Lyofilizované jahody jsou křupavé kousky perfektně zralých plodů, které si vás získají svou podmanivou chutí i vůní Lyofilizované jahody jsou lahodné, mrazem sušené plody, které si vás získají už při prvním ochutnání. Sbírají se v období nejvyšší zralosti, díky čemuž jsou chutí a vůní od čerstvých plodů prakticky nerozeznatelné. Hlavní rozdíl je ve struktuře. Čerstvé ovoce v ústech rozkousnete a vyteče z něj šťáva. U lyofilizovaných plodů je to ovšem jinak. Během šetrného zpracování jsou zbaveny... Celý popis
Koupit za 269 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Lyofilizované jahody 100g - GymBeam
Doprava:
47 Kč
Skladem
269 Kč
Koupit za 269 Kč
GymBeam Lyofilizované jahody 100 g
Doprava:
55 Kč
Skladem
263 Kč
Koupit za 263 Kč
Lyofilizované jahody - GymBeam Balení (g): 100 g
Doprava:
78 Kč
219 Kč
Koupit za 219 Kč
Lyofilizované jahody - GymBeam Balení (g): 100 g
Doprava:
47 Kč
Skladem
219 Kč
Koupit za 219 Kč
Lyofilizované jahody, GymBeam, 100 g
Doprava:
zdarma
Skladem
219 Kč
Koupit za 219 Kč
Popis
Lyofilizované jahody jsou křupavé kousky perfektně zralých plodů, které si vás získají svou podmanivou chutí i vůní
Lyofilizované jahody jsou lahodné, mrazem sušené plody, které si vás získají už při prvním ochutnání. Sbírají se v období nejvyšší zralosti, díky čemuž jsou chutí a vůní od čerstvých plodů prakticky nerozeznatelné. Hlavní rozdíl je ve struktuře. Čerstvé ovoce v ústech rozkousnete a vyteče z něj šťáva. U lyofilizovaných plodů je to ovšem jinak. Během šetrného zpracování jsou zbaveny prakticky veškeré vody. Díky tomu při skousnutí uslyšíte typické křupnutí. Pokud ovšem lyofilizované jahody nasypete do jogurtu, mléka nebo je smícháte s jinou tekutinou, nasají vodu a pak už jsou od čerstvých při konzumaci prakticky k nerozeznání.
Kromě autentické chutě a vůně si ovoce při lyofilizaci zachovává také velké množství prospěšných látek. Řada z nich by při běžném sušení horkým vzduchem byla zničena. Lyofilizace je tak mnohem šetrnější a lepší volbou zpracování a konzervace. Díky tomu má i mnohem delší trvanlivost než čerstvé plody. To z mrazem sušeného ovoce dělá perfektního parťáka třeba na túry, při kterých by se mohlo to čerstvé v batohu rozmačkat. Navíc máte jistotu, že vám tento snack i v malém množství dodá dobrou energii na další treky. A pokud jste fanoušky jednoduchého složení, potěší vás jistě i fakt, že neobsahuje žádný přidaný cukr ani jiné složky.
Využití najde lyofilizované ovoce ovšem také v kuchyni. Nejspíš se neudržíte a budete ho často mlsat samostatně rovnou z balíčku. Můžete ho ovšem zakomponovat také do různých dobrot. Skvěle se hodí na ovesné kaše, do jogurtů, domácí granoly, smoothies či pudinků. Vytvořit z něj můžete ale i zdravé dezerty. Nadrcené kousky ovoce vyniknou perfektně v těstech na sušenky, bábovky i rolády. Hodí se ovšem i do různých krémů, ale také jako zdobení. Jedná se zkrátka o univerzální dobrotu, která nesmí chybět ve spíži žádného milovníka ovoce a zdravého mlsání.
Lyofilizované jahody a jejich výhody
- mrazem sušené jahody, které si zachovávají maximum prospěšných živin
- vynikají svou autentickou chutí a vůní
- neobsahují přídatné látky
- jsou bez přidaného cukru
- jsou zpracovány nejšetrnějšími procesy
- perfektně křupou
- oproti čerstvému ovoci jsou trvanlivější
- ideální jako samostatný snack
- hodí se do kaší, jogurtů a smoothies
- dají se přidat do těsta i krému v dezertech
- perfektně se hodí na zdobení sladkých dobrot
Složení
Plátky lyofilizovaných 100% jahod.
