Bareksten Illsint Absinth je vyroben z rostlinných látek a má hlavní vlastnosti pelyňku (Artemisia Absinthium) a také vlastnosti některých léčivých a kulinářských bylin. Základem absintu je anýz a koření, které mu dodávají příjemně sladkou a krémovou chuť. Absint se vyrábí v Oss Craft Distillery v norském Bergenu a obsah alkoholu je 60 %. Norské byliny, brambory a bobule intenzivně, pomalu a nekonečně dlouho bojují v extrémních podmínkách. Přežijí jen ty nejsilnější a nejodolnější. Norské ingredience,... Celý popis
Koupit za 1 149 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Bareksten Illsint Absinth je vyroben z rostlinných látek a má hlavní vlastnosti pelyňku (Artemisia Absinthium) a také vlastnosti některých léčivých a kulinářských bylin. Základem absintu je anýz a koření, které mu dodávají příjemně sladkou a krémovou chuť.
Absint se vyrábí v Oss Craft Distillery v norském Bergenu a obsah alkoholu je 60 %. Norské byliny, brambory a bobule intenzivně, pomalu a nekonečně dlouho bojují v extrémních podmínkách. Přežijí jen ty nejsilnější a nejodolnější. Norské ingredience, kterých se příroda pouze dotkla, tvoří základ syrové chuti botanických destilátů Bareksten.
Vzhledem k vysokému obsahu alkoholu nedoporučujeme pít absint čistý! Doporučujeme pít ho tradičním způsobem. Nalijte 25 ml absintu do sklenice a na okraj sklenice položte děrovanou lžičku. Poté na lžičku položte kostku cukru a pomalu ji zalévejte studenou vodou, dokud se cukr nerozpustí. Absint během tohoto procesu zbělá, což je normální. Na zdraví!
Aroma: komplexní, estragon, bílý pepřChuť: hladká, anýz, koření, lékořice, akcent máty
Absint se vyrábí v Oss Craft Distillery v norském Bergenu a obsah alkoholu je 60 %. Norské byliny, brambory a bobule intenzivně, pomalu a nekonečně dlouho bojují v extrémních podmínkách. Přežijí jen ty nejsilnější a nejodolnější. Norské ingredience, kterých se příroda pouze dotkla, tvoří základ syrové chuti botanických destilátů Bareksten.
Vzhledem k vysokému obsahu alkoholu nedoporučujeme pít absint čistý! Doporučujeme pít ho tradičním způsobem. Nalijte 25 ml absintu do sklenice a na okraj sklenice položte děrovanou lžičku. Poté na lžičku položte kostku cukru a pomalu ji zalévejte studenou vodou, dokud se cukr nerozpustí. Absint během tohoto procesu zbělá, což je normální. Na zdraví!
Aroma: komplexní, estragon, bílý pepřChuť: hladká, anýz, koření, lékořice, akcent máty
Parametry
Výrobce | Bareksten |