Bezlepková moučná směs pro přípravu bílého chleba je určena pro osoby s nesnášenlivostí lepku, vyrobená z bezlepkových surovin. Bez lepku. Bez mléka. Návod na přípravu chleba: ingredience: 500g moučná směs na chleba 500ml vlažná voda 2 PL olej sůl (podle chuti) Příprava: spojíme všechny ingredience a těsto mícháme ručním mixérem 2-3 minuty. Vypracované těsto vložíme do vymazané formy na chléb. Těsto přikryjeme naolejovaným potravinářskou fólií a necháme vykynout na teplém místě na dvojnásobek... Celý popis
Koupit za 263 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Bezlepková moučná směs pro přípravu bílého chleba je určena pro osoby s nesnášenlivostí lepku, vyrobená z bezlepkových surovin.
Bez lepku.
Bez mléka.
Návod na přípravu chleba:
ingredience:
500g moučná směs na chleba
500ml vlažná voda
2 PL olej
sůl (podle chuti)
Příprava: spojíme všechny ingredience a těsto mícháme ručním mixérem 2-3 minuty. Vypracované těsto vložíme do vymazané formy na chléb. Těsto přikryjeme naolejovaným potravinářskou fólií a necháme vykynout na teplém místě na dvojnásobek objemu. (Cca 15 minut nebo více). Vykynuté těsto dáme do předehřáté trouby a pečeme při 200 stupňů 50 minut, poté vyjmeme z formy a ještě 20-25 minut pečeme volně na mřížce, dokud dostaneme krásnou barvu. Po upečení dáme chladit na mřížku. Teprve po vychladnutí krájíme.
Složení: rýžová mouka, bramborový škrob, bramborové vločky, dextróza, droždí, rostlinná vláknina (psyllium), zahušťovadlo (E464), sůl, emulgátor (E491).
Nutriční hodnoty ve 100g výrobku:
Energie: 1389Kj / 335kcal
Tuky: 0,6g (z toho nasycené: 0,3g)
Sacharidy: 74,5g (z toho cukr: 0,8g)
Bílkoviny: 6,1g
Vlákniny: 4,0g
Sůl: 1,3g
Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ / 2000Kč)
Skladování: Skladujte na suchém a chladném místě.
Země původu: HU.
Údaje mají informativní charakter.
Bez lepku.
Bez mléka.
Návod na přípravu chleba:
ingredience:
500g moučná směs na chleba
500ml vlažná voda
2 PL olej
sůl (podle chuti)
Příprava: spojíme všechny ingredience a těsto mícháme ručním mixérem 2-3 minuty. Vypracované těsto vložíme do vymazané formy na chléb. Těsto přikryjeme naolejovaným potravinářskou fólií a necháme vykynout na teplém místě na dvojnásobek objemu. (Cca 15 minut nebo více). Vykynuté těsto dáme do předehřáté trouby a pečeme při 200 stupňů 50 minut, poté vyjmeme z formy a ještě 20-25 minut pečeme volně na mřížce, dokud dostaneme krásnou barvu. Po upečení dáme chladit na mřížku. Teprve po vychladnutí krájíme.
Složení: rýžová mouka, bramborový škrob, bramborové vločky, dextróza, droždí, rostlinná vláknina (psyllium), zahušťovadlo (E464), sůl, emulgátor (E491).
Nutriční hodnoty ve 100g výrobku:
Energie: 1389Kj / 335kcal
Tuky: 0,6g (z toho nasycené: 0,3g)
Sacharidy: 74,5g (z toho cukr: 0,8g)
Bílkoviny: 6,1g
Vlákniny: 4,0g
Sůl: 1,3g
Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ / 2000Kč)
Skladování: Skladujte na suchém a chladném místě.
Země původu: HU.
Údaje mají informativní charakter.
Parametry
Výrobce | AnnaPanni |