Sudličkova slivovice - tradiční ovocný destilát s obsahem alk. 50% vyrobený z vyzrálých švestek. Slivovici vyrábí z kvalitních švestek, které sklízí a následně třídí. Vybírají pouze velmi vyzrálé švestky. Švestky jsou nejdříve zpracovány vřetenovým čerpadlem, které z nich udělá kaši, ale nedrtí pecky. To je velmi důležité. Z ovoce připraví kvas. Ten získají tím, že ovoce kvasí v kvasných kádích, bez přístupu vzduchu. Kvašení je nejdůležitější proces. Ovoce kvasí minimálně 60 dnů. Doporučená teplota... Celý popis
Koupit za 825 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
98 %
Sudličkova Slivovice 50% 0,7 l (holá láhev)
Doprava:
99 Kč
Skladem
825 Kč
Koupit za 825 Kč
97 %
Sudlička Slivovice 0,7l 50% (holá láhev)
Doprava:
69 Kč
Skladem
799 Kč
Koupit za 799 Kč
100 %
Sudlička Slivovice 50% 0,7l
Doprava:
160 Kč
Skladem
795 Kč
Koupit za 795 Kč
98 %
Sudlička Slivovice 50% 0,7l (holá láhev)
Doprava:
119 Kč
Skladem
699 Kč
Koupit za 699 Kč
97 %
Sudličkova Slivovice 50% 0,7 l (holá láhev)
Doprava:
100 Kč
Skladem
690 Kč
Koupit za 690 Kč
Popis
Sudličkova slivovice - tradiční ovocný destilát s obsahem alk. 50% vyrobený z vyzrálých švestek.
Slivovici vyrábí z kvalitních švestek, které sklízí a následně třídí. Vybírají pouze velmi vyzrálé švestky. Švestky jsou nejdříve zpracovány vřetenovým čerpadlem, které z nich udělá kaši, ale nedrtí pecky. To je velmi důležité. Z ovoce připraví kvas. Ten získají tím, že ovoce kvasí v kvasných kádích, bez přístupu vzduchu. Kvašení je nejdůležitější proces. Ovoce kvasí minimálně 60 dnů. Doporučená teplota skladování je 10-18 °C. Ovoce nechají přirozeně kvasit, tak vzniká ta nejlepší slivovice. Na 1l 50% ovocné pálenky spotřebují 9-13kg.
Slivovici vyrábí z kvalitních švestek, které sklízí a následně třídí. Vybírají pouze velmi vyzrálé švestky. Švestky jsou nejdříve zpracovány vřetenovým čerpadlem, které z nich udělá kaši, ale nedrtí pecky. To je velmi důležité. Z ovoce připraví kvas. Ten získají tím, že ovoce kvasí v kvasných kádích, bez přístupu vzduchu. Kvašení je nejdůležitější proces. Ovoce kvasí minimálně 60 dnů. Doporučená teplota skladování je 10-18 °C. Ovoce nechají přirozeně kvasit, tak vzniká ta nejlepší slivovice. Na 1l 50% ovocné pálenky spotřebují 9-13kg.
Parametry
| Výrobce | Sudlička |
| Značka | Sudlička |
| Alkohol | 50 % |
| Objem | 0.7 l |
| Země původu | Česká republika |
| Druh | Slivovice |
| Druh balení | holá láhev |