Barry Callebaut Čokoláda hořká 70,5% 400g Chcete se nechat uchvátit tmavou a intenzivní čokoládou? Recept č. 70-30-38 je tmavá čokoláda, kterou si zamilovali kuchaři a čokolatiéři po celém světě. Má intenzivní a zároveň vyváženou čokoládovou chuť, ve které převládá pevný základ praženého kakaa, ale i silné hořké a svěží ovocné tóny. Díky tomu je ideální pro zintenzivnění čokoládové chuti ve všech vašich výtvorech. Se svou nižší tekutostí je skvělá k ochucení sametově hebkého krému crémeux, ale... Celý popis
Koupit za 249 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
100 %
CALLEBAUT Čokoláda 70-30-38 NV hořká 70,5% 400 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
249 Kč
Koupit za 249 Kč
96 %
Čokoláda hořká 70% 0,4kg - Callebaut
Doprava:
46 Kč
Skladem
263 Kč
Koupit za 263 Kč
98 %
Belgická čokoláda CALLEBAUT 70,5 % - 400 g
Doprava:
75 Kč
Skladem
419 Kč
Koupit za 419 Kč
100 %
Čokoláda hořká 70 % Callebaut 400 g - pecky
Doprava:
79 Kč
Skladem
349 Kč
Koupit za 349 Kč
83 %
Hořká čokoláda 70%, Callebaut 70-30-38 NV, 400g
Doprava:
1 Kč
Skladem
347 Kč
Koupit za 347 Kč
Popis
Barry Callebaut Čokoláda hořká 70,5% 400g
Chcete se nechat uchvátit tmavou a intenzivní čokoládou?
Recept č. 70-30-38 je tmavá čokoláda, kterou si zamilovali kuchaři a čokolatiéři po celém světě. Má intenzivní a zároveň vyváženou čokoládovou chuť, ve které převládá pevný základ praženého kakaa, ale i silné hořké a svěží ovocné tóny. Díky tomu je ideální pro zintenzivnění čokoládové chuti ve všech vašich výtvorech.
Se svou nižší tekutostí je skvělá k ochucení sametově hebkého krému crémeux, ale i dezertních krémů.
S touto čokoládou podporujete pěstitele kakaa
The Finest Belgian Chocolate vyžaduje nejkvalitnější kakaové boby. Dnes i zítra. Z každého balení Finest Belgian Chocolate, které zakoupíme, investuje výrobce část do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím nadace Cocoa Horizons.
Složení: Kakaová hmota, cukr, kakao se sníženým obsahem tuku, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.
Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Alergeny: sója
Cross-kontaminace: mléko
- Alergeny: produkt obsahuje sojové boby a může obsahovat mléko
- Složení: kakaová hmota, cukr, kakao se sníženým obsahem tuku, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma
- Návod na použití: Výrobek je připraven k použití.
- Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)
2259/540
Bílkoviny (g)
8,8
Tuky (g)
38,9
Z toho nasycené mastné k. (g)
23,3
Mononasyc. mastné kyseliny (g)
12,6
Polynenasyc. mastné kyseliny (g)
1,3
Sacharidy (g)
30,8
Z toho cukry (g)
26,3
Vláknina (g)
14
Vápník (mg)
48,9
Železo (mg)
20,89
Fosfor (mg)
280,7
Selen (µg)
6,07
Hořčík (mg)
177,2
Draslík (mg)
783,9
Chcete se nechat uchvátit tmavou a intenzivní čokoládou?
Recept č. 70-30-38 je tmavá čokoláda, kterou si zamilovali kuchaři a čokolatiéři po celém světě. Má intenzivní a zároveň vyváženou čokoládovou chuť, ve které převládá pevný základ praženého kakaa, ale i silné hořké a svěží ovocné tóny. Díky tomu je ideální pro zintenzivnění čokoládové chuti ve všech vašich výtvorech.
Se svou nižší tekutostí je skvělá k ochucení sametově hebkého krému crémeux, ale i dezertních krémů.
S touto čokoládou podporujete pěstitele kakaa
The Finest Belgian Chocolate vyžaduje nejkvalitnější kakaové boby. Dnes i zítra. Z každého balení Finest Belgian Chocolate, které zakoupíme, investuje výrobce část do udržitelného pěstování kakaa prostřednictvím nadace Cocoa Horizons.
Složení: Kakaová hmota, cukr, kakao se sníženým obsahem tuku, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.
Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Alergeny: sója
Cross-kontaminace: mléko
- Alergeny: produkt obsahuje sojové boby a může obsahovat mléko
- Složení: kakaová hmota, cukr, kakao se sníženým obsahem tuku, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma
- Návod na použití: Výrobek je připraven k použití.
- Skladování: Skladujte při teplotě 12 až 20°C.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota (kJ/kcal)
2259/540
Bílkoviny (g)
8,8
Tuky (g)
38,9
Z toho nasycené mastné k. (g)
23,3
Mononasyc. mastné kyseliny (g)
12,6
Polynenasyc. mastné kyseliny (g)
1,3
Sacharidy (g)
30,8
Z toho cukry (g)
26,3
Vláknina (g)
14
Vápník (mg)
48,9
Železo (mg)
20,89
Fosfor (mg)
280,7
Selen (µg)
6,07
Hořčík (mg)
177,2
Draslík (mg)
783,9
Parametry
| Výrobce | Callebaut |
| Hmotnost | 400 g |
| Druh čokolády | hořké |