Máte rádi palivé? Máte rádi chilli? Tak to musíte vyzkoušet Telcek ochucený chilli. Toto výborné hovězí maso je upraveno metodou Biltong, která pochází z jižní Afriky, ale u nás se vyrábí v Rejvízu, magickém místě uprostřed Jeseníků. Maso je nejprve ošetřeno, naloženo do jedinečné směsi koření a mořské soli, a potom se nechá 3-6 měsíců zrát v temných komorách pod pečlivou kontrolou. Na rozdíl od většiny ostatních produktů tohoto typu, není proces zrání masa urychlen tepelnou úpravou, což spolu... Celý popis
Koupit za 142 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
100 %
Telcek hovězí sušené maso chilli 50 g
Doprava:
79 Kč
Skladem
142 Kč
Koupit za 142 Kč
98 %
TELCEK Sušené hovězí maso, chilli, 50 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
139 Kč
Koupit za 139 Kč
Popis
Máte rádi palivé? Máte rádi chilli? Tak to musíte vyzkoušet Telcek ochucený chilli.
Toto výborné hovězí maso je upraveno metodou Biltong, která pochází z jižní Afriky, ale u nás se vyrábí v Rejvízu, magickém místě uprostřed Jeseníků. Maso je nejprve ošetřeno, naloženo do jedinečné směsi koření a mořské soli, a potom se nechá 3-6 měsíců zrát v temných komorách pod pečlivou kontrolou.
Na rozdíl od většiny ostatních produktů tohoto typu, není proces zrání masa urychlen tepelnou úpravou, což spolu s volbou mladých zvířat, pečlivým výběrem částí masa a umožňuje zachovat šťavnatost a měkčí konzistenci. Tím, že v žádné fázi výroby nejsou používány jakékoli chemické konzervanty a tepelní úprava, splňuje TELCEK klasifikaci RAW FOOD.
Zní to až neuvěřitelně, ale 100 gramů sušeného masa odpovídá zhruba 300 gramům syrového masa, se všemi prospěšnými nutričními hodnotami. I malý kousek tak obsahuje pořádný kus energie. Maso ve speciálním obalu vydrží minimálně 48 měsíců od data výroby, při teplotách od -35°C do 35°C, což se hodí při extrémních podmínkách – ať už při sportu, pěším výletu, delší jízdě autem, na kole nebo v kanceláři.
Složení: hovězí maso 97%, mořská sůl 1%, směs koření 1%, chilli 1%
Může obsahovat stopy arašídů, skořápkových plodů, mléka, obilovin obsahujících lepek, sóji a sezamu.
Skladování: Skladujte při teplotě 5-30 . Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Nutriční hodnoty
100 g
Energetická hodnota
1525 kJ
Tuky
4,0 g
Nas. mastné kyseliny
2,0 g
Sacharidy
Toto výborné hovězí maso je upraveno metodou Biltong, která pochází z jižní Afriky, ale u nás se vyrábí v Rejvízu, magickém místě uprostřed Jeseníků. Maso je nejprve ošetřeno, naloženo do jedinečné směsi koření a mořské soli, a potom se nechá 3-6 měsíců zrát v temných komorách pod pečlivou kontrolou.
Na rozdíl od většiny ostatních produktů tohoto typu, není proces zrání masa urychlen tepelnou úpravou, což spolu s volbou mladých zvířat, pečlivým výběrem částí masa a umožňuje zachovat šťavnatost a měkčí konzistenci. Tím, že v žádné fázi výroby nejsou používány jakékoli chemické konzervanty a tepelní úprava, splňuje TELCEK klasifikaci RAW FOOD.
Zní to až neuvěřitelně, ale 100 gramů sušeného masa odpovídá zhruba 300 gramům syrového masa, se všemi prospěšnými nutričními hodnotami. I malý kousek tak obsahuje pořádný kus energie. Maso ve speciálním obalu vydrží minimálně 48 měsíců od data výroby, při teplotách od -35°C do 35°C, což se hodí při extrémních podmínkách – ať už při sportu, pěším výletu, delší jízdě autem, na kole nebo v kanceláři.
Složení: hovězí maso 97%, mořská sůl 1%, směs koření 1%, chilli 1%
Může obsahovat stopy arašídů, skořápkových plodů, mléka, obilovin obsahujících lepek, sóji a sezamu.
Skladování: Skladujte při teplotě 5-30 . Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Nutriční hodnoty
100 g
Energetická hodnota
1525 kJ
Tuky
4,0 g
Nas. mastné kyseliny
2,0 g
Sacharidy
Parametry
| Výrobce | Telcek |
| Množství | 50 g |
| Druh masa | hovězí |
| Příchuť | chilli |