Dr. Oetker Želatina na ztužení krémů 20g Čirá, jemně mletá Želatina na ztužení krémů Dr. Oetker je ideálním pomocníkem na přípravu smetanových, jogurtových, tvarohových krémů a náplní nebo na přípravu dezertů z ovocných šťáv. Perfektně drží tvar. Vždy se můžete spolehnout na Želatinu na ztužení krémů Dr. Oetker. Je vyrobena z přírodní vepřové želatiny. Složení: jedlá vepřová želatina Alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy mléka. Návod na použití: Příprava krémů a náplní (smetanových,... Celý popis
Koupit za 33 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
70 %
Dr. Oetker Želatina na ztužení krémů 20g
Doprava:
69 Kč
Skladem
33 Kč
Koupit za 33 Kč
0 %
Dr. Oetker Želatina na ztužení krémů 20g
Doprava:
49 Kč
Skladem
30 Kč
Koupit za 30 Kč
0 %
Dr. Oetker Želatina na ztužení krémů 20g
Doprava:
zdarma
Skladem
24 Kč
Koupit za 24 Kč
Popis
Dr. Oetker Želatina na ztužení krémů 20g
Čirá, jemně mletá Želatina na ztužení krémů Dr. Oetker je ideálním pomocníkem na přípravu smetanových, jogurtových, tvarohových krémů a náplní nebo na přípravu dezertů z ovocných šťáv. Perfektně drží tvar. Vždy se můžete spolehnout na Želatinu na ztužení krémů Dr. Oetker. Je vyrobena z přírodní vepřové želatiny.
Složení: jedlá vepřová želatina
Alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy mléka.
Návod na použití: Příprava krémů a náplní (smetanových, jogurtových, tvarohových, apod.) a dezertů z ovocné šťávy. Vystačí na 500 - 600 ml tekuté hmoty.
1. Do menšího hrnce dáme 3 - 4 polévkové lžíce vody , přisypeme obsah sáčku a necháme asi 10 minut nabobtnat.
2. Za stálého míchání zahřejeme (nevaříme) až do úplného rozpuštění želatiny. Okamžitě přidáme 2 lžíce krému/ovocné šťávy(podle konkrétního receptu), metličkou zamícháme a vmícháme zpět do zbylého krému/ovocné šťávy.
3. Dále zpracujeme podle receptu.
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě nejvýše 16 ž 25 °C.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota
1513 kJ/ 356 kcal
Bílkoviny
89 g
Sůl
1,2 g
Čirá, jemně mletá Želatina na ztužení krémů Dr. Oetker je ideálním pomocníkem na přípravu smetanových, jogurtových, tvarohových krémů a náplní nebo na přípravu dezertů z ovocných šťáv. Perfektně drží tvar. Vždy se můžete spolehnout na Želatinu na ztužení krémů Dr. Oetker. Je vyrobena z přírodní vepřové želatiny.
Složení: jedlá vepřová želatina
Alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy mléka.
Návod na použití: Příprava krémů a náplní (smetanových, jogurtových, tvarohových, apod.) a dezertů z ovocné šťávy. Vystačí na 500 - 600 ml tekuté hmoty.
1. Do menšího hrnce dáme 3 - 4 polévkové lžíce vody , přisypeme obsah sáčku a necháme asi 10 minut nabobtnat.
2. Za stálého míchání zahřejeme (nevaříme) až do úplného rozpuštění želatiny. Okamžitě přidáme 2 lžíce krému/ovocné šťávy(podle konkrétního receptu), metličkou zamícháme a vmícháme zpět do zbylého krému/ovocné šťávy.
3. Dále zpracujeme podle receptu.
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě nejvýše 16 ž 25 °C.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota
1513 kJ/ 356 kcal
Bílkoviny
89 g
Sůl
1,2 g
Parametry
| Výrobce | Dr. Oetker |
| Hmotnost | 20 g |
| Druh | želatina |