Přísady na pečení
BALENÍ 1 000 g JAK POUŽÍVAT - při překyselení žaludku - 2 lžičky rozmíchat ve voda vypít - praní - 1/2 hrnku jedlé sody k pracímu prášku
Vinné sušené kvasinky zlepší kvasný proces. Obsah 1 sáčku kvasinek VÍNKA stačí na prokvašení cca 5 litrů ovocné šťávy (k přípravě 10 litrů vína), suché kvasinky se před...
Obsah 1 sáčku živné soli VÍNKA stačí pro dodání živin pro dostatečný nárůst kvasinek pro kvašení 10-ti litrů.
Kypřící prášek na bázi vinného kamene a jedlé sody bez použití fosfátů, který může způsobit nerovnováhu vápníku v těle. Je v BIO kvalitě, bez lepku a dá se použít na širokou...
Jemná hotová cukrářská poleva bílá. Vhodná k polevání pekařských a cukrářských výrobků, zdobení nebo formování. Složení: cukr, plně ztužený rostlinný tuk (palmojádrový -...
Maková náplň vařená, vhodná na plnění koláčů, závinů a dalších zákusků. Hotová náplň v cukrářských sáčcích je přímo připravena k použití. Připravenou nádivkou můžete plnit...
- BEZ LEPKU - BEZ PŘIDANÉHO CUKRU Výborný pomocník při pečení, vaše těsto bude odlehčené a nadýchané. Pomůže vám připravit skvělé bábovky, muffiny nebo sušenky. Prášek do...
Čokoládová poleva Master Martini je velmi oblíbená mezi pekaři a cukráři. Tato poleva je vhodná na zdobení cukroví, sušenek, zákusků, dortů a mnoho jiných cukrářských...
Agar od Wolfberry je výbornou a velice zdravou alternativou želatiny. Přírodní želatinový přípravek se získává z červených mořských řas. Je průhledný, bez chuti a zápachu a...
POPIS Sypká směs na přípravu perníků. SLOŽENÍ: BIO kukuřičný škrob, kypřicí látky (vinany draselné, uhličitany sodné), bio perníkové koření (skořice Cassia bio, hřebíček...
Ovocná tuková POLEVA JAK SE PATŘÍ - žlutá s citrónovou CHUTÍ I VŮNÍ Velkou výhodou této polevy je její typ výroby - disky, které se lépe rozpouštějí i dávkují. Výrobce uvádí...
Hotová ořechová náplň, která je ihned připravena na pečení. Obsahuje čerstvé arašídy a nastrouhané vlašské ořechy (kousky 4mm). Hodí se na pečení například sladkého pečiva:...
Bio kypřící prášek z vinného kamene
Návod na použití: Výrobek rozpouštějte v mikrovlnné troubě nebo vodní lázni při teplotě 40-45 stupňů celsia(vyhněte se příménu plameni) Skladování: do 20 °C Složení výrobku:...
Bezlepkový a bezfosfátový kypřící prášek do pečiva obsahuje vinný kámen, běžnou jedlou sodu a bio kukuřičný škrob. Používáme jej stejně jako běžný kypřící prášek, oblíbený je i...
POPIS JAK POUŽÍVAT BIO KYPŘÍCÍ PRÁŠEK DO PEČIVA Použijeme jej stejným způsobem jako běžný kypřící prášek. Na 500 g sypkých surovin přidáme 3 lžičky (17 g) prášku....
Mléčná poleva je určená k potahování, dekoraci nebo plnění různých cukrářských výrobků, jako jsou dorty, zákusky, sušenky nebo pralinky. Složení: Cukr, rostlinný tuk...
Jak používat a dávkovat aktivní jemně granulované instantní droždí Obsah sáčku důkladně smíchejte s moukou v poměru 3 g droždí na 200 g mouky. Přidejte další přísady podle...
Pomocníci při pečení Proč použít Kypřicí prášek do pečiva? Tento spolehlivý parťák v kuchyni je vyroben z pouze pečlivě vybraných surovin. Díky tomuto užitečnému pomocníkovi...
Jahodová poleva jak se patří - růžová s jahodovou chutí i vůní Velkou výhodou této polevy je její typ výroby - disky, které se lépe rozpouštějí i dávkují. Výrobce uvádí toto...