Zařízení pro pastování medu s ohřevem, 100 l - 400 V Zařízení k pastování medu s ohřevem a objemem 100 l. Pastovací zařízení má míchadlo s časovým spínačem, takže automaticky pastuje samo podle nastavených intervalů Pastovací zařízení je navíc také dvouplášťové a tudíž lze i med ohřívat. Toho se využívá nejvíce až při poslední fázi pastování a zejména před stáčením do sklenic, kdy je lepší a snazší stáčet ohřátou pastu. Výkon ohřevu 350 W, 230V. Výkon míchadla 550 W, 380V. Automatická regulace... Celý popis
Koupit za 60 070 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Zařízení k pastování s ohřevem Lysoň obj. 100 l - autom.
Doprava:
499 Kč
Skladem
60 070 Kč
Koupit za 60 070 Kč
Lysoň Zařízení pro pastování 100 ao
Doprava:
99 Kč
Skladem
54 600 Kč
Koupit za 54 600 Kč
Lysoň Zařízení pro pastování medu s ohřevem, 100 l - automat
Doprava:
99 Kč
Skladem
54 600 Kč
Koupit za 54 600 Kč
Lysoň Zařízení k pastování s ohřevem Lysoň obj. 100 l - autom.
Doprava:
99 Kč
Skladem
54 600 Kč
Koupit za 54 600 Kč
Popis
Zařízení pro pastování medu s ohřevem, 100 l - 400 V
Zařízení k pastování medu s ohřevem a objemem
100 l. Pastovací zařízení má míchadlo s časovým
spínačem, takže automaticky pastuje samo podle nastavených intervalů Pastovací
zařízení je navíc také dvouplášťové a tudíž lze i med ohřívat. Toho se
využívá nejvíce až při poslední fázi pastování a zejména před stáčením do
sklenic, kdy je lepší a snazší stáčet ohřátou pastu.
Výkon ohřevu 350 W, 230V. Výkon míchadla 550 W, 380V.
Automatická regulace
Čerstvý med po vytočení krásně čirý. Po
nějakém čase však přirozeně zkrystalizuje. Ideální teplota na krystalizaci je
16-18 °C. Při vyšších teplotách, krystalizace probíhá pomaleji a krystaly jsou
větší.
Zahřátí nad teplotu 40 ° C med opět ztekutí a krystaly se rozpouštějí. Pastovací
zařízení umožňuje pozvolnou krystalizaci aby med dosáhl ideální pastovité
konzistence, podobné jako mají čokoládové krémy pro děti. Tento proces zahrnuje
cyklické provzdušňování a občasného míchání po několik dní až med dosáhne
požadované pastové konzistence. Provzdušňování se koná během míchání. Míchání se
provádí několikrát denně po dobu asi 10 až 15 minut. Pastování je proces
rozmělňování krystalků medu do té doby než dosáhne pastové konzistence.
Řídící jednotka pastovadla je přednastavená a automaticky
řídí činnost míchadla. Nastavení intervalů pastování je dáno výrobcem na
interval 15 minut míchání a 1 hodina pauzy. Počet pastovacích cyklů záleží na
vámi zvoleném čase.
Vypočítává se tak že pastovadlo 15 minut pracuje a míchadlo se točí a následně
vždy 1 hodinu stojí a nevykonává žádnou činnost. Tak je docíleno optimálního
napastování medu. Například u 24 hodinového cyklu je 20 cyklů kdy motor pastuje
po 15 minutách a 19 cyklů přestávek po dobu 1 hodiny. Pokud si zakoupíte
pastovadlo s ohřevem, tak lze vypnout hodinový čekací interval a lze pastovadlo
použít i na ztekucování medu.
Zařízení k pastování medu s ohřevem a objemem
100 l. Pastovací zařízení má míchadlo s časovým
spínačem, takže automaticky pastuje samo podle nastavených intervalů Pastovací
zařízení je navíc také dvouplášťové a tudíž lze i med ohřívat. Toho se
využívá nejvíce až při poslední fázi pastování a zejména před stáčením do
sklenic, kdy je lepší a snazší stáčet ohřátou pastu.
Výkon ohřevu 350 W, 230V. Výkon míchadla 550 W, 380V.
Automatická regulace
Čerstvý med po vytočení krásně čirý. Po
nějakém čase však přirozeně zkrystalizuje. Ideální teplota na krystalizaci je
16-18 °C. Při vyšších teplotách, krystalizace probíhá pomaleji a krystaly jsou
větší.
Zahřátí nad teplotu 40 ° C med opět ztekutí a krystaly se rozpouštějí. Pastovací
zařízení umožňuje pozvolnou krystalizaci aby med dosáhl ideální pastovité
konzistence, podobné jako mají čokoládové krémy pro děti. Tento proces zahrnuje
cyklické provzdušňování a občasného míchání po několik dní až med dosáhne
požadované pastové konzistence. Provzdušňování se koná během míchání. Míchání se
provádí několikrát denně po dobu asi 10 až 15 minut. Pastování je proces
rozmělňování krystalků medu do té doby než dosáhne pastové konzistence.
Řídící jednotka pastovadla je přednastavená a automaticky
řídí činnost míchadla. Nastavení intervalů pastování je dáno výrobcem na
interval 15 minut míchání a 1 hodina pauzy. Počet pastovacích cyklů záleží na
vámi zvoleném čase.
Vypočítává se tak že pastovadlo 15 minut pracuje a míchadlo se točí a následně
vždy 1 hodinu stojí a nevykonává žádnou činnost. Tak je docíleno optimálního
napastování medu. Například u 24 hodinového cyklu je 20 cyklů kdy motor pastuje
po 15 minutách a 19 cyklů přestávek po dobu 1 hodiny. Pokud si zakoupíte
pastovadlo s ohřevem, tak lze vypnout hodinový čekací interval a lze pastovadlo
použít i na ztekucování medu.
Parametry
Výrobce | Lysoň |