Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Americký hovězí eyeround steak v kvalitě U.S. Beef Choice: extra libový kousek falešné svíčkové ze zadní kýty Řez ve tvaru válečku z hovězí kýty mladých volků plemene angus z USA. Vyniká extra libovým masem s minimem tukových žilek. Tradičně se používá k dušení a pečení, ale vynikne i na grilu – zvlášť když ho necháte přes noc zkřehnout v marinádě nebo ho servírujete s omáčkami. Autentická kvalita masa U.S. Beef Choice Označení U.S Choice garantuje... Celý popis
Koupit za 175 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Authentic Angus Eyeround steak 40 dní 300g
Doprava:
zdarma
Skladem
175 Kč
Koupit za 175 Kč
Popis
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Americký hovězí eyeround steak v kvalitě U.S. Beef Choice: extra libový kousek falešné svíčkové ze zadní kýty
Řez ve tvaru válečku z hovězí kýty mladých volků plemene angus z USA. Vyniká extra libovým masem s minimem tukových žilek. Tradičně se používá k dušení a pečení, ale vynikne i na grilu – zvlášť když ho necháte přes noc zkřehnout v marinádě nebo ho servírujete s omáčkami.
Autentická kvalita masa U.S. Beef Choice
Označení U.S Choice garantuje druhou nejvyšší jakost hovězího v USA co do kvality a mramorování (celkem ze 7 úrovní). Označuje špičkové kousky z rodinných amerických rančů, kde zvířata 100 dní před porážkou krmí jen kukuřicí a krmnou směsí (kukuřice, ječmen, kukuřičné výhonky a oves) a bez použití hormonů stimulujících růst.
Farmáři se o zvířata pečlivě starají po celý život a každý jednotlivý šál masa je zpětně dohledatelný přes farmu až ke konkrétnímu zvířeti. Maso se přepravuje do ČR v chlazeném lodním kontejneru při teplotě 0–2°C. Během šestitýdenní cesty probíhá zrání masa. Díky tomu má vysoký obsah vnitrosvalového tuku, který mu dodává nebývalou šťavnatost, křehkost a chuť.
GARANT KVALITY
Grilujte na světové úrovni se Steak Ambasadorem Markem Svobodou a jeho výběrem masa z Brazílie, Uruguaye a USA. Tajemství autentických amerických BBQ se naučil při školení Ambasadora US Beef v americkém Denveru. Dnes je u nás šíří jako Executive Chef a vedoucí Gastrostudia Bidfood. Steakové maso nechává zrát min. 40 dní mokrou cestou, tj. v nepropustných vakuových sáčcích. Maso přitom získá intenzivnější chuť a křehčí texturu, ale neztratí tolik váhy jako při suchém zrání.
Upozornění před otevřením
Typickým důsledkem mokrého zrání je silný zápach masa těsně po otevření balení. Žádnou paniku, je to normální. Maso stačí nechat na několik minut odvětrat a získá zpět výraznou červenou barvu i příjemnou masovou vůni.
Tip na přípravu
Alespoň 30 minut před tepelnou úpravou maso vyndejte z obalu a nechte odpočinout při pokojové teplotě. Maso potřete rostlinným olejem a vložte na rozpálenou suchou pánev, opékejte z každé strany 2-3 minuty (úprava medium rare/ medium). Přendejte z pánve na talíř, osolte, opepřete a nechte cca 5 minut odpočinout pod alobalem nebo druhým talířem.Tipy, jak správně propéct steak, se dočtete na našem blogu.
Řez ve tvaru válečku z hovězí kýty mladých volků plemene angus z USA. Vyniká extra libovým masem s minimem tukových žilek. Tradičně se používá k dušení a pečení, ale vynikne i na grilu – zvlášť když ho necháte přes noc zkřehnout v marinádě nebo ho servírujete s omáčkami.
Autentická kvalita masa U.S. Beef Choice
Označení U.S Choice garantuje druhou nejvyšší jakost hovězího v USA co do kvality a mramorování (celkem ze 7 úrovní). Označuje špičkové kousky z rodinných amerických rančů, kde zvířata 100 dní před porážkou krmí jen kukuřicí a krmnou směsí (kukuřice, ječmen, kukuřičné výhonky a oves) a bez použití hormonů stimulujících růst.
Farmáři se o zvířata pečlivě starají po celý život a každý jednotlivý šál masa je zpětně dohledatelný přes farmu až ke konkrétnímu zvířeti. Maso se přepravuje do ČR v chlazeném lodním kontejneru při teplotě 0–2°C. Během šestitýdenní cesty probíhá zrání masa. Díky tomu má vysoký obsah vnitrosvalového tuku, který mu dodává nebývalou šťavnatost, křehkost a chuť.
GARANT KVALITY
Grilujte na světové úrovni se Steak Ambasadorem Markem Svobodou a jeho výběrem masa z Brazílie, Uruguaye a USA. Tajemství autentických amerických BBQ se naučil při školení Ambasadora US Beef v americkém Denveru. Dnes je u nás šíří jako Executive Chef a vedoucí Gastrostudia Bidfood. Steakové maso nechává zrát min. 40 dní mokrou cestou, tj. v nepropustných vakuových sáčcích. Maso přitom získá intenzivnější chuť a křehčí texturu, ale neztratí tolik váhy jako při suchém zrání.
Upozornění před otevřením
Typickým důsledkem mokrého zrání je silný zápach masa těsně po otevření balení. Žádnou paniku, je to normální. Maso stačí nechat na několik minut odvětrat a získá zpět výraznou červenou barvu i příjemnou masovou vůni.
Tip na přípravu
Alespoň 30 minut před tepelnou úpravou maso vyndejte z obalu a nechte odpočinout při pokojové teplotě. Maso potřete rostlinným olejem a vložte na rozpálenou suchou pánev, opékejte z každé strany 2-3 minuty (úprava medium rare/ medium). Přendejte z pánve na talíř, osolte, opepřete a nechte cca 5 minut odpočinout pod alobalem nebo druhým talířem.Tipy, jak správně propéct steak, se dočtete na našem blogu.
Parametry
Výrobce | Authentic |