Mrazem sušené mango si díky šetrnému zpracování uchovává až 90 % původních vlastností, jako je vůně, chuť, barva a obsah živin. Mlsejte s lehkostí a bez výčitek. Zobkáním tohoto manga svému tělu prospíváte. Víte jak probíhá proces lyofilizace? V sušící komoře se čerstvý plod hluboce zmrazí až na -100 °C. Poté přichází první fáze sušení. Zvyšuje se teplota zpět k nule a díky podtlaku 50 až 100 Pa obsažená voda v ovoci se postupně odpařuje a zachytává se v kondenzační komoře. Při poslední části lyofilizace... Celý popis
Koupit za 99 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
NATU Lyofilizované mango 35 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
Lyofilizované mango 35g, Natu
Doprava:
100 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
NATU Lyofilizované mango 35g
Doprava:
59 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
NATU Lyofilizované mango 35 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
82 Kč
Koupit za 82 Kč
Popis
Mrazem sušené mango si díky šetrnému zpracování uchovává až 90 % původních vlastností, jako je vůně, chuť, barva a obsah živin. Mlsejte s lehkostí a bez výčitek. Zobkáním tohoto manga svému tělu prospíváte.
Víte jak probíhá proces lyofilizace? V sušící komoře se čerstvý plod hluboce zmrazí až na -100 °C. Poté přichází první fáze sušení. Zvyšuje se teplota zpět k nule a díky podtlaku 50 až 100 Pa obsažená voda v ovoci se postupně odpařuje a zachytává se v kondenzační komoře. Při poslední části lyofilizace se odstraní zbývající vlhkost a plod získá svou křupavou konzistenci. Na 1 kg mrazem sušeného ovoce je spotřebováno přibližně 6-7 kg ovoce čerstvého.
Složení: 100 % mrazem sušené mango
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota
1506 kJ/356 kcal
Tuky
1,4 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
0,4 g
Sacharidy
78 g
- z toho cukry
65 g
Vláknina
11 g
Bílkoviny
2,8 g
Sůl
0,01 g
Země původu: Peru
Víte jak probíhá proces lyofilizace? V sušící komoře se čerstvý plod hluboce zmrazí až na -100 °C. Poté přichází první fáze sušení. Zvyšuje se teplota zpět k nule a díky podtlaku 50 až 100 Pa obsažená voda v ovoci se postupně odpařuje a zachytává se v kondenzační komoře. Při poslední části lyofilizace se odstraní zbývající vlhkost a plod získá svou křupavou konzistenci. Na 1 kg mrazem sušeného ovoce je spotřebováno přibližně 6-7 kg ovoce čerstvého.
Složení: 100 % mrazem sušené mango
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota
1506 kJ/356 kcal
Tuky
1,4 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
0,4 g
Sacharidy
78 g
- z toho cukry
65 g
Vláknina
11 g
Bílkoviny
2,8 g
Sůl
0,01 g
Země původu: Peru
Parametry
Výrobce | Natu |
Hmotnost | 35 g |