Barry Callebaut Čokoláda hořká 70,5% 400g Chcete se nechat uchvátit tmavou a intenzivní čokoládou? Recept č. 70-30-38 je tmavá čokoláda, kterou si zamilovali kuchaři a čokolatiéři po celém světě. Má intenzivní a zároveň vyváženou čokoládovou chuť, ve které převládá pevný základ praženého kakaa, ale i silné hořké a svěží ovocné tóny. Díky tomu je ideální pro zintenzivnění čokoládové chuti ve všech vašich výtvorech. Se svou nižší tekutostí je skvělá k ochucení sametově hebkého krému crémeux, ale... Celý popis

Koupit za 249 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Barry Callebaut Čokoláda hořká 70,5% 400g

Chcete se nechat uchvátit tmavou a intenzivní čokoládou?

Recept č. 70-30-38 je tmavá čokoláda, kterou si zamilovali kuchaři a čokolatiéři po celém světě. Má intenzivní a zároveň vyváženou čokoládovou chuť, ve které převládá pevný základ praženého kakaa, ale i silné hořké a svěží ovocné tóny. Díky tomu je ideální pro zintenzivnění čokoládové chuti ve všech vašich výtvorech.

Se svou nižší tekutostí je skvělá k ochucení sametově hebkého krému crémeux, ale i dezertních krémů.

S touto čokoládou podporujete pěstitele kakaa

The Finest Belgian Chocolate vyžaduje nejkvalitnější kakaové boby. Dnes i zítra. Z každého balení Finest Belgian Chocolate, které zakoupíme, investuje výrobce část do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím nadace Cocoa Horizons.

Složení: Kakaová hmota, cukr, kakao se sníženým obsahem tuku, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.

Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.

Alergeny: sója

Cross-kontaminace: mléko

- Alergeny: produkt obsahuje sojové boby a může obsahovat mléko
- Složení: kakaová hmota, cukr, kakao se sníženým obsahem tuku, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma
- Návod na použití: Výrobek je připraven k použití.
- Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.

Nutriční hodnoty na 100g:

Energetická hodnota (kJ/kcal)
2259/540

Bílkoviny (g)
8,8

Tuky (g)
38,9

Z toho nasycené mastné k. (g)
23,3

Mononasyc. mastné kyseliny (g)
12,6

Polynenasyc. mastné kyseliny (g)
1,3

Sacharidy (g)
30,8

Z toho cukry (g)
26,3

Vláknina (g)
14

Vápník (mg)
48,9

Železo (mg)
20,89

Fosfor (mg)
280,7

Selen (µg)
6,07

Hořčík (mg)
177,2

Draslík (mg)
783,9
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Callebaut
Hmotnost 400 g
Druh čokolády hořké