Kakaové máslo se používá k výrobě čokolády, při pečení k přípravě polev, krémů, sušenek, zmrzliny a dalších jídel. BIO a RAW kakaové máslo v 5g kouscích se získává lisováním surové kakaové hmoty z nepražených kakaových bobů při nízké teplotě do 40°C. Při výrobě se používají boby vzácné odrůdy Criollo z Peru pěstované podle pravidel ekologického zemědělství. Kakaové máslo vzniká jako druhotný produkt při zpracování kakaových bobů. Po sklizni se boby nechají přirozeně fermentovat. Následně se čistí... Celý popis
Koupit za 199 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Kakaové máslo se používá k výrobě čokolády, při pečení k přípravě polev, krémů, sušenek, zmrzliny a dalších jídel.
BIO a RAW kakaové máslo v 5g kouscích se získává lisováním surové kakaové hmoty z nepražených kakaových bobů při nízké teplotě do 40°C. Při výrobě se používají boby vzácné odrůdy Criollo z Peru pěstované podle pravidel ekologického zemědělství.
Kakaové máslo vzniká jako druhotný produkt při zpracování kakaových bobů. Po sklizni se boby nechají přirozeně fermentovat. Následně se čistí a myjí. Poté se suší a pomelou na drť, ze které se lisuje čistý tuk nazývaný kakaovým máslem. Odtučněná drť se pak mele na kakaový prášek.
Kakaové máslo se používá k výrobě čokolády, při pečení k přípravě polev, krémů, sušenek, zmrzliny a dalších jídel.
Má velice jemnou čokoládovou chuť a vůni. Nepřebíjí chutě ostatních ingrediencí, ale naopak je více zvýrazní. Kakaové máslo lze použít na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Nespornou předností kakaového másla je, že neobsahuje žádný cholesterol. Pokud toužíte po kvalitní čokoládě, kterou si chcete sami vyrobit, je kakaové máslo skvělou ingrediencí.
Složení:
100% kakaové máslo z ekologického zemědělství
Balení:
200 g
BIO a RAW kakaové máslo v 5g kouscích se získává lisováním surové kakaové hmoty z nepražených kakaových bobů při nízké teplotě do 40°C. Při výrobě se používají boby vzácné odrůdy Criollo z Peru pěstované podle pravidel ekologického zemědělství.
Kakaové máslo vzniká jako druhotný produkt při zpracování kakaových bobů. Po sklizni se boby nechají přirozeně fermentovat. Následně se čistí a myjí. Poté se suší a pomelou na drť, ze které se lisuje čistý tuk nazývaný kakaovým máslem. Odtučněná drť se pak mele na kakaový prášek.
Kakaové máslo se používá k výrobě čokolády, při pečení k přípravě polev, krémů, sušenek, zmrzliny a dalších jídel.
Má velice jemnou čokoládovou chuť a vůni. Nepřebíjí chutě ostatních ingrediencí, ale naopak je více zvýrazní. Kakaové máslo lze použít na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Nespornou předností kakaového másla je, že neobsahuje žádný cholesterol. Pokud toužíte po kvalitní čokoládě, kterou si chcete sami vyrobit, je kakaové máslo skvělou ingrediencí.
Složení:
100% kakaové máslo z ekologického zemědělství
Balení:
200 g
Parametry
Výrobce | Zdravý den |
Hmotnost | 200 g |
Druh | kakao |