Zařízení pro pastování medu - 70 l - automat 230V Zařízení k pastování medu o objemu 70 l. Toto profesionální pastovací zařízení je vybaveno výkonným míchadlem s pokročilým časovým spínačem, což umožňuje plně automatický proces pastování podle vámi nastavených časových intervalů. Díky tomu nemusíte být neustále přítomni a kontrolovat průběh pastování. Výkon míchadla 250 W, 230V. Automatická regulace s intuitivním ovládáním Vysoce kvalitní nerezové provedení Čerstvý med po vytočení z pláství... Celý popis
Koupit za 32 070 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
0 %
Lysoň Zařízení k pastování Lysoň 230V obj. 70 l - autom.
Doprava:
99 Kč
Skladem
32 070 Kč
Koupit za 32 070 Kč
88 %
Zařízení k pastování Lysoň 230V obj. 70 l - autom.
Doprava:
499 Kč
Skladem
32 070 Kč
Koupit za 32 070 Kč
90 %
Lysoň Zařízení pro pastování medu Lysoň 70 l 230V automat
Doprava:
99 Kč
Skladem
32 070 Kč
Koupit za 32 070 Kč
89 %
Lysoň Zařízení k pastování Lysoň 230V obj. 70 l - autom.
Doprava:
99 Kč
Skladem
32 070 Kč
Koupit za 32 070 Kč
Zařízení na pastování Lysoň 70 L - automat 230 V
Doprava:
159 Kč
31 050 Kč
Koupit za 31 050 Kč
Popis
Zařízení pro pastování medu - 70 l - automat 230V
Zařízení k pastování medu o objemu
70 l. Toto profesionální pastovací zařízení je vybaveno výkonným míchadlem s pokročilým časovým
spínačem, což umožňuje plně automatický proces pastování podle vámi nastavených časových intervalů. Díky tomu nemusíte být neustále přítomni a kontrolovat průběh pastování.
Výkon míchadla 250 W, 230V.
Automatická regulace s intuitivním ovládáním
Vysoce kvalitní nerezové provedení
Čerstvý med po vytočení z pláství je krásně čirý a průhledný. Po
určitém časovém období však zcela přirozeně zkrystalizuje, což je normální proces, který nijak nesnižuje jeho kvalitu. Ideální teplota pro přirozenou krystalizaci je
16-18 °C. Při vyšších teplotách okolního prostředí krystalizace probíhá výrazně pomaleji a vznikající krystaly jsou
větší, což může vést k hrubší konzistenci finálního produktu.
Při zahřátí nad teplotu 40 °C med opět ztekutí a krystaly se postupně rozpouštějí. Naše moderní pastovací
zařízení umožňuje řízenou a pozvolnou krystalizaci, díky které med dosáhne ideální pastovité
konzistence, velmi podobné jako mají oblíbené čokoládové krémy pro děti. Tento sofistikovaný proces zahrnuje
cyklické provzdušňování a pečlivě načasované občasné míchání po dobu několika dní, dokud med nedosáhne
požadované dokonalé pastové konzistence. Důležité provzdušňování probíhá automaticky během fáze míchání. Samotné míchání se
provádí několikrát denně v optimálních intervalech po dobu přibližně 10 až 15 minut. Pastování je ve své podstatě proces
postupného rozmělňování krystalků medu až do okamžiku, kdy dosáhne lahodné pastové konzistence.
Pokročilá řídící jednotka pastovadla je přednastavená výrobcem a plně automaticky řídí veškerou činnost míchadla.
Nastavení intervalů pastování je optimalizováno a přednastaveno výrobcem na interval 15 minut aktivního míchání následovaný 1
hodinou klidové pauzy. Celkový počet pastovacích cyklů záleží na vámi zvoleném celkovém čase procesu, který...
Zařízení k pastování medu o objemu
70 l. Toto profesionální pastovací zařízení je vybaveno výkonným míchadlem s pokročilým časovým
spínačem, což umožňuje plně automatický proces pastování podle vámi nastavených časových intervalů. Díky tomu nemusíte být neustále přítomni a kontrolovat průběh pastování.
Výkon míchadla 250 W, 230V.
Automatická regulace s intuitivním ovládáním
Vysoce kvalitní nerezové provedení
Čerstvý med po vytočení z pláství je krásně čirý a průhledný. Po
určitém časovém období však zcela přirozeně zkrystalizuje, což je normální proces, který nijak nesnižuje jeho kvalitu. Ideální teplota pro přirozenou krystalizaci je
16-18 °C. Při vyšších teplotách okolního prostředí krystalizace probíhá výrazně pomaleji a vznikající krystaly jsou
větší, což může vést k hrubší konzistenci finálního produktu.
Při zahřátí nad teplotu 40 °C med opět ztekutí a krystaly se postupně rozpouštějí. Naše moderní pastovací
zařízení umožňuje řízenou a pozvolnou krystalizaci, díky které med dosáhne ideální pastovité
konzistence, velmi podobné jako mají oblíbené čokoládové krémy pro děti. Tento sofistikovaný proces zahrnuje
cyklické provzdušňování a pečlivě načasované občasné míchání po dobu několika dní, dokud med nedosáhne
požadované dokonalé pastové konzistence. Důležité provzdušňování probíhá automaticky během fáze míchání. Samotné míchání se
provádí několikrát denně v optimálních intervalech po dobu přibližně 10 až 15 minut. Pastování je ve své podstatě proces
postupného rozmělňování krystalků medu až do okamžiku, kdy dosáhne lahodné pastové konzistence.
Pokročilá řídící jednotka pastovadla je přednastavená výrobcem a plně automaticky řídí veškerou činnost míchadla.
Nastavení intervalů pastování je optimalizováno a přednastaveno výrobcem na interval 15 minut aktivního míchání následovaný 1
hodinou klidové pauzy. Celkový počet pastovacích cyklů záleží na vámi zvoleném celkovém čase procesu, který...
Parametry
| Výrobce | Lysoň |