Využití: - kaše - z krupice můžete připravit chutnou kaši, v našem časopise Dobroty jaro 2016 najdete tipy, jak kaši sladit, z čeho ji vařit, čím ji ochutit nebo co do ní přidat - zahušťování - krupice patří mezi skvělé pomocníky při zahušťování, hodí se především do polévek - knedlíky, halušky, noky - krupici dobře využijete i při přípravě vařených příloh - nákyp - z krupice uvařte hustou kaši, nechte ji vychladnout a zamíchejte do ní žloutky a ušlehaný sníh z bílků, do zapékací formy vrstvěte... Celý popis
Koupit za 33 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Country Life, s.r.o. Krupice kukuřičná jemná bio 400g
Doprava:
80 Kč
Skladem
33 Kč
Koupit za 33 Kč
Country Life Krupice kukuřičná jemná 400 g BIO
Doprava:
49 Kč
Skladem
35 Kč
Koupit za 35 Kč
Country Life Krupice kukuřičná jemná 400 g BIO COUNTRY LIFE
Doprava:
89 Kč
Skladem
39 Kč
Koupit za 39 Kč
Country Life Krupice kukuřičná jemná 400 g BIO
Doprava:
59 Kč
37 Kč
Koupit za 37 Kč
Krupice kukuřičná jemná 400 g BIO COUNTRY LIFE
Doprava:
49 Kč
Skladem
35 Kč
Koupit za 35 Kč
Popis
Využití:
- kaše - z krupice můžete připravit chutnou kaši, v našem časopise Dobroty jaro 2016 najdete tipy, jak kaši sladit, z čeho ji vařit, čím ji ochutit nebo co do ní přidat
- zahušťování - krupice patří mezi skvělé pomocníky při zahušťování, hodí se především do polévek
- knedlíky, halušky, noky - krupici dobře využijete i při přípravě vařených příloh
- nákyp - z krupice uvařte hustou kaši, nechte ji vychladnout a zamíchejte do ní žloutky a ušlehaný sníh z bílků, do zapékací formy vrstvěte tuto směs střídavě s ovocem, poté nechte vše zapéct 15 minut na 200 °C, při podávání můžete dozdobit sirupem
Kukuřice je rostlina z čeledi lipnicovité, která může mít až šest metrů. Původně pochází z Jižní Ameriky, kde pěstuje již přes 5000 let. Od místních indiánů se kukuřice spolu s Kolumbem dostala do Evropy. Dnes je kukuřice po pšenici a rýži nejpěstovanější obilninou na světě. V Čechách ji na polích najdeme na jižní Moravě.
Kukuřice se využívá jako krmivo, dále jako surovina na výrobu cukru, oleje a škrobu. Některé druhy se pěstují jako zelenina. V potravinářství se z kukuřice vyrábí lupínky, mouka, krupice nebo kaše. Zvláště v rozvojových zemích je kukuřice cenným zdrojem obživy.
Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Trvanlivost: 6 měsíců
Složení: Kukuřice*. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství, ověřeno certifikátem
Neobsahuje žádné suroviny živočišného původu (maso, mléko, med)
Není přislazeno cukrem, může obsahovat přirozeně se vyskytující cukry
Vyrobeno ze surovin, které neobsahují lepek. Výrobek však může obsahovat stopy lepku.
Certifikát: CZ-BIO-001
Kalorická hodnota/energie (na 100g): 1569 kJ/375 kcal. Tuky: 1.4 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0.2 g. Sacharidy: 82.2 g. z toho cukry: 0.6 g. Bílkoviny: 5.6 g. Sůl: 0 g
Návod k přípravě: Používá se na přípravu kaší, polenty nebo jako zavářka do polévek.
Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 70 %.
Legislativní zařazení: Mýnský obilný výrobek – krupice..
Zemědělská produkce: Česká republika
- kaše - z krupice můžete připravit chutnou kaši, v našem časopise Dobroty jaro 2016 najdete tipy, jak kaši sladit, z čeho ji vařit, čím ji ochutit nebo co do ní přidat
- zahušťování - krupice patří mezi skvělé pomocníky při zahušťování, hodí se především do polévek
- knedlíky, halušky, noky - krupici dobře využijete i při přípravě vařených příloh
- nákyp - z krupice uvařte hustou kaši, nechte ji vychladnout a zamíchejte do ní žloutky a ušlehaný sníh z bílků, do zapékací formy vrstvěte tuto směs střídavě s ovocem, poté nechte vše zapéct 15 minut na 200 °C, při podávání můžete dozdobit sirupem
Kukuřice je rostlina z čeledi lipnicovité, která může mít až šest metrů. Původně pochází z Jižní Ameriky, kde pěstuje již přes 5000 let. Od místních indiánů se kukuřice spolu s Kolumbem dostala do Evropy. Dnes je kukuřice po pšenici a rýži nejpěstovanější obilninou na světě. V Čechách ji na polích najdeme na jižní Moravě.
Kukuřice se využívá jako krmivo, dále jako surovina na výrobu cukru, oleje a škrobu. Některé druhy se pěstují jako zelenina. V potravinářství se z kukuřice vyrábí lupínky, mouka, krupice nebo kaše. Zvláště v rozvojových zemích je kukuřice cenným zdrojem obživy.
Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Trvanlivost: 6 měsíců
Složení: Kukuřice*. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství, ověřeno certifikátem
Neobsahuje žádné suroviny živočišného původu (maso, mléko, med)
Není přislazeno cukrem, může obsahovat přirozeně se vyskytující cukry
Vyrobeno ze surovin, které neobsahují lepek. Výrobek však může obsahovat stopy lepku.
Certifikát: CZ-BIO-001
Kalorická hodnota/energie (na 100g): 1569 kJ/375 kcal. Tuky: 1.4 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0.2 g. Sacharidy: 82.2 g. z toho cukry: 0.6 g. Bílkoviny: 5.6 g. Sůl: 0 g
Návod k přípravě: Používá se na přípravu kaší, polenty nebo jako zavářka do polévek.
Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 70 %.
Legislativní zařazení: Mýnský obilný výrobek – krupice..
Zemědělská produkce: Česká republika
Parametry
Výrobce | Country life |
Hmotnost | 400 g |
Druh | kukuřice |
Bio | ano |