Přísady na pečení
BALENÍ 1 000 g JAK POUŽÍVAT - při překyselení žaludku - 2 lžičky rozmíchat ve voda vypít - praní - 1/2 hrnku jedlé sody k pracímu prášku
Toto cukrářské droždí se při vysokých teplotách (pečení) mění v plyn, který kypří těsto. Těsto je ihned vhodné ke zpracování, můžete jej však připravit i předem a uchovat...
Jedlá soda potravinářská bio*nebio 250 g
Bio kypřící prášek z vinného kamene
V běžném kypřicím prášku je kyselou složkou nezdravá fosforečná sůl. Ta je obsažená také v tavených sýrech nebo šumivých nápojích a v organismu nepříznivě působí na vstřebávání...
Agar od Wolfberry je výbornou a velice zdravou alternativou želatiny. Přírodní želatinový přípravek se získává z červených mořských řas. Je průhledný, bez chuti a zápachu a...
Čokoládová poleva Master Martini je velmi oblíbená mezi pekaři a cukráři. Tato poleva je vhodná na zdobení cukroví, sušenek, zákusků, dortů a mnoho jiných cukrářských...
Snadná a rychlá příprava polevy. Hotová poleva je krásně hladká a lesklá. Výrazná punčová chuť dokonale vylepší každý moučník. S její pomocí vykouzlíte punčové řezy jako v...
BALENÍ 12 g DÁVKOVÁNÍ Prášek rozmícháme v mouce vhodné pro bezlepkovou dietu a přidáme do těsta. Používáme ho při přípravě třeného, křehkého a piškotového těsta, perníků apod....
Přírodní želatina z BIO chovů Proč použít BIO Želatinu? Bio Želatina je oblíbené přírodní zahušťovadlo, protože účinně zadržuje vodu a tvoří stabilní gelovou strukturu. V...
Fondánová hmota základní. Použití: Pro pekařskou a cukrářskou výrobu k polévání, k výrobě fondánové náplně a krému. Fondán za stálého míchání plynule zahříváme v duplikátoru,...
BALENÍ 250 g JAK POUŽÍVAT Použijte k výrobě čokolády, do dezertů, zmrzliny nebo smoothie. Máslo můžete také vtírat do kůže jako výborný zvláčňující prostředek, masážní či...
Sušené pekařské droždí, emulgátor (sorbitolmonostearát). Na 100 g výrobku: Energetická hodnota 1658 kJ/392 kcal Tuky 6,0 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,0 g...
Jemná hotová cukrářská poleva bílá. Vhodná k polevání pekařských a cukrářských výrobků, zdobení nebo formování. Složení: cukr, plně ztužený rostlinný tuk (palmojádrový -...
Složení: sušené brambory 100% Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce. Země...
POPIS JAK POUŽÍVAT BIO KYPŘÍCÍ PRÁŠEK DO PEČIVA Použijeme jej stejným způsobem jako běžný kypřící prášek. Na 500 g sypkých surovin přidáme 3 lžičky (17 g) prášku....
Tuková pistáciová poleva - zelená barva, jemná příchuť, neláme se při krájení, dobře zmrazitelná, hmotnost 3000g PRÁCE S POLEVAMI: každá poleva se rozpouští při max. teplotě...
- BEZ LEPKU - BEZ PŘIDANÉHO CUKRU Výborný pomocník při pečení, vaše těsto bude odlehčené a nadýchané. Pomůže vám připravit skvělé bábovky, muffiny nebo sušenky. Prášek do...
Pekařské droždí, emulgátor E 491 O produktu Sušené pekařské droždí vystačí na 500 g mouky. Čeká vás s ním snadná a praktická příprava. Množství odpovídá polovině kostky...
Složení: ŽITNÁ mouka BIO, startovací kultura Základní recept pro 1,5kg žitného chleba: 1000g žitné mouky, 2 sáčky sušeného kvásku, 700ml vody, 2-3 čajové lžičky soli, 20g...