Zdraví v rukách mikroorganismů Náš nový Ocet jablečný s medem nevyrábíme vlastně ani tak my, jako spíš kmeny šikovných kvasinek, bakterií a enzymů. Ocet obsahuje přírodní mateční kulturu, což je shluk tělu prospěšných mikroorganismů a enzymů. Díky tomu má daleko více živin a probiotik než klasický ocet. Je vyráběn přirozeným kvašenímlokálních jablek bez jakýchkoliv přídatných látek. Ocet jablečný je náš oblíbený přírodní elixír pro mládí a dlouhověkost. Ke správnému nastartování zažívání neexistuje... Celý popis
Koupit za 249 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Živina Ocet jablečný nefiltrovaný s medem 500 ml
Doprava:
59 Kč
Skladem
249 Kč
Koupit za 249 Kč
ŽIVINA Ocet jablečný nefiltrovaný s medem 500 ml
Doprava:
49 Kč
Skladem
249 Kč
Koupit za 249 Kč
ŽIVINA Jablečný ocet nefiltrovaný s mateční kulturou a medem, dlouho zrající 500 ml
Doprava:
59 Kč
Skladem
237 Kč
Koupit za 237 Kč
Popis
Zdraví v rukách mikroorganismů
Náš nový Ocet jablečný s medem nevyrábíme vlastně ani tak my, jako spíš kmeny šikovných kvasinek, bakterií a enzymů.
Ocet obsahuje přírodní mateční kulturu, což je shluk tělu prospěšných mikroorganismů a enzymů. Díky tomu má daleko více živin a probiotik než klasický ocet. Je vyráběn přirozeným kvašenímlokálních jablek bez jakýchkoliv přídatných látek.
Ocet jablečný je náš oblíbený přírodní elixír pro mládí a dlouhověkost. Ke správnému nastartování zažívání neexistuje asi nic lepšího než jeden panák na lačno hned první věc po ránu. Přidali jsme do něj med, pokud s pitím octu na lačno teprve začínáte.
Kvasný ocet ovocný – jablečný s medem. Složení: 100% ocet kvasný jablečný, med (15 %). Kyselost: 5%
Skladování: Skladujte v temnu a suchu při teplotě do 25 °C, chraňte před přímým slunečním zářením.
Trvanlivost: 3 roky. Po otevření spotřebujte do 1 roku.
Nutriční hodnoty na 100 ml
Energetická hodnota
284 Kj/67 Kcal
Tuky
< 0 g
Z toho nasycené mastné kyseliny
< 0 g
Sacharidy
< 13 g
Z toho cukry
< 1 g
Bílkoviny
< 0,13 g
Sůl
< 0,05 g
Náš nový Ocet jablečný s medem nevyrábíme vlastně ani tak my, jako spíš kmeny šikovných kvasinek, bakterií a enzymů.
Ocet obsahuje přírodní mateční kulturu, což je shluk tělu prospěšných mikroorganismů a enzymů. Díky tomu má daleko více živin a probiotik než klasický ocet. Je vyráběn přirozeným kvašenímlokálních jablek bez jakýchkoliv přídatných látek.
Ocet jablečný je náš oblíbený přírodní elixír pro mládí a dlouhověkost. Ke správnému nastartování zažívání neexistuje asi nic lepšího než jeden panák na lačno hned první věc po ránu. Přidali jsme do něj med, pokud s pitím octu na lačno teprve začínáte.
Kvasný ocet ovocný – jablečný s medem. Složení: 100% ocet kvasný jablečný, med (15 %). Kyselost: 5%
Skladování: Skladujte v temnu a suchu při teplotě do 25 °C, chraňte před přímým slunečním zářením.
Trvanlivost: 3 roky. Po otevření spotřebujte do 1 roku.
Nutriční hodnoty na 100 ml
Energetická hodnota
284 Kj/67 Kcal
Tuky
< 0 g
Z toho nasycené mastné kyseliny
< 0 g
Sacharidy
< 13 g
Z toho cukry
< 1 g
Bílkoviny
< 0,13 g
Sůl
< 0,05 g
Parametry
Výrobce | Živina |