Dávkování
Konzumujte kdykoli během dne jako součást pestré a vyvážené stravy.
Tabulka nutričních hodnot
Nutriční hodnoty
100 g
Energetická hodnota
1200 kJ / 286 kcal
Tuky
3,7 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
0,3 g
Sacharidy
50,9 g
- z toho cukry
50,6 g
Bílkoviny
7,6 g
Sůl
0 g
Upozornění
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 70 %.
Alergeny: Výrobek může obsahovat stopy lepku, sóji, ořechů a sezamu.
Lyofilizované jahody jsou lahodné, mrazem sušené plody, které si vás získají už při prvním ochutnání. Sbírají se v období nejvyšší zralosti, díky čemuž jsou chutí a vůní od čerstvých plodů prakticky nerozeznatelné. Hlavní rozdíl je ve struktuře. Čerstvé ovoce v ústech rozkousnete a vyteče z něj šťáva. U lyofilizovaných plodů je to ovšem jinak. Během šetrného zpracování jsou zbaveny prakticky veškeré vody. Díky tomu při skousnutí uslyšíte typické křupnutí. Pokud ovšem lyofilizované jahody nasypete do jogurtu, mléka nebo je smícháte s jinou tekutinou, nasají vodu a pak už jsou od čerstvých při konzumaci prakticky k nerozeznání.
Kromě autentické chutě a vůně si ovoce při lyofilizaci zachovává také velké množství prospěšných látek. Řada z nich by při běžném sušení horkým vzduchem byla zničena. Lyofilizace je tak mnohem šetrnější a lepší volbou zpracování a konzervace. Díky tomu má i mnohem delší trvanlivost než čerstvé plody. To z mrazem sušeného ovoce dělá perfektního parťáka třeba na túry, při kterých by se mohlo to čerstvé v batohu rozmačkat. Navíc máte jistotu, že vám tento snack i v malém množství dodá dobrou energii na další treky. A pokud jste fanoušky jednoduchého složení, potěší vás jistě i fakt, že neobsahuje žádný přidaný cukr ani jiné složky.
Využití najde lyofilizované ovoce ovšem také v kuchyni. Nejspíš se neudržíte a budete ho často mlsat samostatně rovnou z balíčku. Můžete ho ovšem zakomponovat také do různých dobrot. Skvěle se hodí na ovesné kaše, do jogurtů, domácí granoly, smoothies či pudinků. Vytvořit z něj můžete ale i zdravé dezerty. Nadrcené kousky ovoce vyniknou perfektně v těstech na sušenky, bábovky i rolády. Hodí se ovšem i do různých krémů, ale také jako zdobení. Jedná se zkrátka o univerzální dobrotu, která nesmí chybět ve spíži žádného milovníka ovoce a zdravého mlsání.
Lyofilizované jahody a jejich výhody
- mrazem sušené jahody, které si zachovávají maximum prospěšných živin
- vynikají svou autentickou chutí a vůní
- neobsahují přídatné látky
- jsou bez přidaného cukru
- jsou zpracovány nejšetrnějšími procesy
- perfektně křupou
- oproti čerstvému ovoci jsou trvanlivější
- ideální jako samostatný snack
- hodí se do kaší, jogurtů a smoothies
- dají se přidat do těsta i krému v dezertech
- perfektně se hodí na zdobení sladkých dobrot
Složení
Plátky lyofilizovaných 100% jahod.
Dávkování
Konzumujte kdykoli během dne jako součást pestré a vyvážené stravy.
Tabulka nutričních hodnot
Nutriční hodnoty
100 g
Energetická hodnota
1200 kJ / 286 kcal
Tuky
3,7 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
0,3 g
Sacharidy
50,9 g
- z toho cukry
50,6 g
Bílkoviny
7,6 g
Sůl
0 g
Upozornění
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 70 %.
Alergeny: Výrobek může obsahovat stopy lepku, sóji, ořechů a sezamu.
Parametry
Výrobce | GymBeam |
Druh | jahoda |
Hmotnost | 100 g |
Bio | ne |
Lyofilizované | ano |