GRIZLY Cizrna Kabuli 1000 g Vlastnosti a výhody: Kabuli cizrna je prémiové kvality, má větší plody, hladkou slupku, výbornou oříškovou chuť a příjemnou texturu. Pěstuje se ve středomoří, jižní Evropě, severní Africe, jižní Americe a na indickém subkontinentu. Její název pochází z oblasti v Afghánistánu (Kábul). Skvěle zasytí a je snadná na přípravu, ať už ji použijete jako hlavní ingredienci, nebo přílohu. Použití: Cizrna se skvěle hodí do salátů, polévek, ale i jako hlavní chod. Před vařením... Celý popis
Koupit za 69 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
GRIZLY Cizrna Kabuli 1000 g
Doprava:
zdarma
Skladem
69 Kč
Koupit za 69 Kč
Grizly Cizrna Kabuli 1 kg
Doprava:
59 Kč
Skladem
68 Kč
Koupit za 68 Kč
Popis
GRIZLY Cizrna Kabuli 1000 g
Vlastnosti a výhody: Kabuli cizrna je prémiové kvality, má větší plody, hladkou slupku, výbornou oříškovou chuť a příjemnou texturu. Pěstuje se ve středomoří, jižní Evropě, severní Africe, jižní Americe a na indickém subkontinentu. Její název pochází z oblasti v Afghánistánu (Kábul). Skvěle zasytí a je snadná na přípravu, ať už ji použijete jako hlavní ingredienci, nebo přílohu.
Použití: Cizrna se skvěle hodí do salátů, polévek, ale i jako hlavní chod. Před vařením je potřeba ji alespoň na 8 hodin namočit. Doporučujeme vodu slít a ještě cizrnu propláchnout. Vařte alespoň hodinu, někdy i déle v závislosti na druhu a velikosti. Nejoblíbenější pochoutkou poslední doby je hummus z cizrny.
Více informací o luštěninách a jejich vlastnostech si můžete přečíst v našem medvědím blogu. Zajímavé recepty a nápady také naleznete v našem magazínu.
-
Administrativní zařazení: Luštěnina.
-
Složení: Cizrna Kabuli 100 %.
-
Země původu: Rusko, Argentina, Česká republika, Ukrajina.
-
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
-
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu).
Může obsahovat stopy lepku.
Vlastnosti a výhody: Kabuli cizrna je prémiové kvality, má větší plody, hladkou slupku, výbornou oříškovou chuť a příjemnou texturu. Pěstuje se ve středomoří, jižní Evropě, severní Africe, jižní Americe a na indickém subkontinentu. Její název pochází z oblasti v Afghánistánu (Kábul). Skvěle zasytí a je snadná na přípravu, ať už ji použijete jako hlavní ingredienci, nebo přílohu.
Použití: Cizrna se skvěle hodí do salátů, polévek, ale i jako hlavní chod. Před vařením je potřeba ji alespoň na 8 hodin namočit. Doporučujeme vodu slít a ještě cizrnu propláchnout. Vařte alespoň hodinu, někdy i déle v závislosti na druhu a velikosti. Nejoblíbenější pochoutkou poslední doby je hummus z cizrny.
Více informací o luštěninách a jejich vlastnostech si můžete přečíst v našem medvědím blogu. Zajímavé recepty a nápady také naleznete v našem magazínu.
-
Administrativní zařazení: Luštěnina.
-
Složení: Cizrna Kabuli 100 %.
-
Země původu: Rusko, Argentina, Česká republika, Ukrajina.
-
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
-
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu).
Může obsahovat stopy lepku.
Parametry
Výrobce | Grizly |