Hnědá Cizrna (také známá jako Desi nebo Kala Chana) je menší verze pravidelné bledě žluté cizrny. Má hlubokou výraznou chuť. Používá se nejčastěji v asijských, indických a mexických receptech. Použítí: v kari, polévkách a salátech. Dušená s masem jako jehněčí a ryby. Hnědá Cizrna může být také smíchána s dalšími drobnými luštěninami, jako je quinoa nebo amaranth, jako zajímavé, zdravé přílohy. Ideální pro výrobu humusu. Doporučený způsob přípravy: Cizrnu je nutné před přípravou namočit na... Celý popis
Koupit za 82 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
HEERA Cizrna hnědá 500 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
82 Kč
Koupit za 82 Kč
Popis
Hnědá Cizrna (také známá jako Desi nebo Kala Chana) je menší verze pravidelné bledě žluté cizrny. Má hlubokou výraznou chuť. Používá se nejčastěji v asijských, indických a mexických receptech.
Použítí:
v kari, polévkách a salátech. Dušená s masem jako jehněčí a ryby. Hnědá Cizrna může být také smíchána s dalšími drobnými luštěninami, jako je quinoa nebo amaranth, jako zajímavé, zdravé přílohy. Ideální pro výrobu humusu.
Doporučený způsob přípravy:
Cizrnu je nutné před přípravou namočit na několik hodin. Vodu po namáčení slijte a cizrnu dejte vařit do čisté nesolené vody. Vařte asi 1 a 1/2 hodiny dokud není zcela měkká. Během vaření občas promíchejte a seberte bílou pěnu, která se utvoří na hladině.
INFORMACE PRO VELKOOBCHODNÍ ZÁKAZNÍKY: počet kusů v kartonu - 20 ks
Složení: cizrna celá tmavá
- Objem: 500 g
- Země původu: Indie
- NUTRIČNÍ A ENERGETICKÁ HODNOTA:
- Výživové údaje na 100 g:
- Energetická hodnota: 683 kJ / 163 kcal
- Tuky: 3,68 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g
- Sacharidy: 26,79 g , z toho cukry: 4,56 g
- Bílkoviny: 7,68 g
- Soli: 0,5 g
Další autentické suroviny, které jsou nepostradatelnou součástí indické a asijské kuchyně:
Výběrové rýže
Originální koření
Dochucovací pasty
Mohlo by se hodit:
7 důvodů, proč jsou luštěniny přesně to, co váš jídelníček potřebuje
Pravidla vaření indické kuchyně, které možná neznáte
Jak připravit jídlo, které vám ušetří hodiny práce
Použítí:
v kari, polévkách a salátech. Dušená s masem jako jehněčí a ryby. Hnědá Cizrna může být také smíchána s dalšími drobnými luštěninami, jako je quinoa nebo amaranth, jako zajímavé, zdravé přílohy. Ideální pro výrobu humusu.
Doporučený způsob přípravy:
Cizrnu je nutné před přípravou namočit na několik hodin. Vodu po namáčení slijte a cizrnu dejte vařit do čisté nesolené vody. Vařte asi 1 a 1/2 hodiny dokud není zcela měkká. Během vaření občas promíchejte a seberte bílou pěnu, která se utvoří na hladině.
INFORMACE PRO VELKOOBCHODNÍ ZÁKAZNÍKY: počet kusů v kartonu - 20 ks
Složení: cizrna celá tmavá
- Objem: 500 g
- Země původu: Indie
- NUTRIČNÍ A ENERGETICKÁ HODNOTA:
- Výživové údaje na 100 g:
- Energetická hodnota: 683 kJ / 163 kcal
- Tuky: 3,68 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g
- Sacharidy: 26,79 g , z toho cukry: 4,56 g
- Bílkoviny: 7,68 g
- Soli: 0,5 g
Další autentické suroviny, které jsou nepostradatelnou součástí indické a asijské kuchyně:
Výběrové rýže
Originální koření
Dochucovací pasty
Mohlo by se hodit:
7 důvodů, proč jsou luštěniny přesně to, co váš jídelníček potřebuje
Pravidla vaření indické kuchyně, které možná neznáte
Jak připravit jídlo, které vám ušetří hodiny práce
Parametry
Výrobce | Heera |