Medovina Elisa s jedinečnou chutí Originál medovina je vlajkovou lodí značky Elisa. Její jedinečná sladkohořká chuť je výsledkem použitého medu, bylinek a koření. Tradiční poctivá medovina z Nivnice Elisa je vyráběna podle původní rodinné receptury již od roku 1973. Vyrábí se z těch nejlepších českých medů netepelnou cestou, aby se zachovaly všechny významné látky včelího medu. Po prokvašení dozrává v hlubokých klimatizovaných sklepeních. Jejím základem je med a voda upravená technologií... Celý popis
Koupit za 199 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších

Medoviny Elisa Originál medovina Elisa 0,5 l
Doprava:
69 Kč
Skladem
199 Kč
Koupit za 199 Kč
Originál medovina Elisa 0,5 l
Doprava:
99 Kč
Skladem
219 Kč
Koupit za 219 Kč

ELISA Originál medovina 0,5 l
Doprava:
69 Kč
Skladem
219 Kč
Koupit za 219 Kč

ELISA Originál medovina 0,5 l
Doprava:
49 Kč
Skladem
219 Kč
Koupit za 219 Kč
Popis
Medovina Elisa s jedinečnou chutí
Originál medovina je vlajkovou lodí značky Elisa. Její jedinečná sladkohořká chuť je výsledkem použitého medu, bylinek a koření.
Tradiční poctivá medovina z Nivnice
Elisa je vyráběna podle původní rodinné receptury již od roku 1973. Vyrábí se z těch nejlepších českých medů netepelnou cestou, aby se zachovaly všechny významné látky včelího medu. Po prokvašení dozrává v hlubokých klimatizovaných sklepeních. Jejím základem je med a voda upravená technologií Bio Control System. Směs bylin a koření pak dodává medovině nezaměnitelnou chuť.
V létě osvěží, v zimě zahřeje
Medovinu můžeme konzumovat vychlazenou i tepelně upravenou. V letních měsících skvěle osvěží, pokud ji podáváme při teplotě 12-16 stupňů Celsia.
V zimě pak medovinu ohříváme v nekryté nádobě maximálně na teplotu 50 až 60 stupňů Celsia tak, aby neprošla varem. Do studené i teplé medoviny můžeme přidat řez citrónu.
Medovina Elisa chutná nejen zákazníkům
Medovina Elisa je úspěšná také u odborných porotců. Je držitelem mnoha ocenění.
Originál medovina je vlajkovou lodí značky Elisa. Její jedinečná sladkohořká chuť je výsledkem použitého medu, bylinek a koření.
Tradiční poctivá medovina z Nivnice
Elisa je vyráběna podle původní rodinné receptury již od roku 1973. Vyrábí se z těch nejlepších českých medů netepelnou cestou, aby se zachovaly všechny významné látky včelího medu. Po prokvašení dozrává v hlubokých klimatizovaných sklepeních. Jejím základem je med a voda upravená technologií Bio Control System. Směs bylin a koření pak dodává medovině nezaměnitelnou chuť.
V létě osvěží, v zimě zahřeje
Medovinu můžeme konzumovat vychlazenou i tepelně upravenou. V letních měsících skvěle osvěží, pokud ji podáváme při teplotě 12-16 stupňů Celsia.
V zimě pak medovinu ohříváme v nekryté nádobě maximálně na teplotu 50 až 60 stupňů Celsia tak, aby neprošla varem. Do studené i teplé medoviny můžeme přidat řez citrónu.
Medovina Elisa chutná nejen zákazníkům
Medovina Elisa je úspěšná také u odborných porotců. Je držitelem mnoha ocenění.
Parametry
Výrobce | Elisa |