Luštěniny pro bílkoviny a vlákninu Luštěniny obecně bývají doporučovány jako přírodní zdroj bílkovin a vlákniny. Mung dál, nebo také moong dal je luštěnina chuťově podobná čočce, hrášku a fazolím současně. Díky výživovým hodnotám se mung dál těší oblibě především mezi vegetariány a vegany. Dál je velmi dobře stravitelný a podává se často s rýží nebo parathou. Fazole mung dál v kuchyni Půlené mungo se skvěle hodí jako přísada do polévek, pomazánek a do zeleninových pokrmů. Můžete jej také použít... Celý popis
Koupit za 109 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
77 %
Mung dal loupaný půlený, 500 g, Sattva
Doprava:
89 Kč
Skladem
109 Kč
Koupit za 109 Kč
100 %
Mung Dal fazole loupaná sattva 500g
Doprava:
80 Kč
Skladem
103 Kč
Koupit za 103 Kč
98 %
Sattva Mung dal loupaný půlený 500 g
Doprava:
55 Kč
Skladem
99 Kč
Koupit za 99 Kč
Popis
Luštěniny pro bílkoviny a vlákninu
Luštěniny obecně bývají doporučovány jako přírodní zdroj bílkovin a vlákniny. Mung dál, nebo také moong dal je luštěnina chuťově podobná čočce, hrášku a fazolím současně.
Díky výživovým hodnotám se mung dál těší oblibě především mezi vegetariány a vegany. Dál je velmi dobře stravitelný a podává se často s rýží nebo parathou.
Fazole mung dál v kuchyni
Půlené mungo se skvěle hodí jako přísada do polévek, pomazánek a do zeleninových pokrmů. Můžete jej také použít jako alternativu k rýži jako přílohu k hlavnímu jídlu. Díky svým výživovým hodnotám je mung dál ideální pro každého, kdo dbá o zdravou výživu.
Způsob použití: Namočte mung dál do studené vody na 8 – 9 hodin nebo zalijte vroucí vodou a nechte namočené 3 – 4 hodiny. Poté vodu slijte a vhoďte mung dál do vroucí osolené vody a vařte 30 – 40 minut.
Složení: fazole mung dál - loupaná půlená
Upozornění: Skladujte v chladu a suchu. Po otevření doporučujeme uchovávat v uzavřeném obalu.
Výživové údaje na 100 g (nevařené) Energetická hodnota 1382 kJ / 347 kcal Tuky 0,4 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g Sacharidy 52,2 g - z toho cukry 2,7 g Bílkoviny 24,3 g Vláknina 8,3 g Sůl 0,06 g
Luštěniny obecně bývají doporučovány jako přírodní zdroj bílkovin a vlákniny. Mung dál, nebo také moong dal je luštěnina chuťově podobná čočce, hrášku a fazolím současně.
Díky výživovým hodnotám se mung dál těší oblibě především mezi vegetariány a vegany. Dál je velmi dobře stravitelný a podává se často s rýží nebo parathou.
Fazole mung dál v kuchyni
Půlené mungo se skvěle hodí jako přísada do polévek, pomazánek a do zeleninových pokrmů. Můžete jej také použít jako alternativu k rýži jako přílohu k hlavnímu jídlu. Díky svým výživovým hodnotám je mung dál ideální pro každého, kdo dbá o zdravou výživu.
Způsob použití: Namočte mung dál do studené vody na 8 – 9 hodin nebo zalijte vroucí vodou a nechte namočené 3 – 4 hodiny. Poté vodu slijte a vhoďte mung dál do vroucí osolené vody a vařte 30 – 40 minut.
Složení: fazole mung dál - loupaná půlená
Upozornění: Skladujte v chladu a suchu. Po otevření doporučujeme uchovávat v uzavřeném obalu.
Výživové údaje na 100 g (nevařené) Energetická hodnota 1382 kJ / 347 kcal Tuky 0,4 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g Sacharidy 52,2 g - z toho cukry 2,7 g Bílkoviny 24,3 g Vláknina 8,3 g Sůl 0,06 g
Parametry
| Výrobce | Sattva |