Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Farmářský hovězí krk od Martina Kloudy z naší prémiové řady Authentic. Hovězí přední krk z mladého býka či jalovice pasených na českých stráních. Krk má prorostlejší maso, které zazáří zejména jako základ hutných omáček a vývarů. Maso krku doporučujeme dusit, vařit nebo péct, případně použít na skvělý guláš. Podobně jako u kližky si však vyžaduje trpělivost a důkladnou tepelnou úpravu, aby změkl. Ujišťujeme vás, že výsledek stojí za to. RECEPTOVÝ TIP... Celý popis
Koupit za 189 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Authentic Hovězí přední krk bez kosti cca 0.61kg
Doprava:
zdarma
Skladem
189 Kč
Koupit za 189 Kč
Popis
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Farmářský hovězí krk od Martina Kloudy z naší prémiové řady Authentic.
Hovězí přední krk z mladého býka či jalovice pasených na českých stráních. Krk má prorostlejší maso, které zazáří zejména jako základ hutných omáček a vývarů. Maso krku doporučujeme dusit, vařit nebo péct, případně použít na skvělý guláš. Podobně jako u kližky si však vyžaduje trpělivost a důkladnou tepelnou úpravu, aby změkl. Ujišťujeme vás, že výsledek stojí za to.
RECEPTOVÝ TIP – JAK NA GULÁŠ
Tajemství nejlepších gulášů tkví v tom, že vůbec nešetří cibulí. Doporučujeme použít minimálně stejně tolik cibule jako masa. Restujte ji trpělivě klidně i deset minut za stálého míchání, dokud není křehká a šťavnatá (hlavně ji nespalte). Pak přidejte maso a za stálého míchání restujte, dokud se nezatáhne - udrží se v něm tak šťáva. Zaprašte paprikou, přidejte zeleninu (rajčata, červené papriky) a nechte opražit. Podlijte vývarem a nechte dusit pod pokličkou, dokud se zelenina nerozpadá a maso není křehké.
Garant kvality
Martin Klouda je mistr řezník ze staré školy. České a moravské farmy má v merku a moc dobře ví, kde se o zvířata starají nejlépe, čím je krmí a kde může čekat maso nejlepší kvality. Rozumí koloběhu přírody, masu i jeho způsobům zpracování, které posouvá dál díky novým technologiím. Stačí ochutnat a hned pochopíte, že tenhle řezník je jeden z milionu. Jeho maso Vám totiž na vidličce zamotá hlavu.
Hovězí přední krk z mladého býka či jalovice pasených na českých stráních. Krk má prorostlejší maso, které zazáří zejména jako základ hutných omáček a vývarů. Maso krku doporučujeme dusit, vařit nebo péct, případně použít na skvělý guláš. Podobně jako u kližky si však vyžaduje trpělivost a důkladnou tepelnou úpravu, aby změkl. Ujišťujeme vás, že výsledek stojí za to.
RECEPTOVÝ TIP – JAK NA GULÁŠ
Tajemství nejlepších gulášů tkví v tom, že vůbec nešetří cibulí. Doporučujeme použít minimálně stejně tolik cibule jako masa. Restujte ji trpělivě klidně i deset minut za stálého míchání, dokud není křehká a šťavnatá (hlavně ji nespalte). Pak přidejte maso a za stálého míchání restujte, dokud se nezatáhne - udrží se v něm tak šťáva. Zaprašte paprikou, přidejte zeleninu (rajčata, červené papriky) a nechte opražit. Podlijte vývarem a nechte dusit pod pokličkou, dokud se zelenina nerozpadá a maso není křehké.
Garant kvality
Martin Klouda je mistr řezník ze staré školy. České a moravské farmy má v merku a moc dobře ví, kde se o zvířata starají nejlépe, čím je krmí a kde může čekat maso nejlepší kvality. Rozumí koloběhu přírody, masu i jeho způsobům zpracování, které posouvá dál díky novým technologiím. Stačí ochutnat a hned pochopíte, že tenhle řezník je jeden z milionu. Jeho maso Vám totiž na vidličce zamotá hlavu.
Parametry
Výrobce | Authentic |