, 30 pstruhů, nebo 20 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!

 

Design udírny
Kaiserova Prosklená 125' je novinkou letošní sezóny. je to Ideální domácí udírna pro celoroční provoz, u které jsme kromě prosklení vylepšili i několik detailů pro komfortnější používání.

 

Použití udírny
Díky izolované konstrukci můžete udírnu používat po celý rok. Je ideální na zahradu nebo na terasu a jednoduše jí napojíte i na externí kouřovod.

 

Rozměry udírny: 38,5 x 125 x 41 cm
Objem komory: 36 x 106,5 x 32,5 cm
Průměr komínku: 100 mm
Váha udírny: 40 kg
Materiál: Nerez + izolační vata
Max. provozní teplota: 150°C
Kapacita potravin: 20 kg
Výkon spirály: 2000 W

Základní výbava Kaiserovo 125'
Vše potřebné k vašemu prvnímu uzení je součástí balení

 
Topeniště se spirálou

 
Kaiserův teploměr

 
Odkapová miska

 
3 x rovný rošt

 
5 x Háček ve tvaru S

 
5 x Háček ve tvaru U

 
4 x Tyčky k zavěšení

 
Regulace komínku

 
Buková štěpka 500 g

Doporučuju přikoupit Podstavec udírny

Doporučuju přikoupit Kaiserův čistič

Doporučuju přikoupit Ochranný obal

Jak na to při vašem prvním uzení?
S elektrickou spirálou je uzení jednoduché a ekonomické zároveň

Krok 1
Misku naplňte předem namočenou jemnou dřevěnou štěpkou přibližně do poloviny výšky a umístěte ji přímo nad spirálu. Spirála se postará o podpálení štěpky a teplotu v udírně.

Krok 2
Vložte ohniště do udírny a regulátor spirály otočte do pozice MAX. Přibližně po 10 minutách se mokrá štěpka podpálí a začne tvořit parádní kouř jakej potřebujete.

Krok 3
Regulátor stáhněte z pozice MAX. přibližně na polovinu, na pozici 12 jako na hodinkách. Misku se štěpkou pravidelně kontrolujte (každých 30 min.) a doplňujte mokrou štěpkou.

 

Uzení je kumšt

Moje elektrická 125' je ideální udírna pro všechny, kdo chtějí udit po celý rok bez ohledu na to, jestli je venku hic a nebo pod nulou. Tak raušovní uzení!

 

Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!
Zobrazit více

Parametry

Hmotnost 40 kg
Výrobce Kaiser
Materiál nerezové
Rybářské ano
Varianta elektrické
S grilem ne
Digitální ne
Maximální teplota 150 °C
Nerezové ano
Počet roštů 3 ks
S generátorem kouře ano
Počet háčků 10 ks
S prosklenými dveřmi ano
Výška 125 cm
Šířka 38.5 cm
Hloubka 41 cm
Zobrazit více parametrů